Madari nas zachrania!

Diskusie na politické témy...

Suhlasite so mnou?

Vacsinou ano
53
11%
Vacsinou nie
429
89%

Celkom hlasov: 482

IvanSk
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Madari nas zachrania!

Príspevok od používateľa IvanSk »

plusminus napísal:Ivan trepes pixoviny.
Deti musia davat do madarskych skol ? Preber sa. Sam som chodil do skoly, ktora bola pol na pol slovenska a madarska. Ziadny konflikt so ziadnym madarom som koli tomu, ze som zo slovak nikdy nemal. BTW, kedze tvrdis ako tvrdis, isto som mal protekciu ze som sa dostal na slovensku skolu ze ? kedze ma museli dat do madarskej podla tvojich slov. (obec ma cca 70% obyvatelov mad. nar.)

Nechavam ti eso v rukave, uz sa nevyjadrim, je to stale ta ista tvoja platna.. pripada mi to ako keby to bola ina forma istych svedkov...

Aká moja platňa, veď ti hovorím svoje zážitky a zážitky ľudí ktorí sa chodia sťažovať, že ich deti sú nútené chodiť do škôl s maďarským vyučovacím jazykom, že sú nútení v kostole počúvať maďarské omše, že majú rozhlas v maďarčine.

Do slovenskej školy deti dať nemôžu lebo často krát je vzdialená niekoľko desiatok kilometrov a na to nemajú peniaze.
Nuž a porovnávať slovenský obranný nacionalizmus s veľkomaďarským šovinizmom /ktorý je navyše úplne mylný, pretože vychádzajú z predstáv že Uhorsko bolo maďarským štátom, čo vonkoncom nieje pravda. Maďari v uhorsku do 1790 roku tvorili do 28 percentnú menšinu/ je ako porovnávať kocku s guľou.

Ako hovorím v Maďarsku je vládou podporovaný revizionizmus aj tie dve pesničky Lesz lesz lesz a mindent vissza vyšli na kazetách so štátnou podporou! NA Slovensku je jeden Slota ktorý Maďarom nabíja kanón.

Nuž a že Maďari na Sk nechcú autonómiu, to vidíme už majú kultúrnu a teraz volia SMK, ktoré nepochybne má záujem o teritoriálnu autonómiu, len sa o tom pre istotu nevyjadruje do médií. O HÍD-e sa ani zmieňovať nebudem Bugár je pre mňa jeden slizký had. Čáky je pre mňa hodnotnejší človek, pretože svoje myšlienky neskrýva.

Keď nechcem autonómiu nevolím etnicky a strany ktoré k autonómii smerujú. Zaujímavé hlavne je, že SMK vznikla spojením troch maďarských strán, nie na politickom ale tiež na etnickom princípe iba pre to aby sa dostali do parlamentu.

To je ako by sa u nás spojili SDKU, SMER , HZDS na podklade slovenskosti.
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

IvanSk napísal: Aká moja platňa, veď ti hovorím svoje zážitky a zážitky ľudí ktorí sa chodia sťažovať, že ich deti sú nútené chodiť do škôl s maďarským vyučovacím jazykom, že sú nútení v kostole počúvať maďarské omše, že majú rozhlas v maďarčine.
Nuž keď sú menšina v danej komunite tak sa nemôžu čudovať nie ?

IvanSk napísal: Do slovenskej školy deti dať nemôžu lebo často krát je vzdialená niekoľko desiatok kilometrov a na to nemajú peniaze.
A koho je to problém ? Tak nech sa odsťahujú...
3PO
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 3PO »

cuteSTYLE69 pozor na taku argumentaciu. lebo tak isto mozem argumentovat aj ja a tvrdit nech sa madari odstahuju za hranice. ako vidis argumentacia dost hlupa a priestrelna.
eshael
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa eshael »

iba pluk v Ziline stoji za to :D ja z neho skapem...
3PO
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 3PO »

neviem ako to myslel (ak vobec myslel) ale dovod moze byt ten ze Zilinsky pluk je Pluk specialneho urcenia (nase elitne jednotky)
eshael
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa eshael »

