je to celé jednoduché.. ženy vysielajú signály ktoré ty musíš vedieť čítať a keby si vkuse nemliagal o škole a hlúpostiach aby si zahránil ticho tak to už mohlo byť.. ved ticho je niekedy príjemnejšie ako rozmýšlať pri rozprávaní nejakej trápenj historky čo budeš hovoriť potom.. ved ju zapoj do toho rozhovoru nechaj ju rozprávať ty počúvať a hned sa dozvieš čo potrebuješ vedieť a budeš vedieť že by si ju mal aj pobozkať
alebo ked ťa už zjebú tak sa panebože vynájdi, že čo ja viem.. nechcem to uponáhlať bozkami chcem si byť istý - ja by som taký žvásť z úst nikdy nevypustil ale čo ty vieš možno by sa im to páčilo
uz ked si s nou na lavicke sam...a dovoli ti chytit ju za rukum prejst jej po stehne alebo dotknut sa jej vlasov...tak to je signal...tam nie je o com...naposledy ked som bol s babou sam na lavicke som povedala ze je jej zima na ruky tak som ich akoze chytil ze ich zohrejem, trochu som sa s nimi jemne pohral potom som na nu pozrel, priblizil sa a pobozkal ju...nic tazke...
jednoducho ked si fakt v prostredi v ktorom sa bezne bozkava...teda lavicky, parky, tiche osamele miesta atd...a dievca si ta pusti blizsie k telu...tym myslim ze ti dovoli sa jej dlhsie dotykat...tak tam nemas co vahat...to je jasne...a keby ze to nevyjde...tak ta nebude brat jak uchyla neboj...prinajhorsom ti povie ze to este nechce...to je vsetko...
Sagittarius napísal:Tak to si mal šťastie na normálnu babu ...a mne sa už stalo, že som bol s babou spadol jej kvet zo stromu do vlasov a chcel som jej ho dať dole a ona dobre, že ma po ruke netresla
mal si zly ciel no heh, ale dobry je trik ešte ze maš tu mihalnicu, proste je normalne ze mihalnica sa ti niekedy vysmykne na tvar a mozeš jej fajne zacat hladit tvar
mozno ti ani nechyba iniciativa,ale zmysel pre romantiku....
....mozno taka rada odomna.....ked si s nou....skus sa pretransformovat na romantika......proste musis jej rozpravat take veci,pri ktorych sa bude cervenat a hovorit:"bozee,to si krasne povedal..." a pod. Ak sa ti toto podari,tak nemusis sledovat v akej si momentalnej situacii....ze ci je toto vhodny moment na bozk,alebo nie....ked sa jej dostanes romantickym sposobom do hlavy, tak ta sama pobozka nazval by som to "lechtivá romantika" (nenapadá ma slovenský výraz---opravte ma )
qwerty-xyz napísal: okej povedzme ze su to holky pri ktorych sa polka chlapcov vzda dopredu lebo na ne jednoducho nemaju a ja sa s nimi ako tak normalne kamaratim tak preto si ma pustia k telu,akurat ze potom by chceli asi aj akosi viac a mne to nejako nedochadza alebo si fakt nevsimam ze mi to davaju najavo.
Tak to je jednoduche, proste nemaju zaujem a vymyslia si dovod ktory im nemas ako vyvratit.
