Lyziarsky

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Uff... no naucil som sa lyzovat, mierne sme sa nalozili, jedna 3 zo spravania a par humornych prihod typu: Kamarati pili vodku na izbe a jeden sa druheho pyta pocuj Jozo je to zomna citit?? a ten ktoreho sa to pytal zbledol, lebo za nim uz asi pol minuty stala profka
:lol: :lol: a nakonci som dostal fajecku :smt009
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

MystiQ napísal:Tipujem, ze ne iba to mu urobila. :D
dalej co mu zrobila to neviem nepochvalil sa...
nellio
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa nellio »

Ja som bol uz na troch lyziarskych (2x na zakladke a 1x na strednej). Na kazdom bolo super. Dobra nalada urobi svoje. Ale tie dva sa s tym na strednej nedaju porovnat. Bolo uplne super. Svah bol vynikajuci a moje bozske spoluziacky.....no co vam budem hovorit. Jeden vecer som lezal ja sam v manzelskej posteli a okolo mna same baby. Na pravo boli dve aj na lavo odo mna. Neskor som tam ja a jedna spoluziacka, lezali sme prituleny pri sebe a drzali sme sa za ruku. Bolo to uplne nadherne a ten pocit by som nevymenil za nic na svete. Este teraz, ked na to spatne spominam, som vzruseny. Jednoducho nadhera.
No ale co sa tyka vseobecne lyziarskych, odporucam kazdemu ist aspon na jeden. Je to dobra zabava.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

my mame tento rok zajazdovy plavecky to bude este vacsi konec..
flasch
Expert
Expert

Príspevok od používateľa flasch »

nas bol v poho.pitie musi byt ale ne moc lebo profesori ta zabiju :smt067 jeden kamarat bol totalne na mol :smt064 chudak
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

Ja som nebol, ale zavreli kamaráta do skrine, ktorý sa rozreval. Učiteľ ktorý má cez 50 tam tancoval na act a fool... :lol:
Blade 55
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Blade 55 »

Nazdar páni, pisem z lyziarskeho, dneska snezi jak z rici, tak nas pustili do BB, ze chodte a tak som tu cheapol nejaku net cafe a pisem Vam. Na Hojka sa da dostat odvsadial :D . No a ja a moj kamos sme jediny, ktori nepili :D .
Prajem si stastny prichod domov :D

Športu zdar
lukyyy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa lukyyy »

moj v pohode ale zatial som len dochadzal na MAlino Brdo ale dalo sa a lyzovat som sa moc nenaucil bol som v skupine pre najlepsich
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Tak pred tyzdnom , som sa vratil s mojho druheho lyziaraku, nasiel som si tam caju, je moc pekna, som spokojny, kazdy den sa chlastalo... kedze som druhak a bol som tam ako taky ,, instruktor snowboardingu,, tak som mal od profesorov kusa viacej volna , mohol som chodit kam sa mi xcelo a nikto ma nekontroloval... :twisted:
Victor12
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Victor12 »

dopadol hrozne zlomene ruky a nohy takze.....
kepuc
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa kepuc »

nic moc u nas!
Ax0
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Ax0 »

tak u nas kazdorocne na ladovec do rakuska a na chopok... najebani profesori s nami, aj si pohulili (skoda ze len niektory), spavat sa chodilo medzi 06.00 a 07.00 a vstavalo sa o 08.00... takze clovek najviac rozbity, to musel potom vyrovnanvat v bufete na kopci a to potom boli jazdy...
lyziarske boli to najlepsie co ma stretlo na skole...
Mc krik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Mc krik »

pethosk napísal:tak u nas kazdorocne na ladovec do rakuska a na chopok... najebani profesori s nami, aj si pohulili (skoda ze len niektory), spavat sa chodilo medzi 06.00 a 07.00 a vstavalo sa o 08.00... takze clovek najviac rozbity, to musel potom vyrovnanvat v bufete na kopci a to potom boli jazdy...
lyziarske boli to najlepsie co ma stretlo na skole...
Len skoda ze ziaci su na chopku 3 dni zacial co absolventi 7.
Dobra trava tento rok aj chlast tam bol.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ja na obidva lyziarske zajazdy spominam s nostalgiou, boli to najlepsie skolske vylety. Sice sme to mali trochu daleko k svahu ale vsetko ostatne bolo super. Hlavne je, aby sa zisla dobra partia na izbe :D
btw boli sme v stredisku Mlynky ci ako sa to volalo
Ax0
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Ax0 »

Mc krik napísal:Len skoda ze ziaci su na chopku 3 dni zacial co absolventi 7.
Dobra trava tento rok aj chlast tam bol.
tento rok do pi*e to bol naj chopok, ved tam bol kazdy naje*any aj riaditelka :D mozno aj o rok pridem...
magnum
Light Star
Light Star

Re: Lyziarsky

Príspevok od používateľa magnum »

Blade 55 napísal:Ako dopadol ten Váš? Aké máte zážitky? Naučili ste sa lyžovať, alebo piť? Ožrali sa aj profesori?
zaujimave bolo že na lyžiarskom sme nič nepili ale robili sme bordel ako nikto iny som na škole kde nas je v ročniku 5 chalanou a same baby čiže bola aj bez chlastu sranda a zažitky? no napriklad s kamošom sme stravili 15 minut natlačeny v malej skrini kde nas zavreli v noci baby ked k nim prišla profka a nesmeli sme byt v noci u bab a ona sa tam vykecavala:D nakoniec odyšla a ked nas baby pustili von vratila sa že dačo zabudla a našla nas tam :lol:
Mc krik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Mc krik »

pethosk napísal:tento rok do pi*e to bol naj chopok, ved tam bol kazdy naje*any aj riaditelka :D mozno aj o rok pridem...
Skoro som ogrcal lofaja :lol: A kopu inych haluzy.Furt najeba**.To je na tej skole fakt najlepsie
Totim
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Totim »

No, ten prvý dopadol, ako dopadol skoro som si zlomil nohu (to bolo ešte na ZŠ) no a ten na strednej bol v pohode - aj sa lyzovalo aj sa pilo :D Aj učitelia pili :D A teraz na VŠ ma to čaká ako voliteľný predme a myslím si, že to dopadne najlepšie...
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

no pekne bolo, kamarat ma nahovoril aby sme isli cez les no ale kedze som ste nevdel poiadne lizovat,, asi 6 kat som sa vyje***.
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

ja som bol asi pred rokom a o mesiac idem znova.minuly rok som nepil ale temto otom vazne uvazujem :D a ucitelia budu urcite najebny jak hovada :D a lyzovat sa nemusim ucit lebo uz davno viem :wink:
Napísať odpoveď