ja som zas cital o jednom, ale to su dohady, z kt. ani jeden nemusi byt pravdivy.M@rt1n napísal:podľa jednej teórie majú na konci prežiť iba 5 ľudia som zvedavý kto
LOST
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: LOST
Ej blizi sa to ku koncu blizi..Kazdy v alternativnej realite si zacina spominat na druhy zivot.. Tohle bude este zaujimave..Koniec opatovne stary dobry lostacky..mozme cakat na dalsiu stredu..
-
Soviet
Darca
To ze Locka presiel nebola ziadna pomsta, ale dovod ako Lockovi taktiez pripomenut si zivot na ostrove..Je to jasne podla mna zo zaberu na Locka,ktory sa takmer rovna zaberu, ked sa budil na ostrove po pade lietadla..
-
djxtreme
Light Professional
suhlasim s nazorom ze Desmond presiel Locka za ucelom pomsty,pretoze si na to spomenul...neviem ci ste mali cest vidiet novy sneak peek na nasledujucu epizodu,ale tam to ciastocne potvrdzuje aj Sun, ktoru vezu do nemocnice spolu s Lockom a ked ho zbada zmoze sa na: It's him!...zeby spomienka na MiB? 
-
Old Dirty Bastard
Guru
ako to mohla byť Desmondova pomsta za niečo, čo sa ešte nestalo? veď Desmond si so sebou do tej alternativnej linie priniesol spomienky z ostrova len do doby, kedy ho zasiahol ten magneticky vyboj a Locke ho hodil do studne až neskôr.. a prečo Locke hodil Desmonda do studne? to je predsa jasne.. keď je sam Widmore presvedčeny o tom, že Desmond môže Locka zastaviť, tak na tom už len niečo bude a aj Locke sa preto boji.
keby sa ho bal, preco ho jednoducho nezabil ako to on ako cierny dym velmi dobre vie, ale radsej ho hodil do studne, kde ma vacsiu sancu prezit a dostat sa odtial.Old Dirty Bastard napísal:ako to mohla byť Desmondova pomsta za niečo, čo sa ešte nestalo? veď Desmond si so sebou do tej alternativnej linie priniesol spomienky z ostrova len do doby, kedy ho zasiahol ten magneticky vyboj a Locke ho hodil do studne až neskôr.. a prečo Locke hodil Desmonda do studne? to je predsa jasne.. keď je sam Widmore presvedčeny o tom, že Desmond môže Locka zastaviť, tak na tom už len niečo bude a aj Locke sa preto boji.
-
Old Dirty Bastard
Guru
predsa aby sa odtiaľ mohol dostať a vznikol neskôr nejaky konflikt?
je to serial, nie realny život..
-
Rammer
Light Professional
Ale Lock je na ostrove mrtvy, neexistuje, aky vyznam by malo mu nieco pripominat?Soviet napísal:To ze Locka presiel nebola ziadna pomsta, ale dovod ako Lockovi taktiez pripomenut si zivot na ostrove..Je to jasne podla mna zo zaberu na Locka,ktory sa takmer rovna zaberu, ked sa budil na ostrove po pade lietadla..
-
hojko
Site Admin
Old Dirty Bastard: Nemozem plne suhlasit s tym, ze, ze flashbacky ci forwardy su zbytocnosti, pretoze dali tomuto serialu nieco nove, nieco co som este inde nevidel, ale niekedy mam skutocne pocit, ze su tam zbytocnosti a je to zbytocne natahovane. Aj tak niekto, kto serial pozera bezne, tak aj tak tomu prilis nepochopi. Vela veci clovek pochopi az potom, ked si precita stranku venovanu Lostu na ktorej je co to vysvetlene, pripadne si precita niektore diskusie na temu Lostu.
Posledna cast bola nadpriemerna, nebola ale ani prilis dobra. Desmond v casti urcite potesil, ale vidiet tam Michaela ci Libby, tak po tych som veru vobec netuzil a ani som necakal, ze by sa este niekedy mohli objavit. Tak ako uz bolo pisane, zaujalo ma mozno jedine to, ze Lock hodil Desmonda do studne a neviem preco, ciastocne je to mozno ako naznak pomsty, no verim tomu, ze v dalsej casti sa nieco malo vysvetli.
Posledna cast bola nadpriemerna, nebola ale ani prilis dobra. Desmond v casti urcite potesil, ale vidiet tam Michaela ci Libby, tak po tych som veru vobec netuzil a ani som necakal, ze by sa este niekedy mohli objavit. Tak ako uz bolo pisane, zaujalo ma mozno jedine to, ze Lock hodil Desmonda do studne a neviem preco, ciastocne je to mozno ako naznak pomsty, no verim tomu, ze v dalsej casti sa nieco malo vysvetli.
Btw to tu teraz niekto spomenul, ze sa mozeme tesit na dalsiu seriu ...
Toto je posledna nie?
Toto je posledna nie?