Mafia The city of Lost Heaven
-
Puffo
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: -= Mafia The city of Lost Heaven =-
Zdravičko, chcem sa spýtať, keď mám originálku mafie 1, bude sa to dať aktivovať na steame ? Dík
-
lekoklatik
VIP
@Puffo ja si myslím že nie. Mafia 1 bola na steame sprístupnená len nedávno. Ale ak sa ti to podarí, napíš. Tiež by som si rád urobil určitú online zálohu tých CD z ktorých CD rom číta len tak tak.
Jednotka nie je aktivovatelna na steame. Steam tiez ponuka len Anglicku verziu.
super hra s super pribehom
pribehovo lebsia ako 2
-
Puffo
Medium Expert
Tak, mali ste pravdu, nejde to aktivovať
ale nič to, na steame fajna akcia teraz http://store.steampowered.com/app/40990/, tak som si to kúpil, ale je tu problém, že na steame je to po anglicky a čestina chýba, ale videl som na nete, že nejaký týpek spojazdnil čestinu tak že nakopiroval súbory z originalnej českej verzie do steamu a fungovalo to
screeny
video
čeština
tak vyskúšam a dám vedieť
screeny
video
čeština
tak vyskúšam a dám vedieť
Ved som ti napisal ze na steam-e chyba cestina 
Mafiu som hral neskor ako GTA:San Andreas.. a bol som nou sklamany. okrem pekneho prostredia neponuka nic extra.
.
nastastie som za nu dal len 9€..
1.//yo.. vtiahne. a tam nic (proti GTA:SA ma proste sklamala hratelnost, maly svet, celkovo nuda.
2.//..a samozrejme som ju presiel. v opacnom pripade by som sa k nej nevyjadroval
.
nastastie som za nu dal len 9€..
1.//yo.. vtiahne. a tam nic (proti GTA:SA ma proste sklamala hratelnost, maly svet, celkovo nuda.
2.//..a samozrejme som ju presiel. v opacnom pripade by som sa k nej nevyjadroval
-
DeJF
Addict
Okrem pekneho prostredia nič extra? A čo ten super príbeh ktorí ta priam vtiahne do hry?
//Pochop že mafia a gta su dve rozdielne hry. Nieje práve najlepší nápad porovnávať ich.
//Pochop že mafia a gta su dve rozdielne hry. Nieje práve najlepší nápad porovnávať ich.
Kto neprešiel, nepochopí
Nuda? Aha. Tak ty budeš jeden z tých, ktorých viac fascinuje príbeh v GTA:SA alias "bež a odvez štetku, a potom spál skleník s trávou". Možno ťa to niekedy chytí, ale naozaj, Mafia je jedna z hier, ktorú ani sám pán Boh nemôže hodnotiť, kým ju neprejde. (Prudko veriaci: berte z nadhľadom. Tiež som veriaci)
//leko: Mafia dnes už očarí najmä príbehom, a atmosférou, ale schválne, poznáš lepšiu v kategórií príbeh? Čo sa príbehu týka, páči sa mi napríklad Mass Effect a podobné hry, no takmer všetky sú sci-fi, a ten príbeh nemá také čaro.
//leko: Mafia dnes už očarí najmä príbehom, a atmosférou, ale schválne, poznáš lepšiu v kategórií príbeh? Čo sa príbehu týka, páči sa mi napríklad Mass Effect a podobné hry, no takmer všetky sú sci-fi, a ten príbeh nemá také čaro.
Zdravím! Včera som si nainštaloval Mafiu a mám takýto problém. textúry stále preskakujú lietajú pásy po monitore.Ale hra ide úplne čisto bez lagu.Hrám to na netbooku ASUS EEE PC 1001PX
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Asi preto že to je netbook.
Problém je v tom že na internete som videl X videií že Mafia na mojom netbooku funguje bez čo len jedného problému.
Novšie ovládače na grafiku?
Bohužiaľ, mám najnovšie 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Systém je XP alebo 7?
Nepomôže patch? Viem, že pri základnej verzii som mal zrýchlený zvuk, pomohol až patch, ktorý to riešil, možno riešil aj tvoju chybu.
Systém Win 7 Home Premium (x86)
A áno, patchoval som to
A áno, patchoval som to
-
Puffo
Medium Expert
Ja mám tiež problém s mafiou, pustim si ju na steame, a nabehne že program mafia prestal pracovať :O a už 3x som to skúšal stiahnuť nanovo, poskúšal som rôzne graficke kombinacie, dal najnovšie drivere a vždy to isté 
Mne to robilo, (aj s viacerými hrami a iným softom) keď mi bežal ATi Tray Tools. Keď som ho vypol, už to prestalo. Možno tam aj ty máš nejaký kolidujúci softvér.