3PO napísal:neviem ako to myslel (ak vobec myslel) ale dovod moze byt ten ze Zilinsky pluk je Pluk specialneho urcenia (nase elitne jednotky)
nuz, prenho bude vzdycky Zilina hlavne mesto...
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

cuteSTYLE69 napísal:Nuž keď sú menšina v danej komunite tak sa nemôžu čudovať nie ?
Slovaci su tu v mensine?
cuteSTYLE69 napísal:A koho je to problém ? Tak nech sa odsťahujú...
A co tvoja teoria o tom ze nikto nikomu nema rozkazovat co ma robit?
3PO napísal:cuteSTYLE69 pozor na taku argumentaciu.
Od cuteho som tu este argumentaciu nevidel.
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

kali520 napísal:Slovaci su tu v mensine?
A co tvoja teoria o tom ze nikto nikomu nema rozkazovat co ma robit?
Od cuteho som tu este argumentaciu nevidel.
Ano, sú aj keď je to zvláštne. Myslím si, že častý jav v obciach na slovensko-maďarskom pohraničí.

Ale ja nikomu nič neprikazujem. Majú na výber = keď sa im niečo nepáči môžu vždy odísť, nikto im neprikazuje aby tam zostali.
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

http://www.magyar-eletter.hu/terkep/tel ... pules=9894

Slováci vraj okupujú Martin a Eperjes vydávajú za svoj Prešov.

KAUZA - Až 90 percent slovenských miest počnúc Bratislavou, cez Martin až po Prešov vraj okupujú Slováci. Tvrdí to webová stránka www.magyar-eletter.hu. Martin nazývajú Turócszentmárton, Prešov Eperjes. Ľudia, ktorí na stránku prispievajú, sa skrývajú za nič nehovoriaci názov Hungarian living-space foundation. Bojujú za to, aby krajiny, ktoré "kolonizujú maďarskú zem, vrátili tieto územia už čoskoro Maďarsku".

http://aktualne.centrum.sk/domov/kauzy/ ... ?id=217109
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

4 roky stara stranka ma ukazovat co?
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Ty máš koľko rokov? A čo tým na tomto svete dokazuješ? Inak tá stránka nemá 4 roky ale je tam minimálne od roku 2001.

Možno si spomenieš kto bol v koalícii na Slovensku tak dávno, i keď to nepredpokladám ale prekvapím ťa, Smer ani SNS to nebolo, no napriek tomu také stránky vznikali. Prečo, keď nebol dôvod?? Veď žiadny Slota vtedy vo vláde ani parlamente nevyvádzal.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

ja len nechapem, naco to vytahujes teraz, mam 21
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

IvanSK
Aká moja platňa, veď ti hovorím svoje zážitky a zážitky ľudí ktorí sa chodia sťažovať, že ich deti sú nútené chodiť do škôl s maďarským vyučovacím jazykom, že sú nútení v kostole počúvať maďarské omše, že majú rozhlas v maďarčine.
vyrastal som v obci (kukol som to presne) 66% obcania madarskej narodnosti. v zivote ma nikto nenutil chodit do madarskej skoly, nemusel som pocuvat rozhlas atd atd...
Chodil som do slovenskych jasiel, skolky, skoly, strednej skoly v tej obci. Dokonca aj do kostola na slovensku omsu. Ty si pocul zazitky, ja som v tej obci vyrastal..

Kód: Vybrať všetko

Nuž a že Maďari na Sk nechcú autonómiu, to vidíme už majú kultúrnu a teraz volia SMK, ktoré nepochybne má záujem o teritoriálnu autonómiu, len sa o tom pre istotu nevyjadruje do médií. O HÍD-e sa ani zmieňovať nebudem Bugár je pre mňa jeden slizký had. Čáky je pre mňa hodnotnejší človek, pretože svoje myšlienky neskrýva.
Ked slovaci volia SNS, tiez maju kulturu ? Inak nie je logicke, ze v obci, kde je velka vacsina obcanov madarskej narodnosti bude volit stranu, ktora ma v programe ich progres ? preco by mali volit stranu, ktora nema v programe nic o mensinach ?
Keď nechcem autonómiu nevolím etnicky a strany ktoré k autonómii smerujú. Zaujímavé hlavne je, že SMK vznikla spojením troch maďarských strán, nie na politickom ale tiež na etnickom princípe iba pre to aby sa dostali do parlamentu.
SNS a PSNS sa tiez zlucili aby sa dostali do parlamentu..
Konecne sa zhodneme, koho nevolime :D
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

