LOST

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

mna to vobec nebavi
:?
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

MP4-23 napísal:OMG scenaristi vazne nemaju problem zabit hocikoho....uz aj francuzka is DEAD :?
kreten sprosty.. to tu musis spoilerovat ???

demencia fakt.. VDAKA ti, lamak ze budem mat z tej casti velke .. :idea: :idea: :idea: !
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

najlepšia časť 4 série, koniec má úplne dostal, aspoň sa touto časťou vysvetlilo prečo Jack nespáchal samovraždu na tom moste na konci 3 série.

tu je uputávka na 409
http://www.lost.cz/media_play.asp?id=409
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Perfektná časť, konečne sa niečo vysvetlilo :) Teraz už len vyčkať mesiac na ďalšiu :)
Steven666 napísal:najlepšia časť 4 série
No umňa asi druhá najlepšia..Na s04e05 to ani z ďaleka nemá :) To je zatiaľ naj z celého seriálu umňa :)
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

aj ta o ktorej píšeš Soviet bola fajn ale na tejto epizóde bolo niečo čo ma chytilo a už nepustilo. :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ehm, mozno ja som daky nechapavy, ale co to malo s tym ze Jack neskocil na konci 3.serie? :oops:
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Tom povedal že ostrov nedovolí nikomu sa zabiť.
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

Steven666 napísal:Tom povedal že ostrov nedovolí nikomu sa zabiť.
Alebo mu dal len naschval pokazenu zbran a povedat mohol hocico. :) Ale inak uz to ze prezil tu havariu nieco napoveda, takze ostrov to asi fakt nechce :)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

pre "demetnov" ako napr : NuSuey - SPOILER
( ja som vedel ze tu asi budu spoileri tak som sem ani nesiel :) )

------------------------------------------------------------------------------------
nechapem kto strielal a tiez mi je cudne ze cez taku vysoku travu take presne streli /
musel byt na strome minimalne ale zas ako by vedel kde sa napiju ... ( hlupost cislo jeden )

dalsi hlupost michael sa ide zabit do nahodnej ulicky zrazu knemu pride len tak z razu z nichoho nic ten z ostrova..... :roll:

+ ten chalan co ho zastrelili tak toho som uz dlhoo nepocul ani nevidel.... ( dlho si nezahral :lol: )
------------------------------------------------------------------------------------
†††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

R1k1nko napísal: nechapem kto strielal a tiez mi je cudne ze cez taku vysoku travu take presne streli /
musel byt na strome minimalne ale zas ako by vedel kde sa napiju ... ( hlupost cislo jeden )

dalsi hlupost michael sa ide zabit do nahodnej ulicky zrazu knemu pride len tak z razu z nichoho nic ten z ostrova..... :roll:
No podľa mňa to niesú hlúposti..Však si videl že na lodi trénovali chlapy streľbu a v dnešnej dobe môžu mať isto rôzne zariadenie ktoré ukazuje pohyb aj cez trávu.. Čiže problém trafiť pre nich to nebol myslím..

Ani to druhé hlúposť nieje..Kľudne mohli Michaela sledovať ani o tom nevieme,bol totiž u Walta a keďže išiel rovno kúpiť zbraň a chcel sa zabiť, tak problém ho sledovať isto nebol..

Jasné sú to len moje poznatky,ale určite to sa ešte vysvetlí :) Tak či tak sú to kus nepodstatnejšie veci..
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Soviet napísal:No podľa mňa to niesú hlúposti..Však si videl že na lodi trénovali chlapy streľbu a v dnešnej dobe môžu mať isto rôzne zariadenie ktoré ukazuje pohyb aj cez trávu.. Čiže problém trafiť pre nich to nebol myslím..

Ani to druhé hlúposť nieje..Kľudne mohli Michaela sledovať ani o tom nevieme,bol totiž u Walta a keďže išiel rovno kúpiť zbraň a chcel sa zabiť, tak problém ho sledovať isto nebol..

Jasné sú to len moje poznatky,ale určite to sa ešte vysvetlí :) Tak či tak sú to kus nepodstatnejšie veci..
Hej a za druhe podla mna to neboli ty s tej lode .... dobre vyjadril ten mlady chalan svoje pochybnosti ze sa mu nepaci ze ben ich tam poslal ... podlamna sa ich chcel ben zbavit a iba tu mladu babu si nechat lebo ju ma za dceru ....
jackb
Redeemer
Redeemer

nn, IMO to budu ti typci z lode, ved predsa Lapidus niekam odletel s vrtulnikom, takze je celkom mozne ze tam vysadil tych ostrostrelcov...
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

jackb napísal:nn, IMO to budu ti typci z lode, ved predsa Lapidus niekam odletel s vrtulnikom, takze je celkom mozne ze tam vysadil tych ostrostrelcov...
Ale ako by vedeli kde presne su ? to na nich proste cakali alebo skor ich sledovali ...
jackb
Redeemer
Redeemer

sledovali, lebo sa chcu dostat do Temple
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

Konec spekulacím. Oceanic 6 jsou oficiálně: Jack, Kate, Hurley, Sayid, Aaron a Sun.
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

Ing. FijoK napísal:
takze som sa trafil, ked som to napisal dve stranky dozadu :-P
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Konecne som sa dostal k poslednej casti a musim povedat, ze bola vyborna a velmi sa mi pacila, aj ked ten zaver ma dostal a zaujimalo by ma kto strielal. Ked sa Michael objavil doma, tak som rozmyslal co sa deje, az potom ma napadlo, ze je to flashforward. Len skoda, ze nepovedali ako sa Walt dostal z ostrova. Tiez bude zaujimave sledovat co sa stane s Michaelom a ci kapitan na lodi uveri tym reciam.
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

hadam flashback, nie?
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

hojko napísal:Konecne som sa dostal k poslednej casti a musim povedat, ze bola vyborna a velmi sa mi pacila, aj ked ten zaver ma dostal a zaujimalo by ma kto strielal. Ked sa Michael objavil doma, tak som rozmyslal co sa deje, az potom ma napadlo, ze je to flashforward. Len skoda, ze nepovedali ako sa Walt dostal z ostrova. Tiez bude zaujimave sledovat co sa stane s Michaelom a ci kapitan na lodi uveri tym reciam.
Walt bol na lodi, ked ju Michaelovi davali a ked dostal kurz od Bena. Dokonca to bolo aj v tejto casti ukazane.
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

@mischenko: hojko sa pytal zrejme preto, lebo Walt sa potom niekolkokrat objavil na ostrove

@hojko: tvorcovia potvrdili, ze ked sa Walt zjavil na ostrove po jeho odchode, bolo to Monstrum (snad vies o co ide, neviem ti to vysvetlit napisanim)
Napísať odpoveď