Lubim ju ma len 12

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ades
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ades »

ja len k tej pedofilii: pedofilia nie je definovana ako to, ze niekoho vzrusuju mlade pipky, toho niekoho vzrusuju detske krivky a to je podstatny rozdiel. to znamena, ze pedofila nebude vzrusovat 12 rocna baba, ktora vyzera na 20 len kvoli tomu, ze ma 12! to je omyl (a nevymyslam si ani nemachrujem, mam to od lekarov, ktori sa tym zaoberaju). pedofila bude vzrusovat dvanastka, ked bude plocha ako letisko a bude vyzerat ako 5 rocne decko (obrazne povedane)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

ades napísal:ja len k tej pedofilii: pedofilia nie je definovana ako to, ze niekoho vzrusuju mlade pipky, toho niekoho vzrusuju detske krivky a to je podstatny rozdiel. to znamena, ze pedofila nebude vzrusovat 12 rocna baba, ktora vyzera na 20 len kvoli tomu, ze ma 12! to je omyl (a nevymyslam si ani nemachrujem, mam to od lekarov, ktori sa tym zaoberaju). pedofila bude vzrusovat dvanastka, ked bude plocha ako letisko a bude vyzerat ako 5 rocne decko (obrazne povedane)
otazne je ktory pripad je zakladatel temy :lol:
/edit:....ktory sa uz dlho neozval a asi ani neozve
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Vsetci sa tu hadate...

Pre autora temy: Mas 16 a lubis 13 rocnu? OK. Co ma byt normalne? Ze Ty mas 16 a ona 13? Matematicky je to mozne, uplne normalne. Ze ju lubis? Toto za normalne nepovazujem.
Asi mas meter styridsatpat a hladas si seberovnu alebo to mas pohnute v hlave.

Ked sme my ako deviataci sem-tam zazreli siestacky-siedmacky na chodbe na velkej prestavke, grcali a plakali sme od smiechu, ked sme ich videli s tangacmi pomaly na chrbte.

Ked chces naozaj vediet ci je to normalne, napis, co od toho cakas. Sem-tam ist von, zahrat si skryvacky a ine detske hry? OK. Normalny vztah, drzanie za ruku, objimanie a mozno aj bozkavanie? Z jej kostnatej riti Ta vsak bude ominat stehno, ked Ti nan sadne.
Urcite necakaj nejake, pre Teba, normalne nazory. Ak ma peknu tvaricku, pockaj este par rokov a potom po nej vystartuj. :)
Peterinho
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peterinho »

Mastros napísal:Ak ma peknu tvaricku, pockaj este par rokov a potom po nej vystartuj. :)
Možno sa bojí, že ak ju nedostane teraz, tak potom už nebude mať takú šancu :roll:
Mastros
Light Professional
Light Professional

OK, chod do toho, zbal ju, zacnite spolu chodit a uvidis tie posmesky kamaratov, pohlady okolia a Vasich rodicov. GL and HF.

EDIT
Peterinho, vsetci dobre vieme, ze Tebe to adresovanie nie je.
Peterinho
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peterinho »

Mastros napísal:OK, hod do toho, zbal ju, zacnite spolu chodit a uvidis tie posmesky kamaratov, pohlady okolia a Vasich rodicov. GL and HF.
To vyznelo ako keby si to hovoril mne :smt018
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Mastros pred dvoma rokmi si plakal na fore (Nie tomto) a na IRC ze chces priatelku a ze sa ti lubi ta a ta spoluziacka.
Vtedy to bolo v pohode?? Ano ... Zvlastne ze ti to je teraz proti srsti.

Chodit von a drzat sa za ruky nie je nic nenormalne. Obcasna pusa tiez nie je ziadna katastrofa ... Predpokladam ze necaka od nej Spolocne byvanie, pomoc pri hladani brigady, kazdovecerny Blowjob s Deepthroat a Sex atd ...
V takom veku je pre teba prejav lasky aj usmev, pohlad do oci, aj prosba o pomoc s DU.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Shark NX napísal:Mastros pred dvoma rokmi si plakal na fore (Nie tomto) a na IRC ze chces priatelku a ze sa ti lubi ta a ta spoluziacka.
a boli to 12 rocne holky? :lol:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Neviem ci 12 rocne ale viac ako 15 nemali.
Mastros
Light Professional
Light Professional

Shark NX napísal:Mastros pred dvoma rokmi si plakal na fore (Nie tomto) a na IRC ze chces priatelku a ze sa ti lubi ta a ta spoluziacka.
Ano, vtedy este neskuseny a podstatne naivnejsi ako teraz.
Upozornujem Ta, ze sa mi pacili SPOLUZIACKY z mojej triedy ci rovnakeho rocnika, teda rovesnicky. Ja nie som nejaky tupec, ktory 3krat prepadol. Mali sme rovnaky vek +/- 9 mesiacov. Ano, 15 rokov.

