mám 21, s nikým som však ešte nechodila

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
helicos
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: mám 21, s nikým som však ešte nechodila

Príspevok od používateľa helicos »

sunflower:neboj aj ja mam "taký" no pre niekoho možno problém (nechodil,nespal,nebozkaval)a zatial my to nejak nevadí a vobec si nevšímaj názory že to neni normálne a že musíš mať nejaký hendikep.
týmto ta chcem len podporiť a jak hovoríš že veríš že aj ta to raz stretne :)
(ja mám 22)
TenDruhy
Expert
Expert

Príspevok od používateľa TenDruhy »

helicos napísal:sunflower:neboj aj ja mam "taký" no pre niekoho možno problém (nechodil,nespal,nebozkaval)a zatial my to nejak nevadí a vobec si nevšímaj názory že to neni normálne a že musíš mať nejaký hendikep.
týmto ta chcem len podporiť a jak hovoríš že veríš že aj ta to raz stretne :)
(ja mám 22)
Muž to má ťažšie, ale žena pokiaľ nie je nejako extra škaredá (debilná môže byť) tak tie skúsenosti už určite musela mať...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

TenDruhy: ty si fakt retard. A týmto ti gratulujem že si prvý človek ktorému to otvorene píšem, lebo nemám vo zvyku urážať ľudí spôsobom (ktorému by porozumeli). Dokonca si predbehol qwertyho a spol.
TenDruhy
Expert
Expert

audiotrack napísal:TenDruhy: ty si fakt retard. A týmto ti gratulujem že si prvý človek ktorému to otvorene píšem, lebo nemám vo zvyku urážať ľudí spôsobom (ktorému by porozumeli). Dokonca si predbehol qwertyho a spol.
Nie som !!! My mother had me tested !!!
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

TenDruhy napísal:
Si debil, odmietam sa s tebou baviť o tom...
lmao :lol: dik, toto mi uz davno nikto nepovedal :aasmile27:
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Vidím že sa všetci venujete problematike... Je to zaujímavé, že si sa z nikým nebozkávala nespala atď... Lebo k tomu lásku netreba, ani ja som nikdy nikoho nelúbil a tiež mám toľko ako ty (ak celá táto téma nieje nejaký fake), ale vášeň ľudia potrebujú, je to normálna ľudská potreba, alebo aspoň väčšiny ľudí, čiže určite si myslím že mierne vytŕčaš z radu. Pozitívne na tom je (aspoň podľa mňa), že si o to atraktívnejšia, práve tým že si iná, ako ostatný, takže váž si samu seba takú aká si :)
TenDruhy
Expert
Expert

Bushido napísal:Vidím že sa všetci venujete problematike... Je to zaujímavé, že si sa z nikým nebozkávala nespala atď... Lebo k tomu lásku netreba, ani ja som nikdy nikoho nelúbil a tiež mám toľko ako ty (ak celá táto téma nieje nejaký fake), ale vášeň ľudia potrebujú, je to normálna ľudská potreba, alebo aspoň väčšiny ľudí, čiže určite si myslím že mierne vytŕčaš z radu. Pozitívne na tom je (aspoň podľa mňa), že si o to atraktívnejšia, práve tým že si iná, ako ostatný, takže váž si samu seba takú aká si :)
A príde nejaký borec čo má za sebou 40žien, ona sa zaľúbi do neho.. on do nej.. a príde na sex a ona nebude vedieť kam si má to valcovité zapchať...

Popravde, podľa mňa to je len výmysel, chce byť zaujímavá.. pochybujem, že 21ročná žena nemala v sebe ešte ani centimeter penisu...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

TenDruhy ty si ko*ot asi fakt. Podla zmyslania usudzujem ze sam nevies o com je vztah, lebo takto dospely clovek nezmysla...myslim dospelo rozmyslajuci so zdravym rozumom.
Neni na tom nic blbe...ale klobuk dole ze holka vydrzala....nie kazdy sa musi pokurvit uz v 15stke :sly: Radsej budem panic do 30tky ako mat sex len preto, lebo ma spolocnost plna asocialov k tomu nuti...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Normálne to je, že si nemala vážny vzťah.
Ale normálne podľa mňa nie je ak si ešte pri nikom necítila "motýle v bruchu" a žiadnu "chémiu"...

