Čo sa stane, ak žena s pupáčikom sa nenamaľuje/nezakryje ho dokonale? Ostatné ženy, čo sú vymaľované ako plagaty ju vysmejú za nedokonalosť (v umelom domnení, že ony sú dokonalé, lebo na nich chyba v kráse nie je - hoci "len vidieť").v jednom vtipe napísal:Boh stvoril zviera, povedal: pekné
Boh stvoril chlapa, povedal: veľmi pekné
Boh stvoril ženu, skonštatoval: domaľuje sa
Makeup vs. prirodzena krasa
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
Sagittarius
Guru
No to je pravdu, vacsina tvrdi, ze sa nemaluje kvoli chlapom, ale kvoli seba...ale vacsina mozno aj preto, aby ine nepovedali, ze je nemalovana K+fikus-kukis napísal:Čo sa stane, ak žena s pupáčikom sa nenamaľuje/nezakryje ho dokonale? Ostatné ženy, čo sú vymaľované ako plagaty ju vysmejú za nedokonalosť (v umelom domnení, že ony sú dokonalé, lebo na nich chyba v kráse nie je - hoci "len vidieť").
A mne sa tiez nepacia velmi namalovane zeny, ale keby to mal byt jediny problem u nej, tak by mi to nevadilo...
v jednoduchosti je krasa (troska obtiahnut oci + nieco decentne na pery)
mam spoluziacky, jedna si stale da lica na cerveno (pripomina mi nejaku stredoveku hradnu pani - biela pokozka a cervene lica), druha zas si uplne zmaluje viecka totalne neprirodzenymi farbami (vacsinou modra + na to tie lesknuce sa veci) - tak na toto sa pozerat nemozem
btw, ked som bol v taliansku, tak tam sa dievcata VOBEC nemalovali (teda mozno nejaka ceruzka na oci, ale v porovnani s tym, co je u nas, tak to boli minimalne)
mam spoluziacky, jedna si stale da lica na cerveno (pripomina mi nejaku stredoveku hradnu pani - biela pokozka a cervene lica), druha zas si uplne zmaluje viecka totalne neprirodzenymi farbami (vacsinou modra + na to tie lesknuce sa veci) - tak na toto sa pozerat nemozem
aj take poznam... jedna holka sa (poriadne, nie decentne) maluje asi od prveho stupna na ZS... ked som ju videl nenamalovanu, tak som mal dost (taktiez by som nechcel vidiet nenamalovanu napr. Zlaticu Puskarovu)Opak napísal:podľa mňa sú krásne aj tak....ale si zvyknutý na namaľovanú a keď ju potom vidíš bez toho tak si v šoku
btw, ked som bol v taliansku, tak tam sa dievcata VOBEC nemalovali (teda mozno nejaka ceruzka na oci, ale v porovnani s tym, co je u nas, tak to boli minimalne)
-
punkerka115
Light Expert
no v prvom rade najkrajsia krasa je prirodzena .. ja osobne sa malujem , a pouzivam aj make-up ale s mierov, kedze nemam ziadne akne ani pory neprehanam to .. a potom klasika .. ale podla mna ide o to ci sa ta baba vie namalovat ..ked vidim neaku "kocandu" s tonou nakeupu, licka v tvare cerveneho kruhu, utrasny lest, obocie natiahnute ciernov ceruzou /na obocie som zvlast hakliva/ a ceruzka na styl a la Kleopatra mam naozaj dost .. ona uvidia o par rokov ako budu vyzerat ..
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Mňa keď zaujme výzorom nejaká slečna, tak je spravidla nenalíčená; hoci keď som v partií, mnohí sa za ňou ani len neotočia; pretože ktorý z nich (nájde sa v partií aj výnimka, dve) by sa otáčal za bežnou, ničím výnimočnou devou (hoci mne sa jednoducho páči - tu je ten subjektívny názor na krásu).
Zato za vyumelkovanými modelkami prechádzajúcimi okolo sa točia ako také satelity.
Zato za vyumelkovanými modelkami prechádzajúcimi okolo sa točia ako také satelity.
No, jasné že som radšej za prirodzenú fyzickú krásu. Ale keď je už dievča namaľované, tak by mala byť namaľovaná primerane. Napr. čo sa mi nepáči je napr červený rúž (vlastne hocijaký, ale červený je hnus najviac), naopak, nič nemám proti lesku na pery. Ďaľšia vec čo sa mi nepáči sú nalakované nechty, k čomu je to dobré (hlavne čierne
) ? No a posledná vec je farbenie vlasov.. Nič nie je krajšie ako prirodzená farba. Prefarbovanie čiernovlások na blond, alebo opačne, fakt nemusím. 
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
U mna patri trosku makeupu ku klasickej "udrzbe" - tak, ako sa rano, ked niekam idem, obleciem, ocesem, navoniam, tak sa aj namalujem. A ano, robim to kvoli sebe, pretoze sa potom lepsie citim a tak, ako sa citim, tak vplyvam aj na svoje okolie
. Samorejme, to neprehanam (teda myslim, to by museli ti, co ma poznaju posudit
) a nemam makeup na sebe 20 hodin, pripadne aj vtedy, ked idem vyniest smeti ako niektore baby, ktore poznam