LOST
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Steven666
King
najlepšia časť 4 série, koniec má úplne dostal, aspoň sa touto časťou vysvetlilo prečo Jack nespáchal samovraždu na tom moste na konci 3 série.
tu je uputávka na 409
http://www.lost.cz/media_play.asp?id=409
tu je uputávka na 409
http://www.lost.cz/media_play.asp?id=409
-
theBliZZard
Star
-
R1k1nko
Darca
pre "demetnov" ako napr : NuSuey - SPOILER
( ja som vedel ze tu asi budu spoileri tak som sem ani nesiel
)
------------------------------------------------------------------------------------
nechapem kto strielal a tiez mi je cudne ze cez taku vysoku travu take presne streli /
musel byt na strome minimalne ale zas ako by vedel kde sa napiju ... ( hlupost cislo jeden )
dalsi hlupost michael sa ide zabit do nahodnej ulicky zrazu knemu pride len tak z razu z nichoho nic ten z ostrova.....
+ ten chalan co ho zastrelili tak toho som uz dlhoo nepocul ani nevidel.... ( dlho si nezahral
)
------------------------------------------------------------------------------------
†††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††
( ja som vedel ze tu asi budu spoileri tak som sem ani nesiel
nechapem kto strielal a tiez mi je cudne ze cez taku vysoku travu take presne streli /
musel byt na strome minimalne ale zas ako by vedel kde sa napiju ... ( hlupost cislo jeden )
dalsi hlupost michael sa ide zabit do nahodnej ulicky zrazu knemu pride len tak z razu z nichoho nic ten z ostrova.....
+ ten chalan co ho zastrelili tak toho som uz dlhoo nepocul ani nevidel.... ( dlho si nezahral
†††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††
-
Soviet
Darca
No podľa mňa to niesú hlúposti..Však si videl že na lodi trénovali chlapy streľbu a v dnešnej dobe môžu mať isto rôzne zariadenie ktoré ukazuje pohyb aj cez trávu.. Čiže problém trafiť pre nich to nebol myslím..R1k1nko napísal: nechapem kto strielal a tiez mi je cudne ze cez taku vysoku travu take presne streli /
dalsi hlupost michael sa ide zabit do nahodnej ulicky zrazu knemu pride len tak z razu z nichoho nic ten z ostrova.....![]()
Ani to druhé hlúposť nieje..Kľudne mohli Michaela sledovať ani o tom nevieme,bol totiž u Walta a keďže išiel rovno kúpiť zbraň a chcel sa zabiť, tak problém ho sledovať isto nebol..
Jasné sú to len moje poznatky,ale určite to sa ešte vysvetlí
-
Enduro3333
Medium Professional
Hej a za druhe podla mna to neboli ty s tej lode .... dobre vyjadril ten mlady chalan svoje pochybnosti ze sa mu nepaci ze ben ich tam poslal ... podlamna sa ich chcel ben zbavit a iba tu mladu babu si nechat lebo ju ma za dceru ....Soviet napísal:No podľa mňa to niesú hlúposti..Však si videl že na lodi trénovali chlapy streľbu a v dnešnej dobe môžu mať isto rôzne zariadenie ktoré ukazuje pohyb aj cez trávu.. Čiže problém trafiť pre nich to nebol myslím..
Ani to druhé hlúposť nieje..Kľudne mohli Michaela sledovať ani o tom nevieme,bol totiž u Walta a keďže išiel rovno kúpiť zbraň a chcel sa zabiť, tak problém ho sledovať isto nebol..
Jasné sú to len moje poznatky,ale určite to sa ešte vysvetlíTak či tak sú to kus nepodstatnejšie veci..
-
Enduro3333
Medium Professional
-
hojko
Site Admin
Konecne som sa dostal k poslednej casti a musim povedat, ze bola vyborna a velmi sa mi pacila, aj ked ten zaver ma dostal a zaujimalo by ma kto strielal. Ked sa Michael objavil doma, tak som rozmyslal co sa deje, az potom ma napadlo, ze je to flashforward. Len skoda, ze nepovedali ako sa Walt dostal z ostrova. Tiez bude zaujimave sledovat co sa stane s Michaelom a ci kapitan na lodi uveri tym reciam.
Walt bol na lodi, ked ju Michaelovi davali a ked dostal kurz od Bena. Dokonca to bolo aj v tejto casti ukazane.hojko napísal:Konecne som sa dostal k poslednej casti a musim povedat, ze bola vyborna a velmi sa mi pacila, aj ked ten zaver ma dostal a zaujimalo by ma kto strielal. Ked sa Michael objavil doma, tak som rozmyslal co sa deje, az potom ma napadlo, ze je to flashforward. Len skoda, ze nepovedali ako sa Walt dostal z ostrova. Tiez bude zaujimave sledovat co sa stane s Michaelom a ci kapitan na lodi uveri tym reciam.