LOST

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

Dem0n napísal:Skuste napisat svoje teorie LOSTU :)
par stran dozadu som nieco napisal co som vyhrabal na nejakom pagi ze teoreticky su daleko? v buducnosti a zem podlahla nejakej pohrome a toto je nejaky experiment kde dali dokopy roznych ludi z roznych etnik a spolocenskeho postavenia ako vidite.... zalistujte spet a najdete odkazy. fakt to celkom dava zmysel
piston
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa piston »

niektore teorie uz autori zamietli a myslim ze hovorili ze to nema ani nic spolocne s presunom v case takze asi to tak nebude
havarka
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa havarka »

no zatial som kukol prvych dvanast casti prvej serie, a sak to je uplny brak, totalna nuda, setky casti by som vymenil za jednu cast prison break.. :lol:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

klingacik napísal:no zatial som kukol prvych dvanast casti prvej serie, a sak to je uplny brak, totalna nuda, setky casti by som vymenil za jednu cast prison break.. :lol:
JJ prison Break RULLEZ toto sa na Pb vobec nechytá
piston
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa piston »

Digital napísal:JJ prison Break RULLEZ toto sa na Pb vobec nechytá
musim vam oponovat :) Lostov som vydel vsetkych a Pb skoro cele tiez, podla mna sa moc nedaju porovnavat a myslim si ze obydve su uplne super, inak pozerajte tych Lost dalej vazne musim uznat ze prva seria je ovela nudnejsia ako druha ale oplati sa to lebo potom sa to tak rozbehne ze ani nebudes vediet ako a ked uvidis konec jednej casti hned musis vidiet dalsiu inak zomries od napatia. Takze asi tak :wink:
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Prave som dopozeral 21-cku... bolo to dost smutne, ale vysvetlil sa "?"
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

vcera som kukol cast DAVE, tak to uz bola aka haluzna cast, na konci som kukal ako puk, ze coooooooooooo :shock:
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

E22 dva trailery

Kód: Vybrať všetko

http://www.sendspace.com/file/u5i4s6
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pozrel som si poslednu cast a nic moc, vacsina sa dala aj tak predvidat, uz na zaciatku som pochopil, ze ten nazov casti ? bude mat nieco spolocne s mapou, takze nic zaujimave... Mozno nabuduce :D
Pechy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pechy »

Sato42 napísal:Herecka co hral Russovu hral aj Babylone 5(Delenn, mimbariska velvyslankyna nekor Sheridenova zena), aspon mne sa tak zda, Russovu som vela krat nevidel.
a herečka čo hraja Claire hrala aj v horore "THE HILLS HAVE EYES" ktory je remakom originalneho filmu niekedy zo 70 rokov :)
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Dem0n napísal:E22 dva trailery

Kód: Vybrať všetko

http://www.sendspace.com/file/u5i4s6
Tie TRAILERY si si mohol odpustit :evil: Kto ma teraz nervy na to cakat :twisted: :wink:
Killerjoke
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Killerjoke »

No podla mna bola 2x21 dost poucna,podla tej pasky bolo nepriamo naznacene ze tlacitko ma nulovy vyznam,kedze hovcoril ze ti pracovnici musia plnit pre nich dolezitu ulohu(mackanie tlacitka asi).
BTW:2x22 bude super,konecne ukazu Michealov flashback ked ho drzali Others.
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Tak tak, vyzera to tak, ze ich tam len sleduju ako Vyvolenych :) Mna by skor zaujimalo, ci to tlacitko "Henry" stlacil, alebo nie. Sice po tejto casti to uz asi zacina byt jedno ...
Inak ked citam niektore prispevky, tak nechapem, ci to ti ludia vobec sleduju, alebo len presliduju celu cast za 3 minuty a hotovka.
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Killerjoke napísal:No podla mna bola 2x21 dost poucna,podla tej pasky bolo nepriamo naznacene ze tlacitko ma nulovy vyznam,kedze hovcoril ze ti pracovnici musia plnit pre nich dolezitu ulohu(mackanie tlacitka asi).
lenze na druhej strane Mr. Eco veri ze je to VELMI dolezite... BTW nemate niekto obrazok tych hieroglyfov co tam nabehli ked akoze Henry tam tie cisla nedal...
A tiez sa velmi nezdalo ze v tej pozorovacej miestnosti niekto je, resp ak bol tak dost davno. Skoda ze nejdu kamery aj v inych krytoch. Je fakt haluz ako tie veci do seba zapadaju co Eco sniva..
Mimochodom MR. ECO ma byt z afriky ale prizvuk ma na 10000% karibsky (tj stredna amerika)
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Ekov dovod na stlacanie tlacitka je zrejmy. Po snoch, ktore ho doviedli az do bunkru Perla pochopil, ze to vsetko nie je nahoda. Pre zmenu Lock asi tlacitko dostlacal, ale jeho ovplyvnilo zase instruktazne video. Z neho sa dozvedel, ze vsetko je to len o sledovani a pozorovani reakcii obyvatelov vsetkych bunkrov.
Zaujimave bude sledovat, co sa stalo Michaelovi, ked spravil, to co spravil. Nemusel vrazdit, stacilo AL ohrozit pistolou a "Henryho" oslobodit. Nieco na tom bude ...
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m3thod-man »

ked zistili ze to je mapka tak by mohli skocit aj do tych ostatnych bunkrov.Inak paradna cast...
Pechy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Killerjoke napísal:No podla mna bola 2x21 dost poucna,podla tej pasky bolo nepriamo naznacene ze tlacitko ma nulovy vyznam,kedze hovcoril ze ti pracovnici musia plnit pre nich dolezitu ulohu(mackanie tlacitka asi).
nemyslim, že to tlačitko je zbytočne :) Ved v časti 2 serie už neviem ktorej, ked Lock nestihol zadať čisla začal nejaky odpočet a triaslo sa to tam akoby štartovala nejaka raketa :) a hned v ten den im ako zazrakom doleteli potraviny na padaku s logom Dharmy, čudne nie?
Pechy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

mishenko napísal: Zaujimave bude sledovat, co sa stalo Michaelovi, ked spravil, to co spravil. Nemusel vrazdit, stacilo AL ohrozit pistolou a "Henryho" oslobodit. Nieco na tom bude ...
LOL nestačilo ALL oslobodiť :lol: boli by svedkovia, nie? podla mna mu "others" povedali, že ak im Henryho dovedie, dostane Walta(bajky) a on tomu uveril, ale nechdel mat žiadnych svedkov, aby nevedeli, že Henryho pustil on :wink:
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Pechy napísal:LOL nestačilo ALL oslobodiť :lol: boli by svedkovia, nie? podla mna mu "others" povedali, že ak im Henryho dovedie, dostane Walta(bajky) a on tomu uveril, ale nechdel mat žiadnych svedkov, aby nevedeli, že Henryho pustil on :wink:
AL = Anna Lucia, nie ALL, moze byt ? Svedkovia ? Ved by jej povedal, ze musi ziskat Walta a inak to nepojde ako oslobodenim "Henryho". Zbytocne riesime psychiku hrdinov, ale taketo skratove konanie bolo proste mimo ...
Uvidime, co bude dalej.
Napísať odpoveď