Lyziarske strediska

O športe...
PaliMpi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Lyziarske strediska

Príspevok od používateľa PaliMpi »

cafte,potrebujem info o Lomnickom sedle,na webe je napisane ze je to tazky svah,ake su vase info?boli ste tam?ake podmienky?thnx za info,a este aj bachledova dolina a strednica zdiar.diky :)
pHysIQ
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Na strednicu chodim kazdy rok lyzovat. Su tam vpohode svahy. Ak si uplny zaciatocnik da sa na nich dobre naucit lyzovat a ak si normalny lyziar da sa na nich v pohde zalyzovat. Len co ma viac trapi je to ze je tam momentalne dost malo sneho. Minuleho roku takyto cas tam bolo 50 cm snehu. Viac info mas na www.strednica.sk a ak si kliknes na aktuality tak tam mas kazdych 10min. novu fotku.
rastignac
Expert
Expert

Príspevok od používateľa rastignac »

svah to tazky nie je.Teda ked nieje mokry sneh.Len predsa ak sam seba vedomim neradis medzi lepsich lyziarov tak radsej chod inde.a k strednici sa vyjadril kolega :D
PaliMpi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

tak ja chodievam pravidelne na plejsy,a lyziar som vyborny,len teraz mam dake nutkanie na to lomnicke sedlo,len tam bije do oci ze tazky svah :D hoc aj na plejsoch,ale to neni tazky..tak tak a strednica,to je somarska luka,tam dam mamu :D
rastignac
Expert
Expert

Príspevok od používateľa rastignac »

ono to len vyzera zle.svah to je vyborny :)
PaliMpi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

rastignac napísal:ono to len vyzera zle.svah to je vyborny :)
nijake skaly uprostred svahu?:D
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

PaliMpi napísal:...tak tak a strednica,to je somarska luka,tam dam mamu :D
Bol si tam uz niekdy lyzovat? Skus sa nou vytiahnut na tom svahu uplne na lavo hore (na tom kde je kotva) a spustit sa s nou ze co to da. Som zvedavy ze co ti na to povie potom dole ked ju z tamad odvezie sanitka. :lol: (Myslim to ako vtip aby si sa neurazil)
PaliMpi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

pHysIQ napísal:Bol si tam uz niekdy lyzovat? Skus sa nou vytiahnut na tom svahu uplne na lavo hore (na tom kde je kotva) a spustit sa s nou ze co to da. Som zvedavy ze co ti na to povie potom dole ked ju z tamad odvezie sanitka. :lol: (Myslim to ako vtip aby si sa neurazil)
heh,nechcel by som :D ale tak kukaj,teraz su spustene dva vleky,a pochybujem ze do tretieho januara spustia dalsie.a tie dva su biedne
PaliMpi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

volali sme a ze vlek 55o sk a este listky na zjazdy to je 690 ,dokopy cca 13OO takze nejdeme,to je nenormalne vela,to radsej pojdeme na strbske pleso
vladik69
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vladik69 »

mne sa pacilo v jasnej ale nebolo tam najlacnejsie celodenny 790 Sk pre dospeleho
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

vladik69 napísal:mne sa pacilo v jasnej ale nebolo tam najlacnejsie celodenny 790 Sk pre dospeleho
jasna je najlepsie stredisko na slovensku, jedine s 5* ....
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

kde sa da najlepsie zalyzovat su TATRY moj nazor kde sa da dobre zalyzovat je stredne slovensko , kde sa da slusne zalyzovat je vychodne a zapadne slovensko.... Tatry su genialne co sa aj odraza na cenne listkov no na strednom slovenku su dobre stredisla Kubinska hola v Dolnom Kubine cize moja domaca teraz sa tam porobilo dost novych veci ako nova trasa , sedackova lanovka v strede zjazdovky a dost dlha zjadzovka + zasnezuju co je dost dobre lenze tuto zimu som si tam nezalyzoval :( www.skikubinska.sk dalej co som bol na Malino Brdo ale tam je to cudne nevidi sa mi to predrazene + hore sa musite dostat najprv lanovkou potom aj ten svah je uzky s porovnani s Kubinskou holou a prechaty lyziarmi ... no a co ocenujem este na strednom slovensku je Valcianska aj ked neviem neviem + Martinske hole ... :wink:
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vajda65 »

takže lomničák je čo sa týka strmosti určité ťažší ako plejsy, ale keď to zobereš celkovo tak v porovnaní s Plejsami nie je o toľko tažší. Teda bubny, ľad.
Na lomnickom sme boli tento rok s chalanmi a ta neupravená zjazdovka, na ktorej je lavinové nebezpečenstvo to bola paráda.
Boli sme aj na Plejsoch, keby bolo viac snehu tak tiež v pohode, ale takto samí lad a tráva.
V nízkych tatrách v pohode Certovica, ale iba Certová svadba a to by si mal byť dobrý lyžiar lebo je tam sakra veľa bubnov.
Hannibal
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hannibal »

Aj tak najlepsie stredisko su Martinske Hole nie sice momentalne, ak raz budu mat zasnezovanie a lanovy tak budu naj. bo tam byva sneh az do aprila....
Napísať odpoveď