malo iniciativny

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
qwerty-xyz

malo iniciativny

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Mojim problemom je ze mi dievcata dookola vravia ze som malo iniciativny,malo sa snazim,nie som odvazny a podobne. Lenze ony mi to povedia alebo napisu az potom ked prideme z "rande". Kde je problem? vo mne nie ale v nich,pretoze ja nemam sajn kedy mam nieco urobit. Toto nie je ako tema kedy je spravny cas dat holke bozk toto je vseobecne kedy je cas urobit hocico.
Situacia.
Sedim s holkou na lavicke v parku som z nej mierne nervozny,naokolo ani zivej nohy svetlo mizerne cize sme v pritmi. Tak meliem dookola veci o skole alebo o hocicom aby rec nestala ona ma pocuva,sem tam prikyvne alebo doplni nieco ale nic nenaznacuje tomu aby sme sap riblizili hlavami alebo nieco take. A na druhy den mi pise ze som ju mal na tej lavicke pobozkat ze ona to cakala,ze je sklamana. Mna skoro porazilo ked som to videl v poste.
Dalsia mi pise ze som malo odvazny s tym ze ked sme sa chodili bicyklovat tak som mal nieco robit. Ludia predstavte si zimu jak v psinci medzi nohami ste po dobrych dvoch hodinkach uz tiez Zena,rutite sa hlboko v noci za svojou kamaratkou priemernou rychlostou 30km/h a svetlo mate samozrejme len vy. TO ju mam akoze pri tej rychlosti hodit do kriakov pri ceste? Alebo ju opriet o strom ked si spravime zastavku?
Jednoducho toto boli len dva pripady ostatne sa mi ani necche rozpisovat takze v strucnosti ide o to ze holky cchu odo mna aby som bol iniciativny (poslednu dobu neznasam toto slovo) v absurdnych situaciach kedy sa sustredim na milion dalsich veci.
A okrem toho mi ony vobec nedaju vediet pocas stretnutia,akcie alebo diskoteky ze take nieco chcu. Iba ma potom z*ebu ze som to nespravil a ze ich nemam rad a ze sa mi nepacia a milion dalsich veci...
Preco to nenaznacia nejako? nepovedia? nezacnu prve? a preco to chcu na takych miestach ktore su fakt postavene na hlavu? vek ja 20 a tie tavy od 18 do 21
pinco
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pinco »

už to, že žena/dievča ide s tebou niekde, kde ste osamote, niečo znamená. Minimálne to znamená, že čaká niečo viac.
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

A čo ti má povedať počas rozhovoru, buď odvážnejší :lol: A že majú ony začať prvé? Nemusia, prečo by mali, veď sú ženy a chlap by mal mať väčšiu iniciatívu. A možno aj niečo naznačujú, len ty si si to nevšimol. A pri tom bicyklovaní, nemusíš ju hneď pretiahnuť, aby si dokázal, že dokážeš byť iniciatívnejší. :wink: A keď tvrdíš, že sú to "ťavy", tak ozaj v tom žiadny problém už nevidím, prečo sa nimi vôbec zaoberáš? Jedine žeby pre teba neboli ťavy...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Sagittarius napísal:A čo ti má povedať počas rozhovoru, buď odvážnejší :lol: A že majú ony začať prvé? Nemusia, prečo by mali, veď sú ženy a chlap by mal mať väčšiu iniciatívu. A možno aj niečo naznačujú, len ty si si to nevšimol. A pri tom bicyklovaní, nemusíš ju hneď pretiahnuť, aby si dokázal, že dokážeš byť iniciatívnejší. :wink: A keď tvrdíš, že sú to "ťavy", tak ozaj v tom žiadny problém už nevidím, prečo sa nimi vôbec zaoberáš? Jedine žeby pre teba neboli ťavy...
:D okej povedzme ze su to holky pri ktorych sa polka chlapcov vzda dopredu lebo na ne jednoducho nemaju a ja sa s nimi ako tak normalne kamaratim tak preto si ma pustia k telu,akurat ze potom by chceli asi aj akosi viac a mne to nejako nedochadza alebo si fakt nevsimam ze mi to davaju najavo.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: malo iniciativny