Všetci to tu obdivujete a staviate na piedestál ale absolútne nežiť sexuálne (nemyslím len sex) do 21 rokov normálne nie je nech si hovorí kto chce čo chce.
A TenDruhý má pravdu v tom, že je síce pekné že nikoho nemala ale naučiť sa "chodiť" vo vzťahu sa niekde musíš. Niektoré chyby proste robí každý a keď si tým neprejde tak potom keď ten vysnívaný príde tak to môže stroskotať na neskúsenosti. (NEMYSLÍM LEN SEX)
A posledná vec, čím je človek starší tým viac má "svoj svet" na ktorý je zvyknutý, že je mu tam ťažšie pustiť niekoho druhého keď navyše nič je isté.
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

TenDruhy: Popravde, podľa mňa máš dosť prij*bané názory.

To že niekto nemá/-al do 20 rokov (či koľko to má) vzťah a pod. neznamená, že je hneď postihnutý, však QWERTY-nátor. :roll:

Sunflower: Možno je chyba v komunikácii, alebo sa hanbíš... no neviem, v takýchto veciach nie som ''odborník'', ale nedalo mi nenapísať kvôli tým dvom indivíduám.
TenDruhy
Expert
Expert

Royalflush : díky, keď moje názory su pri*ebané tak tvoj je aký? nepomohol si jej nijak iba polemizuješ o tom, prečo je to tak...

Nech hodí svoju fotku a myslím, že by to bolo ihneď vyriešené...
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Prečítaj si ešte raz čo som napísal, máš tam obi dve odpovede na tvoje otázky v poste nad týmto.

... A hlavne že ty si jej pomohol... :roll:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ja sa tu strasne smejem :D qwerty boduje ako vzdy a tendruhy je tiez riadny kok :D

2 sunflover: normalne to je, preco by tam mal byt problem? ja som sice priatelku mal, bozkaval som sa s vela babami velakrat, so sexom tiez nieje problem... ale momentalne priatelku nemam, lebo proste nechcem, ostatok nevyhladavam, iba ked to za mnou pride a tiez na mna minimalne moja rodina pozera ako na debila ze preco nechcem babu - tiez otazky ze ci som teply ci co... nie niesom, proste nechcem => kasli na okolie a povedz ze ked budes chciet, tak nieje problem..
TenDruhy
Expert
Expert

Royalflush napísal:Prečítaj si ešte raz čo som napísal, máš tam obi dve odpovede na tvoje otázky v poste nad týmto.
Ja tam nevidím ani jednu odpoveď.. pravdupovediac, zdá sa mi, že ju všetci obraňujete, len preto lebo je dievča??

Keby taký istý topic založil nejaký chlapec/muž, ihneď by ste sa mu posmievali.. tak trocha porozmýšľajte nad svojím správaním.. :) a dajte jej nejakú hodnotnú odpoveď a to takú, že v takom veku to nie je normálne !
L.E.n
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa L.E.n »

qwerty-xyz napísal: nechapes audiotrack, to nie je o vztahu to je o tom ze holka je panna vzhladom na svoj vek, a to co sa tu riesi je DOVOD, rsp to chcem vediet ja, nie dovod preco s nikym nespala(jedno s druhym suvisi) ale dovod preco s nikym nechodila. Ci tebe pripada normalne ze 21 rocna holka je COOL v pohode kocka a s nikym nic? Ano, da sa to brat ako normalne len to musi mat svoj dovod, proste musi. A ja ? ja som zastanca svojich teorii ktore v jednoduchosti spocivaju audiotrack v tom ze: Bud si najdem dokonale dievca, pri ktorom pokial by splnala vsetky moje podmienky nie je mozne aby sa daco posralo alebo nevyslo (lebo podmienka) Alebo sa budem musiet zmierit s normalnou holkou co zase nemusi byt na skodu ale bude to len z NUDZE CNOST, a VECNE ma to bude v podvedomi zrat.... lebo ked mne 21 rocna holka povie sorry qwerty mala som sex v 15 potom som chodila s tym, potom s tym, potom som sa len defkarila kade tade, a ja s nou mam chodit tak to je na RIT, a moze byt dobra, a zmenena ale ja jej mam sto chuti vtedy povedat tha sorry moja ale chod do P, bo ja v 15 som hral CS,quake 3 arena, a wolfenstein, a ty si si mohla hrat tiez daco na PC a to ze si bola mala hlupa mna NETRAAAAAAAPI.... chaaaapes audiotrack co sa tym chcelo povedat? odsledoval si si kde patrim,? najst normalne dievca v primeranom veku a pannu, nebodaj este peknu je nonsens,.... preto ma zaujima na ZAKLADE COHO nasa 21 rocna s nikym nic...
Prepáč, ale pripadáš mi ako jeden z tých pokecových typov, presne tak rozprávaš, ako s vymletým mozgom... Absolútne neobjektívny názor... ty nevieš čo znamená láska, pochybujem že niekedy budeš mať normálny vzťah (aj keď ja som ten posledný čo o tom môže hovoriť).

