presne tak, a najhorsie ze najblizsia hodina diania na ostrove bude trvat 13 tyzdnov, horsie ako najhorsia argentinska telenovelaSajmon napísal:03x06
Co hovorite na 03x06 ?? Tvorcovia hovorili, ze to bude najlepsi diel a ze sa vysvetli nejaka velka zahada.
Ale ved tam kua absolutne nebolo nic vysvetlene, rpsote abolutne nic..
jedine co bolo zaujimave na tomto diele bol napis na Ekovej palici. Ale taky som nahnevany ze az. Tvorcovia hovorili, ze bude vysvetlena obrovska zahada a nebolo vysvetlene abosulne nic, naopak, vznikla dalsia otazka, a to taka, co mal znamenat ten napis ze sa ma Lock pozriet nasever
LOST
mas pravdu, bol dost onicom...a s tym severom? tam bude asi ostrov DruhychSajmon napísal:03x06
Co hovorite na 03x06 ?? Tvorcovia hovorili, ze to bude najlepsi diel a ze sa vysvetli nejaka velka zahada.
Ale ved tam kua absolutne nebolo nic vysvetlene, rpsote abolutne nic..
jedine co bolo zaujimave na tomto diele bol napis na Ekovej palici. Ale taky som nahnevany ze az. Tvorcovia hovorili, ze bude vysvetlena obrovska zahada a nebolo vysvetlene abosulne nic, naopak, vznikla dalsia otazka, a to taka, co mal znamenat ten napis ze sa ma Lock pozriet nasever
ee, pisali to na lost.cz, ze vyjasnia zahadu nejaku.hojko napísal:Nic moc, jedine zaujimavy bol ten zaver. Ale myslim, ze to aj tak vsetci prezuju, mozno ak-tak Ben nie.
Sajmon: Tusim si to myslis s Prison Break, pretoze v najblizsej pondelkovej casti ma byt vysvetlena velka zahada, takze pozeraj menej serialov, aby si si to nemylil
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
najvacsia sranda je ze nieco na tom serialu je pravda...tie TEORIE okolo toho su pravdive hlavne ta teoria okolo ELEKTROMAGNETICKEJ ANOMALIE...kto sa zaujima o vedu vie o com hovorim....a tie cisla
ze maps.google.com a je to miesto kde sa to akoze odohrava a k tomu je clanok o nejakej vedeckej pracovnicke z Francuzka no dovy....a to este ostatne serialy ako PRISON BREAK - INVASION - ROSWELL nestiham tahat 
-
canopus
Addict
ze som zvedavy hlavne na flaschback s tym trtkom co ho hlada zena,ked skoncila 2 seria,preco neodidu z toho ostrova,ci uz nacisto skoncili i dvaja cernoskovia,preco sa objavilo v 6 casti meno toho Eka,ked uz skapal,o co im ide apod,uz je to az moc zapleteneMP4-20 napísal:akoze v LOSToch o co ide si myslel ?
http://www.lost.cz/epizoda.asp?id=218juro145 napísal:nevie niekto co sa udialo v casti tusim 18, 2. serie? bolo to vcera /11.11.2006/ na jojke. thx
// juro145 : no problemo
vrelá vďaka, Sajmon.Sajmon napísal:http://www.lost.cz/epizoda.asp?id=218
no dobre, ale bezi uz tretia seria a tych otazok je pozehnane a odpovedi, len par, nepaci sa mi pozerat 3-4-5 serii otazok ked mi nakoniec vsetko vyklopia pocas zaverecneho 2-3 hodinovom dieluAndrej08 napísal:Je to naozaj vymakane ale...ta zahada za zahadou sa dost casto neviriesi a zatial tu su len same otazky a ziadne riesenia...
lost zacina dost nudit
je to pocka a aki je koniec ??? hmmmm
aki je koniec tochto serialu ?? pls napište mi
-
p4ra
Redeemer
Re: je to pocka a aki je koniec ??? hmmmm
Podla teba, my to vieme?alien5312 napísal:aki je koniec tochto serialu ?? pls napište mi