týmto ta chcem len podporiť a jak hovoríš že veríš že aj ta to raz stretne
(ja mám 22)
Muž to má ťažšie, ale žena pokiaľ nie je nejako extra škaredá (debilná môže byť) tak tie skúsenosti už určite musela mať...helicos napísal:sunflower:neboj aj ja mam "taký" no pre niekoho možno problém (nechodil,nespal,nebozkaval)a zatial my to nejak nevadí a vobec si nevšímaj názory že to neni normálne a že musíš mať nejaký hendikep.
týmto ta chcem len podporiť a jak hovoríš že veríš že aj ta to raz stretne
(ja mám 22)
Nie som !!! My mother had me tested !!!audiotrack napísal:TenDruhy: ty si fakt retard. A týmto ti gratulujem že si prvý človek ktorému to otvorene píšem, lebo nemám vo zvyku urážať ľudí spôsobom (ktorému by porozumeli). Dokonca si predbehol qwertyho a spol.
lmaoTenDruhy napísal:
Si debil, odmietam sa s tebou baviť o tom...
A príde nejaký borec čo má za sebou 40žien, ona sa zaľúbi do neho.. on do nej.. a príde na sex a ona nebude vedieť kam si má to valcovité zapchať...Bushido napísal:Vidím že sa všetci venujete problematike... Je to zaujímavé, že si sa z nikým nebozkávala nespala atď... Lebo k tomu lásku netreba, ani ja som nikdy nikoho nelúbil a tiež mám toľko ako ty (ak celá táto téma nieje nejaký fake), ale vášeň ľudia potrebujú, je to normálna ľudská potreba, alebo aspoň väčšiny ľudí, čiže určite si myslím že mierne vytŕčaš z radu. Pozitívne na tom je (aspoň podľa mňa), že si o to atraktívnejšia, práve tým že si iná, ako ostatný, takže váž si samu seba takú aká si
Ja tam nevidím ani jednu odpoveď.. pravdupovediac, zdá sa mi, že ju všetci obraňujete, len preto lebo je dievča??Royalflush napísal:Prečítaj si ešte raz čo som napísal, máš tam obi dve odpovede na tvoje otázky v poste nad týmto.
Prepáč, ale pripadáš mi ako jeden z tých pokecových typov, presne tak rozprávaš, ako s vymletým mozgom... Absolútne neobjektívny názor... ty nevieš čo znamená láska, pochybujem že niekedy budeš mať normálny vzťah (aj keď ja som ten posledný čo o tom môže hovoriť).qwerty-xyz napísal: nechapes audiotrack, to nie je o vztahu to je o tom ze holka je panna vzhladom na svoj vek, a to co sa tu riesi je DOVOD, rsp to chcem vediet ja, nie dovod preco s nikym nespala(jedno s druhym suvisi) ale dovod preco s nikym nechodila. Ci tebe pripada normalne ze 21 rocna holka je COOL v pohode kocka a s nikym nic? Ano, da sa to brat ako normalne len to musi mat svoj dovod, proste musi. A ja ? ja som zastanca svojich teorii ktore v jednoduchosti spocivaju audiotrack v tom ze: Bud si najdem dokonale dievca, pri ktorom pokial by splnala vsetky moje podmienky nie je mozne aby sa daco posralo alebo nevyslo (lebo podmienka) Alebo sa budem musiet zmierit s normalnou holkou co zase nemusi byt na skodu ale bude to len z NUDZE CNOST, a VECNE ma to bude v podvedomi zrat.... lebo ked mne 21 rocna holka povie sorry qwerty mala som sex v 15 potom som chodila s tym, potom s tym, potom som sa len defkarila kade tade, a ja s nou mam chodit tak to je na RIT, a moze byt dobra, a zmenena ale ja jej mam sto chuti vtedy povedat tha sorry moja ale chod do P, bo ja v 15 som hral CS,quake 3 arena, a wolfenstein, a ty si si mohla hrat tiez daco na PC a to ze si bola mala hlupa mna NETRAAAAAAAPI.... chaaaapes audiotrack co sa tym chcelo povedat? odsledoval si si kde patrim,? najst normalne dievca v primeranom veku a pannu, nebodaj este peknu je nonsens,.... preto ma zaujima na ZAKLADE COHO nasa 21 rocna s nikym nic...
Rozhodne lepšie ako baba čo v 15tke spala s 20 chalanmi. Mne sa to vôbec nezdá nenormálne... pred 30 rokmi by človek povedal že bežné... a áno, myslel som teba, vďaka tým názorom, neber to zle, možno si niekedy uvedomíš čo za hovädiny melieš.TenDruhy napísal:Chlapče, to s tým vymletým debilom bolo namierené na mňa? a toto čo si ty opísal sa deje v takých 12tich rokoch u podpriemerne inteligentných jedincov a tu nejde o to či tá "dotyčná" má vzťah alebo nemá, ale o to, že vo veku 21 rokov by už mala mať za sebou veci typu bozkávanie.. dajme tomu, že sex keby nemala nie je to až také tragické a to, že nemá vzťah tiež nie.. ale osobne si neviem predstaviť 21 ročnú ženu bez toho aby niekedy vyskúšala bozkávanietoť vše a keď som podľa tohto názoru debil tak vážne neviem...
Chápete???sunflower napísal:Mám 21 rokov a este som sa nebozkávala nikdy, nestretla som este osobu, ktora by ma natolko zaujala, ze by som do toho sla.