Majstrovstvá sveta 2014 vo futbale v Brazílii
Re: Majstrovstvá sveta 2014 vo futbale v Brazílii
je to otvoreny zapas..
inak som prekvapeny, ze aj "male" timy vedia hrat takticky a prisne ju dodrziavat.. vid. dnes Iran..
inak som prekvapeny, ze aj "male" timy vedia hrat takticky a prisne ju dodrziavat.. vid. dnes Iran..
It was coming.. GER 1-2 GHA. Nemci sa po tom prvom góle akosi uspokojili a.. 
Klose, neverim
grats..
grats..
-
vladenko007
VIP
Ten Klose je neskutočný. Drbol gól no super.
Opät sa ukazuje ze nevies citat, mozno este keby si si precital tu vetu 10 krat tak by si na to prisiel. Kde som pisal ze Belgicania su najvacsi favoriti na MS? Prekrucate a prekrucateplusminus napísal:no co FANTOM092? Belgicania su stale najvacsi favorit na vyhru na MS ?
Belgicko ma jeden z najlepších týmov celých MS a v skupine nemajú konkurenciu a musia vyhrať skupinu.
citaj aj male pismena
to su tvoje slova.. "Belgicko ma jeden z najlepších týmov celých MS"
A nie je to pravda? Belgicko urcite ma jeden z najlepsich timov na MS. No nikde som nepisal ze su najvacsim favoritom. No co este na mna vytiahnes 
Guess: a ty tak isto nepriznas si chybu a nadalej tvrdis ze Ghana je väcsinou v defenzive. Pred zapasom porovnavas Ghanu z Iranom. Vy ste velky experti
Guess: a ty tak isto nepriznas si chybu a nadalej tvrdis ze Ghana je väcsinou v defenzive. Pred zapasom porovnavas Ghanu z Iranom. Vy ste velky experti
nic. lebo to nie je pravda 
BTW, paradne posledne desiatky minut NEM-GHA..
BTW, paradne posledne desiatky minut NEM-GHA..
-
vladenko007
VIP
Nechcem sa zapájať do vašej debaty ale napísať Belgicko ma jeden z najlepších týmov celých MS a povedať že to neznamená ze su najvacsim favoritom to si trošku odporuje. či?
Aby som nebol OT perfektný zápas medzi Nemeckom a Ghanou.
vladenko007: to uz nevysvetlis 
Ja vám zase odporúčam kašlať na naťahovačky a namiesto toho si radšej užívať futbalový sviatok, ktorý tu máme raz za 4 roky.
Inak, Google má TAKÉ KRÁSNE LOGÁ počas MS, padám z toho na zadok
Inak vol. 2, tak, ako som predpovedal, Ghana s bodom
Inak, Google má TAKÉ KRÁSNE LOGÁ počas MS, padám z toho na zadok
Inak vol. 2, tak, ako som predpovedal, Ghana s bodom
Tak tych favoritov je viacej a hlavne skusenejsich napr. Nemecko..neviem co je na tom take nepochopitelne. Ja som vtedy reagoval len na pochybnosti ktore mal plusminus, ze Belgicko bude mat problemy z postupu zo skupiny. Pisal som o Belgicku ako favoritovi v skupine nie celkovo tak neprekrucajte. Ale nechajte to uz tak..vladenko007 napísal:Nechcem sa zapájať do vašej debaty ale napísať Belgicko ma jeden z najlepších týmov celých MS a povedať že to neznamená ze su najvacsim favoritom to si trošku odporuje. či?
Čo poviete ma zajtrajší zápas Belgicka s Ruskom? Má šancu Rusko vyhrať?
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
tak ghana hrala defenzivne v prvom polcase a spoliehali sa na chyby nemcov a protiutoky. to je fakt a tak aj hrali. to, ze strielaju uz od polky ihriska na tom nic nemeni. je jasne, ze nebudu hrat ten isty styl po tom, co dostanu gol lebo by vypadli. takto este zivia sance a fandim im. radsej oni ako portugalsko.
"Vy ste velky experti
" dalsia hrubica
"Vy ste velky experti
Guess: ty si fakt na zamyslenie...nepriznas chybu ani za nic...jasne bol betonovaci zapas kde padli 4 goli
....Argentina-Iran = betonavaci zapas...a este ked niekto napise ze Iran si zasluzil body.. 
Ty pises este väcsie hrubky opät Ghana z malym zaciatocnym pismenom
Ty pises este väcsie hrubky opät Ghana z malym zaciatocnym pismenom
-
guess.whoo
Redeemer
ktorej casti z toho, ze hrali na defenzivu pokial neinkasovali si nerozumel? ja som nenapisal, ze Iran si zasluzil body.
Podľa teba je asi ofenzívna hra úplne bez obrany všetci do útokuguess.whoo napísal:tak ghana hrala defenzivne v prvom polcase a spoliehali sa na chyby nemcov a protiutoky. to je fakt a tak aj hrali. to, ze strielaju uz od polky ihriska na tom nic nemeni. je jasne, ze nebudu hrat ten isty styl po tom, co dostanu gol lebo by vypadli. takto este zivia sance a fandim im. radsej oni ako portugalsko.
"Vy ste velky experti" dalsia hrubica
A dosť veľké prekvapenie sa zrodilo v noci prehra Bosny
-
guess.whoo
Redeemer
ano potom to bol vynikajuci utocny futbal. snad sa ghana dostane co najdalej aby sme videli viac takych kvalitnych zapasov
-
Waagbistritz69
King
rozhovor s anglickým fanúšikom (vznikol ešte pred piatkovým zápasom Kostariky, po ktorom Anglicko ide definitívne domov)
http://www.supporters.cz/clanek/rozhovo ... /6138.html
http://www.supporters.cz/clanek/rozhovo ... /6138.html