tento vekový rozdiel je smiešny, ale napr. Robert Baden-Powell mal o 32 rokov mladšiu ženu...
Lubim ju ma len 12
-
Začiatok Konca
Professional
nie je smiesny, praveze je zarazajuci. v takomto mladom veku su 4 roky omnoho viac ako 32 rokov medzi dospelymi. pozri sa na to takto: rozdiel medzi mnou a mojim otcom je 26 rokov. ked som mal 12 tak sme sa bavili o diametralne odlisnych veciach ako teraz. chapes? ak ma chlap 60 a jeho zena 28, je to viac-menej ok v porovnani s 16/12Začiatok Konca napísal:tento vekový rozdiel je smiešny, ale napr. Robert Baden-Powell mal o 32 rokov mladšiu ženu...
edit:// sorry, uz bolo neskoro
-
Začiatok Konca
Professional
Áno, presne tak som to myslel...ades napísal:nie je smiesny, praveze je zarazajuci. v takomto mladom veku su 4 roky omnoho viac ako 32 rokov medzi dospelymi. pozri sa na to takto: rozdiel medzi mnou a mojim otcom je 26 rokov. ked som mal 12 tak sme sa bavili o diametralne odlisnych veciach ako teraz. chapes? ak ma chlap 60 a jeho zena 28, je to viac-menej ok v porovnani s 16/12
//edit: pipiak hovor za seba
-
pipiak
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Podla mna je taka ista "konina" 60/28 ako 16/12 ... nevidim dovod,preco by sa 16r chlapcovi nemohla pacit 12r...Ak odmyslime sex stuff a to ze nemoze byt podla zakona po 22 vonku...ak je on s tymito "obmedzeniami" vyrovnany tak je to fajn...Neviem o akej pedofilii tu rozpravate?! Bozeee sak su to 4r(nehovoriac o tom ,ze my chlapci sme stale detmi...)ades napísal:nie je smiesny, praveze je zarazajuci. v takomto mladom veku su 4 roky omnoho viac ako 32 rokov medzi dospelymi. pozri sa na to takto: rozdiel medzi mnou a mojim otcom je 26 rokov. ked som mal 12 tak sme sa bavili o diametralne odlisnych veciach ako teraz. chapes? ak ma chlap 60 a jeho zena 28, je to viac-menej ok v porovnani s 16/12
-
audiotrack
VIP
ades napísal:...v takomto mladom veku su 4 roky omnoho viac ako 32 rokov medzi dospelymi....
Ozvu sa ešte dvaja a budeme tu dávať dokopy dedka s vnučkou?ades napísal:dalsi, ktory nepochopil, ze 4 roky v ich veku su viac ako 40 rokov medzi dospelymi...
Sestrina kamarátka (23) chodila s majitelom hokejového štadiónu v Nitre, ten mal tiež cez 60. Aj keby sa 15ročnému ľúbila 12-ročná ani to sa mi nezdá normálne a to ešte nie 16r-ročnému. Neviem neviem čo si mám o tom myslieť.audiotrack napísal:Ozvu sa ešte dvaja a budeme tu dávať dokopy dedka s vnučkou?Ades, ja s tebou v tomto súhlasím, ale iba ak to bereš obrazne, lebo tie čísla čo tu strielaš sú podľa mňa ešte horšie. Osobne nevidím rozdiel vo vzťahoch 16&12 a 60&20. Pravda je že je rozdiel 16&12 a napríklad 24&20 takže tie 4 roky v dospelosti nie sú taký rozdiel, ale 40?
Teraz čakám či to stúpne na 48
-
pipiak
Medium Star
btw
Mam 21 (nie 11) a povedal som len tolko ,ze extremne rozdiely v dospelosti je to iste ako 16 a 12! ...mi prosimta nevrav ,ze tie vztahy ktore tu opisujete su normal (23 a 60...sak tomu deduskovi treba pomaly plienky a ta slecna by najradsej chodila po diskotekach...tak prosim nevravte ze je to vpoh)!
Ta zena moze byt jeho vnuckou...
A to co tu niekto napisal ,ze 15r nemoze mat 12r je uz chore...ano ten 15r CHLAP,plne vyspely ,kt ma pracu,resp je zaujaty pisanim rigoroznej prace si nemoze dovolit byt s batolatom
...asi takto to tu opisujete...
