Makeup vs. prirodzena krasa

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

v jednom vtipe napísal:Boh stvoril zviera, povedal: pekné
Boh stvoril chlapa, povedal: veľmi pekné
Boh stvoril ženu, skonštatoval: domaľuje sa
Čo sa stane, ak žena s pupáčikom sa nenamaľuje/nezakryje ho dokonale? Ostatné ženy, čo sú vymaľované ako plagaty ju vysmejú za nedokonalosť (v umelom domnení, že ony sú dokonalé, lebo na nich chyba v kráse nie je - hoci "len vidieť").
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

fikus-kukis napísal:Čo sa stane, ak žena s pupáčikom sa nenamaľuje/nezakryje ho dokonale? Ostatné ženy, čo sú vymaľované ako plagaty ju vysmejú za nedokonalosť (v umelom domnení, že ony sú dokonalé, lebo na nich chyba v kráse nie je - hoci "len vidieť").
No to je pravdu, vacsina tvrdi, ze sa nemaluje kvoli chlapom, ale kvoli seba...ale vacsina mozno aj preto, aby ine nepovedali, ze je nemalovana K+

A mne sa tiez nepacia velmi namalovane zeny, ale keby to mal byt jediny problem u nej, tak by mi to nevadilo...
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

h, ked holka NIEJE namalovana a je pekna.. RESPECT :D .. a potom, ked sa namaluje... tooo uz stoji zato : D
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

niekedy je to trochu moc ked si baba da na seba pomaly cely mejkap, pekne je ked ho pouzije len z mierou, len potom je to dost zly pohlad na babu ked si ho neda a ukaze sa co pod nim skryva
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

dalsieho chlapa
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

trocha spiraly daky lesk na pusu a hotovo ... a ked sa vyhodi pupak tak s tymnieco spravit ale len ak je fakt zly nejaky oupik zakryvt je kktina sak rano je fuc :)
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

heh aj ja si myslim ze zeny su krasne aj bez mejkapu, ale s nim .(maskara, lesk) su este neodolatelnejsie.:P :D
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

podľa mňa sú krásne aj tak....ale si zvyknutý na namaľovanú a keď ju potom vidíš bez toho tak si v šoku :lol:
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

v jednoduchosti je krasa (troska obtiahnut oci + nieco decentne na pery)
mam spoluziacky, jedna si stale da lica na cerveno (pripomina mi nejaku stredoveku hradnu pani - biela pokozka a cervene lica), druha zas si uplne zmaluje viecka totalne neprirodzenymi farbami (vacsinou modra + na to tie lesknuce sa veci) - tak na toto sa pozerat nemozem :?
Opak napísal:podľa mňa sú krásne aj tak....ale si zvyknutý na namaľovanú a keď ju potom vidíš bez toho tak si v šoku :lol:
aj take poznam... jedna holka sa (poriadne, nie decentne) maluje asi od prveho stupna na ZS... ked som ju videl nenamalovanu, tak som mal dost (taktiez by som nechcel vidiet nenamalovanu napr. Zlaticu Puskarovu)

btw, ked som bol v taliansku, tak tam sa dievcata VOBEC nemalovali (teda mozno nejaka ceruzka na oci, ale v porovnani s tym, co je u nas, tak to boli minimalne)
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

smejo napísal:mam spoluziacky, jedna si stale da lica na cerveno (pripomina mi nejaku stredoveku hradnu pani - biela pokozka a cervene lica)
taka decentna ruzova/cervena ma na licach totalne rajcuje :) ak ma este peknu tvaricku :oops: :)
punkerka115
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa punkerka115 »

no v prvom rade najkrajsia krasa je prirodzena .. ja osobne sa malujem , a pouzivam aj make-up ale s mierov, kedze nemam ziadne akne ani pory neprehanam to .. a potom klasika .. ale podla mna ide o to ci sa ta baba vie namalovat ..ked vidim neaku "kocandu" s tonou nakeupu, licka v tvare cerveneho kruhu, utrasny lest, obocie natiahnute ciernov ceruzou /na obocie som zvlast hakliva/ a ceruzka na styl a la Kleopatra mam naozaj dost .. ona uvidia o par rokov ako budu vyzerat ..
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

peknej netreba a skaredej to beztak nepomoze...
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

blbost podla mna aj skarede(hoc si myslim ze ziadna nieje skareda)baby ked sa upravia a kus primaluju su krasne..krasa je hrozne subjektivna..:Ptaze tak mozme polemizovat donekonecna
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Ako mne sa pačia nenaličene baby... ale vobec mi nevadi ked to trosku makeupom postraší.... ale neprehanat..
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

namachlené babenky moc nemusím... keď make-up tak odtiaľ potiaľ, ale najkrajšie ste aj tak bez make-upu babenky ;-)
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Mňa keď zaujme výzorom nejaká slečna, tak je spravidla nenalíčená; hoci keď som v partií, mnohí sa za ňou ani len neotočia; pretože ktorý z nich (nájde sa v partií aj výnimka, dve) by sa otáčal za bežnou, ničím výnimočnou devou (hoci mne sa jednoducho páči - tu je ten subjektívny názor na krásu).

Zato za vyumelkovanými modelkami prechádzajúcimi okolo sa točia ako také satelity.
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

niektorym holkam priroda dala prirodzenu krasu ine si dopomozu tot vse :) //preferujem tu prirodzenu 8)
peace
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa peace »

No, jasné že som radšej za prirodzenú fyzickú krásu. Ale keď je už dievča namaľované, tak by mala byť namaľovaná primerane. Napr. čo sa mi nepáči je napr červený rúž (vlastne hocijaký, ale červený je hnus najviac), naopak, nič nemám proti lesku na pery. Ďaľšia vec čo sa mi nepáči sú nalakované nechty, k čomu je to dobré (hlavne čierne :roll:) ? No a posledná vec je farbenie vlasov.. Nič nie je krajšie ako prirodzená farba. Prefarbovanie čiernovlások na blond, alebo opačne, fakt nemusím. :)
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

`peace` napísal:Ďaľšia vec čo sa mi nepáči sú nalakované nechty, k čomu je to dobré (hlavne čierne :roll:) ?
co sa nechtov tyka, tak tam je vpoho francuzska mani/pedikura :)
ale mnohonasobnekrat je horsie, ked ma tie nechty nalakovane chlapec :?
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

U mna patri trosku makeupu ku klasickej "udrzbe" - tak, ako sa rano, ked niekam idem, obleciem, ocesem, navoniam, tak sa aj namalujem. A ano, robim to kvoli sebe, pretoze sa potom lepsie citim a tak, ako sa citim, tak vplyvam aj na svoje okolie :wink:. Samorejme, to neprehanam (teda myslim, to by museli ti, co ma poznaju posudit :D) a nemam makeup na sebe 20 hodin, pripadne aj vtedy, ked idem vyniest smeti ako niektore baby, ktore poznam :roll:
Napísať odpoveď