Vsimol som si ale jednu vec - ta Kate moze aj hnoj v tomto serialy kydat , aj tak bude sexi
LOST
nedoslo mi co to vlastne Kate a "James" mali stavat... a preco sa ten cvok narodil na ostrove a neodisiel z neho...dufam ze o tyzden konecne ukazu Eca, Locka, etc...
btw: na "mape" z pancierovych dveri,ktore rozondiali Lockovi v s02 nohu mi chyba stanica Hydra kde drzia Jacka...mohol by sa najst niekto,kto nakresli pribliznu mapu ostrova

EDIT: tak som podla rad na lost.cz v GE zadal suradnice 4.815 162.342 a v blizkosti som nasiel dobre zmapovany ostrov... nevie niekto co je to zac?

btw: na "mape" z pancierovych dveri,ktore rozondiali Lockovi v s02 nohu mi chyba stanica Hydra kde drzia Jacka...mohol by sa najst niekto,kto nakresli pribliznu mapu ostrova
EDIT: tak som podla rad na lost.cz v GE zadal suradnice 4.815 162.342 a v blizkosti som nasiel dobre zmapovany ostrov... nevie niekto co je to zac?

-
piston
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
podla mna tam ide o nieco s posuvanim casu a taketo veci. Niekde som cital teoriu ze to pole udrzovalo ostrov v nejakom spomalenom case a ked to odpalili tak to ostrov akoby dobehol, preto ta fialova obloha(rychle prelinanie dna a noci) a napriklad aj desmond sa asi nejako preniesol v case lebo vedel o tom Lockovom prejave uz skor. Zda sa mi to take celkom prevdepodobne.
-
m3thod-man
Star
-
Digital
Guru
Implosion, a reverse explosion concentrating matter and energyZHNiLa_KaCHNa napísal:co znamena implodovat?
moc info som o tom nenašiel ale niečo tu je :
http://en.wikipedia.org/wiki/Implode
+
A Real Implosion?
Strictly speaking, an implosion is an event where something collapses inward, because the external atmospheric pressure is greater than the internal pressure. For example, if you pumped the air out of a glass tube, it might implode.
A building implosion isn't truly an implosion -- atmospheric pressure doesn't pull or push the structure inward, gravity makes it collapse. But the term implosion is in common use for this sort of demolition. In this article, we use the word this way.
lost.305
No vynikajuca cast .. skoda Eka , len ja nepochopim , ako to planuju vsetko vysvetlit .. vsak tam je tolko nezodpovedanych casti . yemi , ten cierny mrak a pod .. ( btw ked ho hadzal o tie stromy ten mrak bolo jasne pocut ako keby to bol nejaky hydraolicky stroj takze to tak beriem ) ze je to spravene a niekto ho ovlada imho
No vynikajuca cast .. skoda Eka , len ja nepochopim , ako to planuju vsetko vysvetlit .. vsak tam je tolko nezodpovedanych casti . yemi , ten cierny mrak a pod .. ( btw ked ho hadzal o tie stromy ten mrak bolo jasne pocut ako keby to bol nejaky hydraolicky stroj takze to tak beriem ) ze je to spravene a niekto ho ovlada imho
Yemi nepribudol on je sa tusim spominal niekde v polke s02 , dym uz bol tusim v s01 a to naco tam je Jack som prisiel uz minule...Sajmon napísal:Dost dobra cast,ale uz ma stve jedna vec: Stale nove otazky a ziadne nove odpovede...
Z dnesnej casti pribudol ten teepek s jednym okom,dym,yemi a jedine co sa vysvetlilo bolo, naco tam priviedli Jacka
šimon to asi myslel tak , ze KTO je yemi ( kedze povedal : " Hovoris som mnou ako keby som bol tvoj brat " , preco a ako dym zabijal... Ja som si myslel , že Jack alebo Sawyer ma rakovinujackb napísal:Yemi nepribudol on je sa tusim spominal niekde v polke s02 , dym uz bol tusim v s01 a to naco tam je Jack som prisiel uz minule...
šimon ?schw33k napísal:šimon to asi myslel tak , ze KTO je yemi ( kedze povedal : " Hovoris som mnou ako keby som bol tvoj brat " , preco a ako dym zabijal... Ja som si myslel , že Jack alebo Sawyer ma rakovinuked som zbadal ten Rentgen
No a k teme: ano,mysslel som to tak ze KTO je yemi ( kedze povedal : " Hovoris som mnou ako keby som bol tvoj brat " dym bol sice uz aj v minulych castiach druhej serie, ale stale netusim co to vlastne je no a to na co tam priviedli Jacka som si sice myslel ze preto,lebo ma niekoho vyliecit ale to som si iba myslel a nevedel som to isto
//jackb
Nemusia si srat do huby, podla mna ostrov nevyliecil Bena lebo on na tom ostrove je odmalicka, resp. sa tam narodil, alebo preto, ze sa narodil na ostrove kde ziju, a nenarodil sa na ostrove kde stroskotali nasi stroskotanci..Keby sa narodil na ostrove kde nasi stroskotanci stroskotali,tak mi ho ostrov teoreticky vyliecit mal