Lyziarske strediska
-
PaliMpi
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Lyziarske strediska
cafte,potrebujem info o Lomnickom sedle,na webe je napisane ze je to tazky svah,ake su vase info?boli ste tam?ake podmienky?thnx za info,a este aj bachledova dolina a strednica zdiar.diky 
Na strednicu chodim kazdy rok lyzovat. Su tam vpohode svahy. Ak si uplny zaciatocnik da sa na nich dobre naucit lyzovat a ak si normalny lyziar da sa na nich v pohde zalyzovat. Len co ma viac trapi je to ze je tam momentalne dost malo sneho. Minuleho roku takyto cas tam bolo 50 cm snehu. Viac info mas na www.strednica.sk a ak si kliknes na aktuality tak tam mas kazdych 10min. novu fotku.
Bol si tam uz niekdy lyzovat? Skus sa nou vytiahnut na tom svahu uplne na lavo hore (na tom kde je kotva) a spustit sa s nou ze co to da. Som zvedavy ze co ti na to povie potom dole ked ju z tamad odvezie sanitka.PaliMpi napísal:...tak tak a strednica,to je somarska luka,tam dam mamu
-
PaliMpi
Medium Star
heh,nechcel by sompHysIQ napísal:Bol si tam uz niekdy lyzovat? Skus sa nou vytiahnut na tom svahu uplne na lavo hore (na tom kde je kotva) a spustit sa s nou ze co to da. Som zvedavy ze co ti na to povie potom dole ked ju z tamad odvezie sanitka.(Myslim to ako vtip aby si sa neurazil)
kde sa da najlepsie zalyzovat su TATRY moj nazor kde sa da dobre zalyzovat je stredne slovensko , kde sa da slusne zalyzovat je vychodne a zapadne slovensko.... Tatry su genialne co sa aj odraza na cenne listkov no na strednom slovenku su dobre stredisla Kubinska hola v Dolnom Kubine cize moja domaca teraz sa tam porobilo dost novych veci ako nova trasa , sedackova lanovka v strede zjazdovky a dost dlha zjadzovka + zasnezuju co je dost dobre lenze tuto zimu som si tam nezalyzoval
www.skikubinska.sk dalej co som bol na Malino Brdo ale tam je to cudne nevidi sa mi to predrazene + hore sa musite dostat najprv lanovkou potom aj ten svah je uzky s porovnani s Kubinskou holou a prechaty lyziarmi ... no a co ocenujem este na strednom slovensku je Valcianska aj ked neviem neviem + Martinske hole ... 
-
vajda65
Medium Professional
takže lomničák je čo sa týka strmosti určité ťažší ako plejsy, ale keď to zobereš celkovo tak v porovnaní s Plejsami nie je o toľko tažší. Teda bubny, ľad.
Na lomnickom sme boli tento rok s chalanmi a ta neupravená zjazdovka, na ktorej je lavinové nebezpečenstvo to bola paráda.
Boli sme aj na Plejsoch, keby bolo viac snehu tak tiež v pohode, ale takto samí lad a tráva.
V nízkych tatrách v pohode Certovica, ale iba Certová svadba a to by si mal byť dobrý lyžiar lebo je tam sakra veľa bubnov.
Na lomnickom sme boli tento rok s chalanmi a ta neupravená zjazdovka, na ktorej je lavinové nebezpečenstvo to bola paráda.
Boli sme aj na Plejsoch, keby bolo viac snehu tak tiež v pohode, ale takto samí lad a tráva.
V nízkych tatrách v pohode Certovica, ale iba Certová svadba a to by si mal byť dobrý lyžiar lebo je tam sakra veľa bubnov.