Tie vztahy nie preto nevydrzia ,ze by bol medzi nimi tak priepastny rozdiel ,ale pretoze im ho spolocnost a ludia ako vy znicia davno pred tym ,nez moze naplno zacat (pre vas : ked dievca dostane obciansky preukaz = sexovaci => stane sa zenou:D)
A to co tu niekto napisal ,ze 15r nemoze mat 12r je uz chore...ano ten 15r CHLAP,plne vyspely ,kt ma pracu,resp je zaujaty pisanim rigoroznej prace si nemoze dovolit byt s batolatom
Tie vztahy nie preto nevydrzia ,ze by bol medzi nimi tak priepastny rozdiel ,ale pretoze im ho spolocnost a ludia ako vy znicia davno pred tym ,nez moze naplno zacat (pre vas : ked dievca dostane obciansky preukaz = sexovaci => stane sa zenou:D)
-
Začiatok Konca
Professional
Nemyslím si, že 4 roky, ak má človek 34- 30 je to isté, ako 4 roky, ak má človek 16-12 rokov.. proste o tomto ma nepresvedčíš.. Nie, ten vzťah, ktorý som tu spomenul bol z trochu iného obdobia... http://sk.wikipedia.org/wiki/Robert_Baden-Powell A nikdy som nepovedal, že je to v poriadku. Len som to uviedol, ako príklad. Pipiak o čom tu točíš s tými prácami?...pipiak napísal:Mam 21 (nie 11) a povedal som len tolko ,ze extremne rozdiely v dospelosti je to iste ako 16 a 12! ...mi prosimta nevrav ,ze tie vztahy ktore tu opisujete su normal (23 a 60...sak tomu deduskovi treba pomaly plienky a ta slecna by najradsej chodila po diskotekach...tak prosim nevravte ze je to vpoh)!
A to co tu niekto napisal ,ze 15r nemoze mat 12r je uz chore...ano ten 15r CHLAP,plne vyspely ,kt ma pracu,resp je zaujaty pisanim rigoroznej prace si nemoze dovolit byt s batolatom...asi takto to tu opisujete...
Tu vôbec nejde o ten vekový rozdiel ale o to, že dievča má 12 rokov. Keby mal on 12 aj ona 12, aj tak by to bola podľa mňa blbosť. Je mi jasné, že dnes sú deti vyspelejšie, než kedysi ale normálny vztah v dvanástich?
Preboha keď mala 12 moja generácia chlapci hrávali po uliciach futbal a dievčatá sa len chichotali, ukazovali na nich alebo tajne slintali nad nejakými deviatakmi
Ale vzťah? Maximálne, že spolu "chodili" - čo znamenalo asi toľko, že im ostatní závideli a uťahovali si z nich. Sex radšej ani neriešim - ak začne dievča trt*ať ako 12 ročné čo z nej bude o 5-6 rokov ? Moja rada: Nájdi si aspoň 15tku, keď už chceš mať dievča a deti nechaj, pokiaľ dospejú.
P.S: A nieže keď tá dvanástka trochu zostarne tak si nájdeš nejakú inú dvanástku
P.S: A nieže keď tá dvanástka trochu zostarne tak si nájdeš nejakú inú dvanástku
zaciatok konca - kde si zobral tych 16? ved boli spravy ze sa to ma posunut o rok nizsie na 14....
pipiak: daj si preplesk a porozmyslaj.... 12 rocna sa hra s babikami a zaplieta si vrkociky, 16 rocny natahuje vtaka, rozmysla o sexe dennodenne... 30 rocna ma za sebou skoly, mozno dieta/deti, ravdepodobne niekde robi a ma zodpovednost, 34 rocny detto.... chces mi tvrdit este ze 4 roky vo vztahu 16/12 a 34/30 su to iste?
pipiak: daj si preplesk a porozmyslaj.... 12 rocna sa hra s babikami a zaplieta si vrkociky, 16 rocny natahuje vtaka, rozmysla o sexe dennodenne... 30 rocna ma za sebou skoly, mozno dieta/deti, ravdepodobne niekde robi a ma zodpovednost, 34 rocny detto.... chces mi tvrdit este ze 4 roky vo vztahu 16/12 a 34/30 su to iste?
ked si 60 rocny zoberie mladu zabu, tak to nie je take hrozne: polovica hollywoodskych hercov v takom veku ma mlade standy. len u nas je zakorenena predstava, ze 60r chlap je uz pomaly mrtvy a potrebuje kazdodennu starostlivost, lebo sam nedojde ani na WC 
//audiotrack: už si skočil na 60?
//nie, narazal som na tento prispevok http://www.hojko.com/post1172097.html#1172097
//audiotrack: už si skočil na 60?
//nie, narazal som na tento prispevok http://www.hojko.com/post1172097.html#1172097
-
Začiatok Konca
Professional
Maki: daj o tom dôkaz, neviem o tom...
viem len o českej republike.
http://www.vkinfo.sk/?page=pokrok&ns=to ... clanok=350 to je k tej spomínanej pedofílii.. je tam aj pár faktov
http://www.vkinfo.sk/?page=pokrok&ns=to ... clanok=350 to je k tej spomínanej pedofílii.. je tam aj pár faktov