Majstrovstvá sveta 2014 vo futbale v Brazílii
Re: Majstrovstvá sveta 2014 vo futbale v Brazílii
Tak Francuzsko ukazuje poriadne silnu ofenzivu z Jamajkou 8:0 z Hondurasom 3:0 vyhrali a teraz valcuju Svajciarov. Francuzsku fandim 
-
Silmer
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Podla mna Francuzsko pojde minimalne do stvrtfinale, ak nie do semifinale.
Ťažko prognózovať, Francúzov ešte nepreveril žiadny lepší tím, pri všetkej úcte k Hondurasu a Švajčiarom. Zrejme ani s Ekvádorom nebudú mať problémy, dokonca aj v osemfinále zrejme budú mať celkom hrateľného súpera, Bosna/Nigéria/Irán.. Takže IMO 1/4 finále povinnosť a potom môžu prekvapiť.
Guess myslim si ze Hazard nehral zle behal tam dost a snazil sa nieco vymysliet no ostatny ako zaspaty aj ked je pravda ze ma este velku rezervu. A tie goly v Belgicku nikdy tolko neda kedze tam je na strielanie golov utocnik nie ako v Chelsea ten nas Torres
A myslim si ze najziadanejsi bude Rodriguez z kolumbie a pojde do nejakej lepsej ligy.
No Ghanu by som velmi neprirovnaval k Iranu maju tam celkom dobych ofenzivnych hracov. Uz len Usa poriadne prestrielali a Usa mali stastie ze vyhrali aj drzanie lopty mali solidne. Takze nemyslim ze budu krvopotne betonovat.guess.whoo napísal:ospravedlnujem sa beriem spat prvu vetu.
Dnes to vidim na trapenie Argentiny proti Iranu aj Nemcov s Ghanou. Tymto dvom uz ide o zotrvanie v turnaji a bude betonik
-
guess.whoo
Redeemer
takze podla teba to ghana otvori a bude sa snazit hrat ako proti USA? by dostali 6 za prvy polcas
Tak nehovorim ze budu utocit ako sialeny. Vidis v tom je chyba ihned zvelicujete...precitaj si to viac krat ak na prvy raz nepochopis a potom reaguj...a tiez by si mohol aspon velke pismena dodrziavat na take pravopisne chyby sa neda pozerat 
//autoeditácia príspevku (21 Jún 2014, 19:04)
Tak nehovorim ze budu utocit ako sialeny. Vidis v tom je chyba ihned zvelicujete...precitaj si to viac krat ak na prvy raz nepochopis a potom reaguj...a tiez by si mohol aspon velke pismena dodrziavat na take pravopisne chyby sa neda pozerat
//autoeditácia príspevku (21 Jún 2014, 19:04)
-
guess.whoo
Redeemer
"staciloa by aj remiza z/s Rusmi"
"Ano, z/s tym mas pravdu, ze nemaju az tolko skusenosti"
"este viac znizuj karmy/u chudacik"
"No neviem co sa deje zo Spanielmi uz ich/im ta taktika tiki-taka vobec nevychadza"
"Tak sa zda, ze Spanieli vypadnu./, to by som pred MS nepredpokladal."
mam pokracovat? nechce sa mi listovat viac stran dozadu.
Ghana bude hrat naisto zo zadu a budu sa snazit o kontry. Prioritou vsak bude nedostat gol.
"Ano, z/s tym mas pravdu, ze nemaju az tolko skusenosti"
"este viac znizuj karmy/u chudacik"
"No neviem co sa deje zo Spanielmi uz ich/im ta taktika tiki-taka vobec nevychadza"
"Tak sa zda, ze Spanieli vypadnu./, to by som pred MS nepredpokladal."
mam pokracovat? nechce sa mi listovat viac stran dozadu.
Ghana bude hrat naisto zo zadu a budu sa snazit o kontry. Prioritou vsak bude nedostat gol.