Takze ak pokracujeme u mna, vtedy mi to nebolo a ani teraz mi to nie je proti srsti. Bolo to v pohode vtedy, je to aj teraz. Pacili sa mi rovesnicky vtedy a pacia sa mi aj teraz, nic sa nezmenilo. Lubia sa mi, nelubim ich. Ide len o fyzicku pritazlivost (az na jedno dievca). Pred dvoma rokmi som byval casto nadrzany ako stepna koza - puberta u mna ficala naplno.

Stavim sa, ze aj okolo Teba sa na ZS alebo SS ci dokonca VS pohybuju/pohybovali rovesnicky, ktore sa Ti lubili (synonymum: pacili), ale nic hlbsie ako kamaratstvo tam mnohokrat nebolo.

Ak si to chce so mnou este ktosi vyjasnit, pokojne, nemam s tym problem.
Venujme sa vsak teme. Kto ma kontakt na autora temy? Nech sa dojde konecne vyjadrit!
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

Myslim si ze keby sme vedeli okolnosti podla kt sa doseba "zalubili" debata by bola ina :oops:
qwerty-xyz

Re: Lubim ju ma len 12

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

cabike napísal:Velmi ju lubim a ma len 12 ja mam 16 je to normalne ??? prosm poradťe.
:wink: to zavana basou. Kasli na to, holka je zasrana a moze byt pekna aj na svoj vek vyspela, do dvoch rokov jej zacne hrabat potiahne sa to s nou do 16 tich a zbytocne s nou budes, lebo ked pride do puberty bude salena, to za prve a za druhe len zbytocne prusery s takymi malymi dievcatami. Hladaj nieco co ma nad 15.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

podľa mňa už dávno mal byť tejto šaškárny lock
adr0z
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adr0z »

ja mam 12 . moja spolužiačka ktorá vyzerá ako 15 ročná ( je uplne vyspelá , cca 175cm , kozy welke jak melony :D fakt :D ) a chodí z deviatakom . Normalne sa oblizuju :) a ako vidim maju sa celkom radi . Takže nevidím nijaku zabranu . "Keď ju miluješ , nieje čo riešiť :) " :D ano mam to z KOFOLY :D
DarX
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa DarX »

vidite vsetci co ste narobili? zlakol sa a uz nenapise..

v prvom rade sa mal poradit s rodicmi(popripade so starsim surodencom) az tak pisat na forum...podla mna to nie je normalne ked to ma byt ozajstna laska/vztah...a ani taky 16rocny nema v hlave jasno co je laska a take 14-16rocne vztahy su zbytocne, na (pravu)lasku je cas takze nahlit sa nikam netreba..
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

adr0z napísal:ja mam 12 . moja spolužiačka ktorá vyzerá ako 15 ročná ( je uplne vyspelá , cca 175cm , kozy welke jak melony :D fakt :D ) a chodí z deviatakom . Normalne sa oblizuju :) a ako vidim maju sa celkom radi . Takže nevidím nijaku zabranu . "Keď ju miluješ , nieje čo riešiť :) " :D ano mam to z KOFOLY :D
vyspelá znamená čo? Že má vytvorené konto na pokeci?
Fyzicky môže vyzerať akokoľvek aj keď pochybujem, že 12-ročná môže vyzerať ako žena. Dôležité je, čo nosí v hlavičke a takéto deti toho až tak veľa nemajú.
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

adr0z:Ten kto ma cca.175cm a "kozy velke ako melony" je podla teba vyspely? :roll: No vies, to treba mat aj niekde inde, vyzor nie je vsetko. :wink:
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Vysvetľuj to dieťaťu, ktoré má 12 rokov... :) snažíte sa tu vysvetliť niečo človeku, ktorý je len o niečo málo mladší(zakľadateľ témy), ako ja, že nie je najrozumnejší nápad chodiť s deckom, ktoré má 12 rokov... :D pripadá mi to smiešne...
Stanlezz
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Stanlezz »

Začiatok Konca napísal:Vysvetľuj to dieťaťu, ktoré má 12 rokov... :) snažíte sa tu vysvetliť niečo človeku, ktorý je len o niečo málo mladší(zakľadateľ témy), ako ja, že nie je najrozumnejší nápad chodiť s deckom, ktoré má 12 rokov... :D pripadá mi to smiešne...
asi tak... by som bol zvedavy za akych okolnosti si sa do nej "zalubil" (ak to tu bolo, tak sa ospravedlnujem, 9 stran sa mi nechce citat)... a tiez by ma zaujimalo, co ta na nej pritahuje... a ak by sa ti podarilo s nou chodit (haha, what a joke) tak by to urcite nebrala vazne... to si myslim, a dufam ze ta tu nikto nepozna osobne...
Patrick7
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Patrick7 »

Samozrejme nechcem sa nikoho dotknúť, ale toto zaváňa pedofíliou a ešte nikdy som u normálneho človeka podobný prípad nevidel.
Napísať odpoveď