Mafia 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Sphinx napísal:grafika bude taka ako na vsetkych konzolovych hrach jednoducho tuctova nieco ako gta 4 predpokladam... no uvidime tie krvave a neoptimalizovane naroky co to bude chciet ..
Očividne si nepochopil môj príspevok. Ja kcem grafiku z jednotky!!! :cry:

//autoeditácia príspevku ( 19 Apr 2009, 21:57 )
Nejak moc ma to nezaujíma, ale nech sa páči
3tia čast http://games.tiscali.cz/previews/mafia-2-preview-cast3/
deMarkqo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deMarkqo »

120 vývojářů a dalších 100 testerů.........ja im verim :) Mafia 2 bude super a urcite si ju zahram ked uz bude hocijaka...slubuju dost vela no som zvedavy ci to vsetko stihnu tam dat....
...lekoklatik co vravis na hru po Preview part 3 ?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

deMarkqo napísal:to ste teda slabi hraci ked zakladate cisto iba na grafike.. :?
Tu nejde o to, ze by som chcel aby to vyzeralo co mozno najlepsie, ja chcem, aby sa to dalo hrat na cenovo dostupnych zostavach. Lebo to, co predviedli Rockstar s GTA IV na PC bol totalny trapas.
Red-John
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Red-John »

Uz je zname na sto percent ze to nebude tak graficky narocne ako gta IV. V pohode stacia 3 jadra.
btw: zaujimavy clanok + rozhovor
http://www.hrej.cz/clanky/preview/mafia-ii-prvni-dojmy/
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

rofl. vraj v pohode stacia 3 jadrá. Ooooch. Kto ste za to, aby mala mafia 2 grafiku z jednotky. To so sám? :cry: ... Proste normálne pokračovanie z toho mohli urobi't s rovnakou grafikou, hrateľnosťou a to je všetko.
DeMarkqo ešte som to nečítal
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

Red-John napísal:jj asi traja. Hlavne je, ze Dan Vavra ostal. A to je mozog celej hry. 8)
Aj Vavra odisiel ...
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

lekoklatik napísal:rofl. vraj v pohode stacia 3 jadrá. Ooooch. Kto ste za to, aby mala mafia 2 grafiku z jednotky. To so sám? :cry: ... Proste normálne pokračovanie z toho mohli urobi't s rovnakou grafikou, hrateľnosťou a to je všetko.
DeMarkqo ešte som to nečítal
Presne..tak by to bolo podla mna najllepšie :D
inflater
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa inflater »

Jedno mi vadi: Mafia 1 mala viacmenej linearny priebeh, co mne vyhovovalo. Dojdi tam, odstrel tamtoho, nahanaj druhych mafianov v aute, navstiv lucasa ak chces a konec, a vsetko sa to pekne sejvlo ze ste si si to mohli nacitat a dostali ste take iste bojove podmienky (ten isty samopal, zivotnost) s akou ste hrali, alebo pekne od zaciatku. Nechapem, na co je dobre (uz GTA San Andreas zacalo) s tym ze mozes navstevovat kadejake obchody, k holicovi, menit si tricka a tak dalej. :roll: Ja vim ze troska takej "volnosti" nezaskodi, ale aby to potom nebolo na ukor hrania a nasledneho re-playu napr. po dlhsej dobe.
Ak Mafia 2 bude zalozena na principe velke mesto + mnoho vselijakych "subquestov" vsade a na dokoncenie misii budete muset labzovat po meste a hladat nejakych tajterlikov (styl STALKER, neviem ci to musi byt nejak dneska v mode) tak u mna ma potom Mafia 2 hlboke MINUS. Som zvyknuty na linearne hry a mam radsej naskriptovane sceny s peknym pribehom aky mala mafia 1, alebo trebars half life 2 a epizody - grafika slusna na hratelnost, nekomplikovane ovladanie a chytlavy linearny pribeh.

Najskor kladiem doraz na systemove poziadavky, ktore sa pekne predvedu pri hratelnosti (GTA 4 na PC bol riadny prepadak, pisane poziadavky "minimum" a to by som ani netvrdil "minimum" povedat... sak viete.), mno a potom ked si tu hru dokazete vychutnat bez zasekov tak potom hodnotim celkovy pribeh, a v neposlednom rade hratelnost a grafika.

Na grafike mi az tak moc nezalezi, aj v dnesnej dobe si zahram klasiky ako Doom (1, 2 aj 3), spominany HL2, RtCW ale aj Wolfenstein 3D. ;)
Red-John
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Red-John »

Cesky dabing na PC verziu potvrdeny! :smt003
duboo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa duboo »

inflater uplny suhlas
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

lekoklatik: to urcite nie, ja som za vylepsenie grafiky, ale nie za kazdu cenu. A najlepsie so sirokymi nastaveniami, aby to islo na co najvacsom mnozstve pocitacov.
inflater: ak je ten system volnosti zvladnuty dobre, tak je to len vyhoda. Napriklad prave spomenute GTA je v tomto designovane celkom dobre, u Stalkera to bolo omnoho horsie, tam ta nic nenutilo vyhladavat postranne postavy. Ak by mala Mafia system ako GTA, tak by mi to nevadilo, ja mam rad to, ze sa mozem po meste poprechadzat a na chvilu si oddychnut od misii a to vsetko vo vlastnom aute. V prvej Mafii takato moznost sice bola tiez, ale nebolo to ono.
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

jj nebolo to ono pretože tam sme mali tú voľnosť len v jízde alebo v extrémni jízde ale v GTA je to dobre urobené že sa môžem v pohode voľne pohybovať po meste a to je super a najviac sa mi páčilo keď som prešiel príbehovú líniu GTA 4 a doteraz ničím autá bazukou a naháňam sa s polišmi stále je to sranda :lol: :lol:
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Red-John napísal:Cesky dabing na PC verziu potvrdeny! :smt003
Toto je už dobre dlho zname...
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

No vyzera to fajne. Maju este urcite co doladovat hlavne po grafickej stranke, k pomernej dokonalosti to ma daleko. Ale pribeh misie sa mi paci, takto to ma vyzerat :twisted: !
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

omg.. najlepsie na Mafii bol sposob ovladania auta, zatial co v tomto videu to vyzeralo ako rally championship krizeny s driverom a GTAckom.. :?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

No mne ta grafika teda vobec neprisla taka hrozna.. radsej nech to je hratelne ako vycackane.
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

vyzera to nadherne: )
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

uz mi chybaju iba naboje ktore vyletuju z "komory" po vystreleni :D viete hadam co myslim daco ako bolo v bia HH
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

nevieme este kedy priblizne to ma vist? kedze tie trailery vyzeraju super :)
Napísať odpoveď