par stran dozadu som nieco napisal co som vyhrabal na nejakom pagi ze teoreticky su daleko? v buducnosti a zem podlahla nejakej pohrome a toto je nejaky experiment kde dali dokopy roznych ludi z roznych etnik a spolocenskeho postavenia ako vidite.... zalistujte spet a najdete odkazy. fakt to celkom dava zmyselDem0n napísal:Skuste napisat svoje teorie LOSTU
LOST
-
dair
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
piston
Medium Star
musim vam oponovatDigital napísal:JJ prison Break RULLEZ toto sa na Pb vobec nechytá
E22 dva trailery
Kód: Vybrať všetko
http://www.sendspace.com/file/u5i4s6-
dair
Guru wannabe
Tie TRAILERY si si mohol odpustitDem0n napísal:E22 dva traileryKód: Vybrať všetko
http://www.sendspace.com/file/u5i4s6
-
Killerjoke
Expert
Tak tak, vyzera to tak, ze ich tam len sleduju ako Vyvolenych
Mna by skor zaujimalo, ci to tlacitko "Henry" stlacil, alebo nie. Sice po tejto casti to uz asi zacina byt jedno ...
Inak ked citam niektore prispevky, tak nechapem, ci to ti ludia vobec sleduju, alebo len presliduju celu cast za 3 minuty a hotovka.
Inak ked citam niektore prispevky, tak nechapem, ci to ti ludia vobec sleduju, alebo len presliduju celu cast za 3 minuty a hotovka.
-
dair
Guru wannabe
lenze na druhej strane Mr. Eco veri ze je to VELMI dolezite... BTW nemate niekto obrazok tych hieroglyfov co tam nabehli ked akoze Henry tam tie cisla nedal...Killerjoke napísal:No podla mna bola 2x21 dost poucna,podla tej pasky bolo nepriamo naznacene ze tlacitko ma nulovy vyznam,kedze hovcoril ze ti pracovnici musia plnit pre nich dolezitu ulohu(mackanie tlacitka asi).
BTW:2x22 bude super,konecne ukazu Michealov flashback ked ho drzali Others.
A tiez sa velmi nezdalo ze v tej pozorovacej miestnosti niekto je, resp ak bol tak dost davno. Skoda ze nejdu kamery aj v inych krytoch. Je fakt haluz ako tie veci do seba zapadaju co Eco sniva..
Mimochodom MR. ECO ma byt z afriky ale prizvuk ma na 10000% karibsky (tj stredna amerika)
Ekov dovod na stlacanie tlacitka je zrejmy. Po snoch, ktore ho doviedli az do bunkru Perla pochopil, ze to vsetko nie je nahoda. Pre zmenu Lock asi tlacitko dostlacal, ale jeho ovplyvnilo zase instruktazne video. Z neho sa dozvedel, ze vsetko je to len o sledovani a pozorovani reakcii obyvatelov vsetkych bunkrov.
Zaujimave bude sledovat, co sa stalo Michaelovi, ked spravil, to co spravil. Nemusel vrazdit, stacilo AL ohrozit pistolou a "Henryho" oslobodit. Nieco na tom bude ...
Zaujimave bude sledovat, co sa stalo Michaelovi, ked spravil, to co spravil. Nemusel vrazdit, stacilo AL ohrozit pistolou a "Henryho" oslobodit. Nieco na tom bude ...
-
m3thod-man
Star
-
Pechy
Medium Expert
nemyslim, že to tlačitko je zbytočneKillerjoke napísal:No podla mna bola 2x21 dost poucna,podla tej pasky bolo nepriamo naznacene ze tlacitko ma nulovy vyznam,kedze hovcoril ze ti pracovnici musia plnit pre nich dolezitu ulohu(mackanie tlacitka asi).
BTW:2x22 bude super,konecne ukazu Michealov flashback ked ho drzali Others.
-
Pechy
Medium Expert
LOL nestačilo ALL oslobodiťmishenko napísal: Zaujimave bude sledovat, co sa stalo Michaelovi, ked spravil, to co spravil. Nemusel vrazdit, stacilo AL ohrozit pistolou a "Henryho" oslobodit. Nieco na tom bude ...
AL = Anna Lucia, nie ALL, moze byt ? Svedkovia ? Ved by jej povedal, ze musi ziskat Walta a inak to nepojde ako oslobodenim "Henryho". Zbytocne riesime psychiku hrdinov, ale taketo skratove konanie bolo proste mimo ...Pechy napísal:LOL nestačilo ALL oslobodiťboli by svedkovia, nie? podla mna mu "others" povedali, že ak im Henryho dovedie, dostane Walta(bajky) a on tomu uveril, ale nechdel mat žiadnych svedkov, aby nevedeli, že Henryho pustil on
Uvidime, co bude dalej.