Príspevok od používateľa jin »

qwerty-xyz napísal:Preco to nenaznacia nejako? nepovedia? nezacnu prve? a preco to chcu na takych miestach ktore su fakt postavene na hlavu? vek ja 20 a tie tavy od 18 do 21
Prečítal osm to len zbežne, ale odpoveď na nastolenú otázku je imho následovná: Nakoľko "ťavy" ( :roll: ) 18 - 21 pomaly začnú nabiehať na klasickú paradigmu začínania vzťahov tj. chlapec iniciatívny, dievča selektívne submisívne. Ďalšia chyba je, že to riešite až "po" a ešte k tomu cez ICQ.
Dievčatá často otáľajú s prvým krokom, no stále sú aj výnimky.
A kľúč ku prekonaniu nesmelosti - pred čímkoľvek, čo sa budeš chystať spraviť si povedz: "...spravím to, keď to výde, tak je to +, keď nie, nemôžem si vyčítať, že som to neskúsil. Kto nevyskúša nemá." A tiež podľa toho vieš, či dievča niečo chce, či nie. Potom vieš, či má zmysel v tom pokračovať, hoc už so zníženou mierou iniciatívy, alebo to rovno zabaliť...

//vole šak to čo osm napísal sa nedá čítať!! musím sa vyspať...
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

čo sa týka toho bicykla, nemusel si byť ibiciativny v tej chvili čo si opisoval, možno by postačilo dať jej pusu pri rozlučke,,, :)

ale inak ano, si malo iniciativny,,, a baby maju radi iniciativnych chlapov, ale zasa nie moc iniciativnych ani moc sebaistych,,,

skus to robiť napriklad ako ja,,, ja začinam len takymi drobnosťami, prstom jej prejdem po stehne, cyhtim ju za putko od rifli, alebo jej napravím vlasy, či jej zoberiem smietku z vlasov,ktora tam nebola :) A potom to môžeš stupňovať.
pinco napísal:už to, že žena/dievča ide s tebou niekde, kde ste osamote, niečo znamená. Minimálne to znamená, že čaká niečo viac.
toto určite nie je pravda,,, často to tak možno je ale určite nie vždy ani takmer vždy,,,
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

No co ja viem... ona sa asi nechodi s kazdym rozpravat do opusteneho parku do romantickeho pritmia o skole.. to sa da aj v menejromantickom prostredi. Napirklad v skole. Ak sa po nej hodis a ona skrikne co robis, tak s kludom anglicana:"A co si cakala ty husa, ze sa budeme v opustenom romantickom parku za pritmi rozpravat o skole??"
pinco
Darca
Darca

Te-wei napísal:toto určite nie je pravda,,, často to tak možno je ale určite nie vždy ani takmer vždy,,,
chýba ti iniciatíva. Stačí na tom popracovať a bude to ok :D :wink:

Po pravde moje doterajšie skúsenosti hovoria o tom, že ak som dokázal sa dopracovať k tomu, že som so ženskou sám, nikdy to neostalo len pri slovách.
Teraz nemám ale na mysli, keď s dlhodobou kamarátkou, ktorú poznám, ja neviem, od narodenia napríklad a náš vzťah je lepší ako s mojim bratom, idem na túru do hôr. Tu je to trochu o niečom inom.
jozinko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozinko »

viac-menej suhlasim s te-wei-om (kua co z toho vyslo :lol: , sry te-wei ). NIe vzdy "byt iniciativni" musi znamenat nejaky extrem. Niekedy staci pusa na rozucku, dotyk usmev atd. Vo vztahu byva vacsinou chlap iniciativnejsi, dievcata vacsinou cakaju. (Mne napr moja teraz uz snubenica povedala "este dobre ze som zena, ze vsetko muselo byt na Tebe, lebo keby to ostalo na mne tak pri mojej hanblivosti, by sme teraz spolu ani nechodili" :D ) Takze jednoznacne sa vzmuz (ale zas neprezen :shock: ). Neboj, nepohryzie Ta (mozno :twisted: , ale a hej tak to nemusi byt z nenavisti :lol: ) . No k veci, skratka maximalne bude trapas, ale nejako zas vsetko zacat musi :wink:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Mno, pytas kde je problem? 50 na 50 , 50% mas ty kezdze trosa iniciatívy nezaskodi, a na druhej strane ako pisal Jin v tom veku baby proste cakaju ze chalan bude robit vsetko :roll: ..co viac k tomu? v parku si ju mal pobozkat, pri bicyklovaní ako pisal Te-wei si mal pri rozlucke dat jej pusu....co viac ti poviem? Len to ze s toho vobec nemusis robit tragediu a podobne...pokial ti to niektora vycita tak jej povedz, ze ked tak chcela mala zacat ona prva...lenze to v tom veku asi tazko. Ti nic neujde v zivote neboj.
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Element »

ber si priklad z tohto dneska som mal rande s babou ktora mi bola prakticky neznama vyskušal som toot vsetko na nu, najprv mozem ti napravit kapucnu maš ju zle, napraviš aaa super uz si kočka, musiš skusit aj zalichotit trocha, pri rozhovore som sa jej stale dotykal hladil, po ruke dlani atd. napr vravela ze ma modrinu na ruke a ze ju to boli prsote chytil som moj pohar kde bol ladovy dzus prilozil som jej k poharu ten bolavy palec nech sa jej to trocha ochladi, videla ze som iniciativny pochvalila ma, pri rozlučke vvystikal som ju vybozkavam sme si to pomaly tri krat zopakovali heh a uz sme rieišili dalšie stretko heh skus si zobrat priklad proste ty jej musis naznacit ze maš o nu zaujem, a niektorim to nedojde hned musiš naznacit velmi vyrazne :wink: vela stastia
Fildo-x
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Fildo-x »

to te zeny/baby su moj vyberave :roll: (akoze nemam moc skusenosti ale s tvojich pismen to tam vypada) ..skus si najst inú ...:)
nauraa
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nauraa »

pinco napísal:chýba ti iniciatíva. Stačí na tom popracovať a bude to ok. Po pravde moje doterajšie skúsenosti hovoria o tom, že ak som dokázal sa dopracovať k tomu, že som so ženskou sám, nikdy to neostalo len pri slovách.
Ja skôr súhlasím s Te-weiom. Osobne, keď som s chalanom sama, nie je to preto, že očakávam, že po sebe začneme liezť, ale preto, že mi je s ním do istej miery fajn a prípadne ho chcem viac spoznať, ale to je asi tak všetko.

A inak mi príde divné, keď po stretnutí dievča napíše chalanovi niečo v zmysle "mal si urobiť toto a tamto" :D
pinco
Darca
Darca

tým pádom sa dá povedať, keďže je ti s ním dobre, ak by chlap začal niečo viac, napríklad chcel ťa pobozkať, že by si sa nebránila. Či áno?
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

Te-wei napísal:
skus to robiť napriklad ako ja,,, ja začinam len takymi drobnosťami, prstom jej prejdem po stehne, cyhtim ju za putko od rifli, alebo jej napravím vlasy, či jej zoberiem smietku z vlasov,ktora tam nebola :)
s tymto suhlasim ak baba nieco chce tak sa chyti a ty ak nie si slepy tak si to vsimnes ...
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

Te-wei napísal:ale zasa nie moc iniciativnych ani moc sebaistych,,,
iniciativnych možno, ale s druhou časťou vety si dovoľujem veľmi dôrazne nesúhlasiť. Samozrejme, je rozdiel medzi sebaistotou (sebadôverou) a narcizmom, namyslenosťou. Sebaistota pramení zo skutočných predpokladov a má základ v realistickom pohľade a názore na seba samého, ktorý ani nijako choro neponižuješ, ani nevyzdvihuješ. A baby milujú sebaistých chlapcov, ktorí vedia, čo chcú, nehanbia sa a miesto riešenia svojich komplexov riešia ich. :-P