to si skutocne niekto realne uvazujuci mysli, ze v case V4, EU a NATO niekto dovoli vojnu ich clenskych krajin? :roll:
a na kieho je Jobikom priclenenie madarsky hovoriacich oblasti, ked je Schengen a tak mozu za svojimi sukmenovcami reisovat kolko im dusa raci :evil:
zeby stred Europy trpel mozgozrutovou epidemiou? jadna polka chce nieco co uz nema v sucasnom stave zmysel, a dalsia sa boji toho co niekolko od seba nezavislych systemov nikdy nedovoli...
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

to si skutocne niekto realne uvazujuci mysli, ze v case V4, EU a NATO niekto dovoli vojnu ich clenskych krajin?
Cyprus?

To si skutočne niekto myslí, že keď sa dnes zdá Európa stabilná, zajtra tomu nemôže byť inak?

To si zrejme mysleli aj Niekde v Rakúsko-Uhorsku pred vojnou. Alebo v Británii po prvej sv. vojne.

Dnes sme v Nato zajtra tam nie sme. Dnes sme v Eu zajtra nie. Nič netrvá večne.

zeby stred Europy trpel mozgozrutovou epidemiou? jadna polka chce nieco co uz nema v sucasnom stave zmysel, a dalsia sa boji toho co niekolko od seba nezavislych systemov nikdy nedovoli...
Och Bože ako by som počul anglických štátnikov pred druhou svetovou vojnou.

Okrem toho ty ako KFOR musíš predsa niečo vedieť o rozvracaní republík :lol: Veď v tom máte spolu s USA prax :lol:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ok, tak si zacni kopat zakop, vycisti hlaven svojho tanku, priprav si protiletecku pozorovatelnu :smt006

ku Kosovu som sa jasne vyjadril po svojom navrate a nemienim to tu opakovat. velmi mi to pomohlo v tom, ze mi to otovrilo oci a vytrhlo ma to z paranoje. ak pojdem v lete, pridas sa? pomohlo by ti to, ver tomu :wink:
a btw, bol som tam na vedeckej expedicii, nie strazit "ludi, ktori cudzincom v prvom kriku za hranicou vyrezu organy a predaju ich" :wink:
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

vyrastal som v obci (kukol som to presne) 66% obcania madarskej narodnosti. v zivote ma nikto nenutil chodit do madarskej skoly, nemusel som pocuvat rozhlas atd atd...
Chodil som do slovenskych jasiel, skolky, skoly, strednej skoly v tej obci. Dokonca aj do kostola na slovensku omsu. Ty si pocul zazitky, ja som v tej obci vyrastal..
Ja nehovorím o tvojich zážitkoch.
Ked slovaci volia SNS, tiez maju kulturu ? Inak nie je logicke, ze v obci, kde je velka vacsina obcanov madarskej narodnosti bude volit stranu, ktora ma v programe ich progres ? preco by mali volit stranu, ktora nema v programe nic o mensinach ?
Každá slovenská strana má v programe menšiny, keďže každá slovenská strana má program pre všetkých občanov SR.

SNS a PSNS sa tiez zlucili aby sa dostali do parlamentu..
Konecne sa zhodneme, koho nevolime :D
SNS a PSNS sa predovšetkým najprv zbytočne rozštiepili. Pravda je taká že SNS bola vždy len SNS nie PSNS ani SNS.
Pri maďarských stranách bol postup presne opačný.

Nechápem prečo by Slovák nemohol voliť etnicky, pokiaľ viem toto je zatiaľ Slovenská Republika nie táto krajina. V Maďarsku môžu zas voliť etnicky Maďari. Tým že Slovák volí etnicky nesleduje žiadne kroky proti vlastnej republike.