-
vladenko007
VIP
Napriek tomu že Messi a Argentína, som dnes fandil Iránu lebo predviedli sympatický výkon.
Dnes si Argentína nezaslúžila vyhrať.
Dnes si Argentína nezaslúžila vyhrať.
-
Silmer
Darca
skoda toho Iranu. Zasluzil by si remizu. Argentina nie je nic bez messiho.
-
guess.whoo
Redeemer
Argentinu podrzal brankar pri hlavicke Dejagaha, ale inak hrali to, co sa dalo cakat. Betonik a vyckavanie. Sympaticky vykon, Argentina nemala ako prenikat do obrany. Di Maria vypojeny a skoro vzdy zdvojovany alebo strojovany. Na Messiho sa hned lepili hraci ako na med. Jedine mozne vyustenie bolo presadenie sa strelou spoza 16tky co nakoniec ukazal Messi a rozhodol.
Iran hral sympaticky, ale nepovedal by som, ze si zasluzili bod. Par minut zo zapasu mi sice uniklo, ale neverim, ze by sa v nich odohralo nieco prevratne
Iran hral sympaticky, ale nepovedal by som, ze si zasluzili bod. Par minut zo zapasu mi sice uniklo, ale neverim, ze by sa v nich odohralo nieco prevratne
Irán by si ten bod dnes určite zaslúžil, hrali veľmi dobre a rozhodca ich obral o jasný pokutový kop, na opačnej strane by pískal, to je jasné, netrúfol si. Messi ukázal, aký svetový je, no kto vie, ako by sa ten zápas vyvíjal, keby rozhodca pískal rovinu.
GER - GHA zatiaľ obstojný zápas, zaujímavé je, že Ghana vyslovene nebetónuje, mali už viacero dobrých striel na Neuera, vôbec by ma neprekvapilo, keby dnes získali aspoň bod 
FANTOM092: ake prognozy ked nepostupia? ja im drzim palce, ved som pisal, ze budu mat velke problemy a ze su precenovani tim.. nie ze nepostupia..
a predtym som ti znizil karmu ja, lebo nas (mna) tu permanentne urazas..
Frantici hrali dobre, ale ako sa pise vyssie, este nemali tazkeho supera.
Tieto MS sa mi pacia, viacero teamov, s ktorymi sa neratalo, boduju. A navyse, hraju pekny, pozeratelny futbal.. slabe zapasy sa daju zratat na jednej ruke..
a predtym som ti znizil karmu ja, lebo nas (mna) tu permanentne urazas..
Frantici hrali dobre, ale ako sa pise vyssie, este nemali tazkeho supera.
Tieto MS sa mi pacia, viacero teamov, s ktorymi sa neratalo, boduju. A navyse, hraju pekny, pozeratelny futbal.. slabe zapasy sa daju zratat na jednej ruke..
No co guess betonuje Ghana? 
no co FANTOM092? Belgicania su stale najvacsi favorit na vyhru na MS ?
Belgicko ma jeden z najlepších týmov celých MS a v skupine nemajú konkurenciu a musia vyhrať skupinu.
Belgicko ma jeden z najlepších týmov celých MS a v skupine nemajú konkurenciu a musia vyhrať skupinu.
-
guess.whoo
Redeemer
nevidel som prvych 25 minut, no potom bola hra drvivu vacsinu casu v okoli polovice ihriska s loptou na kopackach Nemcov. Pozeral som aj cez polcas analyzu a tiez rozoberali vybornu defenzivu Ghancanov, takze myslim, ze slusne brania ked je stav stale 0:0,nie?
inak tie graficke analyzy su vychytane veru..
pozeram, Ghana mala viac striel, no mam podane na Nemcov
pozeram, Ghana mala viac striel, no mam podane na Nemcov
Nevyzera to na betonovanie http://www.evysledky.com/zapas/WnFq216T ... y-zapasu;0