čo tým chcem povedať? Chlapec, pozri sa do zrkadla, celkom reálne zhodnoť, aký si pekný (a radšej si trochu pridaj než by si si mal uberať, neuškodí ti to, lebo mám pocit, že sebavedomia dosť nemáš. Z toho čo si hovoril sa domnievam, že máš dobré predpoklady, ženské na teba dosť idú a možno si to dostatočne neuvedomuješ), začni si veriť a sľúb mi, že keď sa najbližšie ocitneš v situácii, keď nebudeš vedieť, či máš mlieť ďalej blbosti alebo sa o čosi pokúsiť-zavrieš hubu, zatajíš dych, a budeš to počuť-slabý, tichý, nástojčivý hlas, vychádzajúci z tvojich nohavíc. ten hlas vyslyš a podrob sa mu. :twisted:

//tá druhá časť bola adresovaná autorovi témy. Iba toto ste mohli pri miernej momentálnej absencii chápavosti nepochopiť.Inak skutočne netuším, čo vám môže vadiť.
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Sepiroth napísal:čo tým chcem povedať? Chlapec, pozri sa do zrkadla, celkom reálne zhodnoť, aký si pekný (a radšej si trochu pridaj než by si si mal uberať, neuškodí ti to, lebo mám pocit, že sebavedomia dosť nemáš. Z toho čo si hovoril sa domnievam, že máš dobré predpoklady, ženské na teba dosť idú a možno si to dostatočne neuvedomuješ), začni si veriť a sľúb mi, že keď sa najbližšie ocitneš v situácii, keď nebudeš vedieť, či máš mlieť ďalej blbosti alebo sa o čosi pokúsiť-zavrieš hubu, zatajíš dych, a budeš to počuť-slabý, tichý, nástojčivý hlas, vychádzajúci z tvojich nohavíc. ten hlas vyslyš a podrob sa mu. :twisted:
chlape ty si na práškoch či čo? veď tu píšeš take kraviny že na ne ani reagovať neviem,,,
Sagittarius
Guru
Guru

Element napísal:ber si priklad z tohto dneska som mal rande s babou ktora mi bola prakticky neznama vyskušal som toot vsetko na nu, najprv mozem ti napravit kapucnu maš ju zle, napraviš aaa super uz si kočka, musiš skusit aj zalichotit trocha, pri rozhovore som sa jej stale dotykal hladil, po ruke dlani atd. napr vravela ze ma modrinu na ruke a ze ju to boli prsote chytil som moj pohar kde bol ladovy dzus prilozil som jej k poharu ten bolavy palec nech sa jej to trocha ochladi, videla ze som iniciativny pochvalila ma, pri rozlučke vvystikal som ju vybozkavam sme si to pomaly tri krat zopakovali heh a uz sme rieišili dalšie stretko heh skus si zobrat priklad proste ty jej musis naznacit ze maš o nu zaujem, a niektorim to nedojde hned musiš naznacit velmi vyrazne :wink: vela stastia
Tak to si mal šťastie na normálnu babu :)...a mne sa už stalo, že som bol s babou spadol jej kvet zo stromu do vlasov a chcel som jej ho dať dole a ona dobre, že ma po ruke netresla :D
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

Sagittarius napísal:Tak to si mal šťastie na normálnu babu :)...a mne sa už stalo, že som bol s babou spadol jej kvet zo stromu do vlasov a chcel som jej ho dať dole a ona dobre, že ma po ruke netresla :D
fíha. tak ako chápem keby si sa fakt o čosi snažil, ale čo je moc to je príliž, nie?
Sagittarius
Guru
Guru

Sepiroth napísal:fíha. tak ako chápem keby si sa fakt o čosi snažil, ale čo je moc to je príliž, nie?
To s tým tresnutím som myslel obrazne, ale jej ohradenie ma dosť zaskočilo...A to sa jej celý čas bál dotknúť, aby si niečo nemyslela, lebo pred "rande", že ideme ako kamaráti...
Napísať odpoveď