z tej mapky som uplne mimo, ale neva
Tha Swan je ich miesto?
najlepsie bude ked sa budu vsetci navzajom sledovat
som maximalne zvedavy na ten flasback z blazninca LIBBY vs HURLEY, NAHODA vs PLAN?
Yop, Swan je ich miesto, potom je tam bunker kde bola Claire (ta mala ordinacia), dalsie je kde boli povodne Eko a Ana, dalsim bolo posledne ktore nasiel Eko a Lock... no a este chyba objavit niektore. Stale by ma zaujimalo, co znamenal ten kabel, ktory siel do mora
V trailery je vidiet ako cela skupinka, ktori su Lost cumia do mora, na obrazku z dvoj epizode je vidiet ako cumia do mora... podla mna z toho mora vyleze nieco ... to nieco bude velmi dolezite
//edit : na poslednom linku je film z Dharma Init. - Orientation. Ale je tam vidiet, ze tam Dr. Candle nema jednu ruku, kdezto vo filme, ktori nasli v Perle ma obe a este sa aj vola Dr. Wickman
Dem0n: Nepozeram nikdy trailer, takze neviem co sa bude diat. Ale podla toho co pises, tak uvidime, aj ked nepredpokladam, ze to bude mat nieco s tym kablom. BTW jedno vsak viem isto, ze dnes ide Prison Break
October 4 - Ep 1
October 11 - Ep 2
October 18 - Ep 3
October 25 - Ep 4
November 1 - Ep 5
November 8 - Ep 6
November 15 - Ep 7
February 7 - Ep 8
February 14 - Ep 9
February 21 - Ep 10
February 28 - Ep 11
March 7 - Ep 12
March 14 - Ep 13
March 21 - Ep 14
March 28 - Ep 15
April 4 - Ep 16
April 11 - Ep 17
April 18 - Ep 18
April 25 - Ep 19
May 2 - Ep 20
May 9 - Ep 21
May 16 - Ep 22
May 23 - Ep 23
to by ma totalne na*alo a nieco podobne aj v PrisonBreak
Uz lezie ta 22. cast na disk, uvidime co to bude, avsak pockam si aj tak minimalne do noci na titulky, ak nie do zajtra. Ale dufam, ze uz o tej polnoci budu.
hojko napísal:Uz lezie ta 22. cast na disk, uvidime co to bude, avsak pockam si aj tak minimalne do noci na titulky, ak nie do zajtra. Ale dufam, ze uz o tej polnoci budu.
Titulky.com, pripadne forum na lapiduch.cz (skor su na Lapiduchu, pretoze na titulky.com musi titles potvrdit admin, cize ak sa tam pridaju o desiatej vecer a admin ich nestihne potvrdit, tak sa tam objavia az rano).
hojko napísal:Titulky.com, pripadne forum na lapiduch.cz (skor su na Lapiduchu, pretoze na titulky.com musi titles potvrdit admin, cize ak sa tam pridaju o desiatej vecer a admin ich nestihne potvrdit, tak sa tam objavia az rano).
s www.titulky.com, sa mi to stal ouz aj pri inych filmoch a serialoch, skusi m pototm ten lapiduch to som nepoznal dikes