//autoeditácia príspevku (24 Mar 2010, 19:58)
jackb napísal:ok, tak si zacni kopat zakop, vycisti hlaven svojho tanku, priprav si protiletecku pozorovatelnu :smt006

ku Kosovu som sa jasne vyjadril po svojom navrate a nemienim to tu opakovat. velmi mi to pomohlo v tom, ze mi to otovrilo oci a vytrhlo ma to z paranoje. ak pojdem v lete, pridas sa? pomohlo by ti to, ver tomu :wink:
a btw, bol som tam na vedeckej expedicii, nie strazit "ludi, ktori cudzincom v prvom kriku za hranicou vyrezu organy a predaju ich" :wink:

Hah, nie žiaľ Bohu nepridám sám, mám tiež svoje skúsenosti s ľuďmi, ktorí vyrezávajú orgány a niesu také pozitívne ako tvoje. Takže je to len vec pohľadu ;) ale nebudem sa o tom vyjadrovať lebo by si mi jednak neveril a jednak nechcem otriasť tvojim "neoblomným" presvedčením v dobrotu toho národa :lol: TO by som ešte u teba vyvolal nejakú psychickú chorobu.

Inak prídi k nám tu na východ, mám v zálohe slušných cigánov, ktorých ti predstavím aby si si mohol urobiť triezvy názor na celú cigánsku komunitu v našom okolí.
Možno by si tiež mal navštíviť Maďarsko, tam sa dozvieš zaujímavosti, napríklad že my Slováci sme len nevďačné svine a oni sa nám vždy snažili pomôcť. Nikdy nás nemaďarizovali, no naša smola je že sme tu prišli v nejakom 15 storočí s valašskou kolonizáciou a zradne sme im odtrhli kus ich zeme. :lol:
Verím že ty by si bol schopný tomuto výkladu uveriť.

Ja nemám ani pušku, ani nič podobné. Ja som ľudomil narozdiel od teba :lol:

tu máš niečo aby ťa to vtrhlo z tej paranoje.

http://www.protiprudu.info/agresia_voci_srbsku.html

Vieš čo ma najviac prekvapuje? Rigidita tých ktorí sa dnes vydávajú za flexibilných a udivuje ma sila vášho presvedčenia, že Európa a jej usporiadanie sa nemôže meniť. Neviem kde čerpáte tú istotu ale nechám Vás v tom.
plusminus
King
King

- Ivan, nehovorim ze pises co som prezil ja, precitaj si to este raz:
ty si pocul zazitky, ja som si to prezil. Tak som to myslel aj napisal ("Ty si pocul zazitky, ja som v tej obci vyrastal.")
- Kazda strana isto ma "akoze", (snad aj svetovy mier) ale kto nieco z nich prospesne spravil ?
- PSNS a SNS sa ofcialne rozstiepili ale zase zlozili, teda dnesna SNS je sice ta, co bola pred rozstiepenim, ale aj PSNS + SNS :)
- Mam to chapat tak, ze kto voli SMK alebo MOST, je za zrusenie statu ? (resp. sleduje nejake kroky ?)
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

plusminus napísal:- Ivan, nehovorim ze pises co som prezil ja, precitaj si to este raz:
ty si pocul zazitky, ja som si to prezil. Tak som to myslel aj napisal ("Ty si pocul zazitky, ja som v tej obci vyrastal.")
- Kazda strana isto ma "akoze", (snad aj svetovy mier) ale kto nieco z nich prospesne spravil ?
- PSNS a SNS sa ofcialne rozstiepili ale zase zlozili, teda dnesna SNS je sice ta, co bola pred rozstiepenim, ale aj PSNS + SNS :)
- Mam to chapat tak, ze kto voli SMK alebo MOST, je za zrusenie statu ? (resp. sleduje nejake kroky ?)

NO jeden údajček ak dovolíš.

Veď za rok 2005 bolo rozdelených na kultúru "väčšinového, utláčateľského" slovenského národa 135 miliónov korún. A chudákom "menšinovým, utláčaným" Maďarom na Slovensku sa ušlo "len" 160 miliónov korún! Áno, čítate dobre, menšina dostala viac ako "zvyšok" spoločného štátu. Bolo to toľko peňazí, že ani poriadne nevedeli na čo ich "kultúrne" čerpať, tak do kultúrnych aktivít zahŕňali aj ochutnávky maďarských vín...

http://gustavmurin.blog.sme.sk/c/165434 ... z0j3NwySs2
plusminus
King
King

Cerpat z blogu ako keby si citoval vlastne slova.
fakt si ten blog zalozim a zacnem to podavat vsade ako fakty..

off
Napísať odpoveď