nauč sa fintu 90/10 (Hitch)
spočíva to v tom že ked ideš odprevadiť kočku domov tak ju sleduješ.. kukáš ako sa správa ak začína byť nervozna je fajn.. potom sleduješ čo robí s kľúčami.. ak ich vytiahne vopchá do dverí je po všetkom .. ide domov.. ale ak sa s nimi začne hrať a žmoliť ich v ruke znamená že ten bozk asi chce.. vtedy príde tvoja chvíľa niečo jej povieš a pomaličky sa približuješ pomaly a pritom jej hľadíš do očí.. je jasné že jej chceš dať pusu a ona sa neodťahuje stále sa pomaličky s crkotajúcim srdcom približuješ ale neurobíš celú cestu pri 90 % sa zastavíš a ona tých zvyšných 10 už dokončí
triple napísal:nauč sa fintu 90/10 (Hitch)
spočíva to v tom že ked ideš odprevadiť kočku domov tak ju sleduješ.. kukáš ako sa správa ak začína byť nervozna je fajn.. potom sleduješ čo robí s kľúčami.. ak ich vytiahne vopchá do dverí je po všetkom .. ide domov.. ale ak sa s nimi začne hrať a žmoliť ich v ruke znamená že ten bozk asi chce.. vtedy príde tvoja chvíľa niečo jej povieš a pomaličky sa približuješ pomaly a pritom jej hľadíš do očí.. je jasné že jej chceš dať pusu a ona sa neodťahuje stále sa pomaličky s crkotajúcim srdcom približuješ ale neurobíš celú cestu pri 90 % sa zastavíš a ona tých zvyšných 10 už dokončí
a je to (funguje viacej krát odskúšané)
Totot je husté,,, myslím to zastavenie tesne pred jej ústami, desne to zvyšuje emocie, tužbu adrenalín, ja to milujem,,
pinco napísal:tým pádom sa dá povedať, keďže je ti s ním dobre, ak by chlap začal niečo viac, napríklad chcel ťa pobozkať, že by si sa nebránila. Či áno?
Dobre mi je aj chalanmi, pri ktorých viem, že ich chcem "len" ako kamarátov. A s nimi sa teda nebozkávam :D
midnight_man napísal:šikovná dedukcia, najmä keď je z opačnej strany barikády. No je polemizovatelné či je to výnimka alebo nie. Možno niekedy bola....
No tak ja 14-15 nemám, si podobné vyhlásenia dovoliť môžem :D .. Nechcem spochybňovať tvoje skúsenosti, na druhej strane nie som zrovna zástankyňa generalizácie, takže verím, že tá "väčšina" nie je až taká väčšina. I keď mne to samozrejme môže byť tak celkom jedno :)
midnight_man napísal:šikovná dedukcia, najmä keď je z opačnej strany barikády. No je polemizovatelné či je to výnimka alebo nie. Možno niekedy bola....
Som rád že sa tu nájdu občas rozumní ľudia, všimni si, že sa hneď neurazila a nezačala nám tu nadávať do neviem koho....to, že nemáš ani 14 ani 15 som vedel hneď s toho prvého príspevku
///Väčšina ako väčšina, chodím na "dievčenskú" školu na "dievčenský" odbor ktorý je pre chalanov otvorený iba tento rok...a som tam zase prvák, teda mám možnosť to trošku sledovať o čom je život 15 ročnej holky 21. storočia... Darmo... Z liptova baby
midnight_man napísal: Som rád že sa tu nájdu občas rozumní ľudia, všimni si, že sa hneď neurazila a nezačala nám tu nadávať do neviem koho....to, že nemáš ani 14 ani 15 som vedel hneď s toho prvého príspevku
///Väčšina ako väčšina, chodím na "dievčenskú" školu na "dievčenský" odbor ktorý je pre chalanov otvorený iba tento rok...a som tam zase prvák, teda mám možnosť to trošku sledovať o čom je život 15 ročnej holky 21. storočia... Darmo... Z liptova baby
ty sa maaaaas. Ja som na FŠI a polka zmatkov co tu chodi ani nevedia preco tu su. o dievcatach nehovoriac. Este ze je tu par ludi co vedia naco sem prisli-pretoze tie nase dievcatatka (ala akoby boli z koncentraku) si neviem predstavit o rok strielat z policajnej brokovnice poriapade si miesat v laborke nejaku vybusninku. . .
hh tiež som si povedal že tu máme nové žiena ktorej názory ma budú zaujímať
Inak musím v tomto súhlasiť s midnajtOm.. dnes 14-17 ročné dievčatá to je des, ,proste je to hrôza ako sa chovajú, správajú, obliekajú a hlave čo robia je toho moc a vela krát sa len nad tým pousmejem ale niekedy je z toho človeku do plaču fakt..
samozrejeme ako všade aj tu sú vinimky to je jasné aby som to dal v číslach podla mna je to cca 70% všetkých mladých dievčat