Môj názor: ja mám 15, síce je to menej, ale v dnešnej dobe tiež "divné", - tiež som nemal babu, nebozkával som sa. Je to jednak preto že som hanblivý (nie, nemám 150 kíl ani poruchy trávenia, myslím že som normálny) a najmä preto, že to beriem úplne inak. Každý v mojom veku si myslí že treba chodiť s každým koho uvidím, ... vieš ako začínajú "vzťah" ? "Pome spolu chodiť". Podľa mňa je to úplne podpriemerné, neromantické, niečo... čo nestojí za to. Prečo táto nekultúrna vložka z môjho života? Súvisí, vysvetlenie: To že si s nikým nechodila je podľa mňa normálne, ba čo viac je skvelé že hľadáš "toho pravého", nakoľko je lepšie byť s niekým kto za to stojí, ako s nejakým vymletým debilom (viz. hore) a potom to ľutovať. Okolie si nevšímaj, aj keď to nie je najľahšie (niečo o tom viem)... možno častokrát ponižujúce, ale... uvidíš, si na tom lepšie ako oni, "frajeri" čo mali desattisíc "vzťahov" čo vydržali 3 týždne.
TenDruhy
Expert
Expert

Chlapče, to s tým vymletým debilom bolo namierené na mňa? a toto čo si ty opísal sa deje v takých 12tich rokoch u podpriemerne inteligentných jedincov a tu nejde o to či tá "dotyčná" má vzťah alebo nemá, ale o to, že vo veku 21 rokov by už mala mať za sebou veci typu bozkávanie.. dajme tomu, že sex keby nemala nie je to až také tragické a to, že nemá vzťah tiež nie.. ale osobne si neviem predstaviť 21 ročnú ženu bez toho aby niekedy vyskúšala bozkávanie :) toť vše a keď som podľa tohto názoru debil tak vážne neviem...
COTHW
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa COTHW »

No tak táto info u väčšiny vyvolá zrejme reakciu typu "si chorá ?" ... ale podľa mňa to nie je až také strašné, je na každom kedy sa rozhodne urobiť tú danú vec, stále lepšie v 21tke byť panna ako keď človek vidí tie "dospelé" 15tky až 16tky, ktoré ... ááááá škoda sa vyjadrovať, to ja len krútim hlavou a premýšlam, či majú v hlavách nasr*né alebo proste keď pánbožko rozdával rozum stáli vo vedľajšom rade. Každopádne všetko príde časom, a keď ty budeš chcieť. Nevidím dôvod prečo by si nemala byť v poriadku ... GOOD LUCK ... :)
L.E.n
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa L.E.n »

TenDruhy napísal:Chlapče, to s tým vymletým debilom bolo namierené na mňa? a toto čo si ty opísal sa deje v takých 12tich rokoch u podpriemerne inteligentných jedincov a tu nejde o to či tá "dotyčná" má vzťah alebo nemá, ale o to, že vo veku 21 rokov by už mala mať za sebou veci typu bozkávanie.. dajme tomu, že sex keby nemala nie je to až také tragické a to, že nemá vzťah tiež nie.. ale osobne si neviem predstaviť 21 ročnú ženu bez toho aby niekedy vyskúšala bozkávanie :) toť vše a keď som podľa tohto názoru debil tak vážne neviem...
Rozhodne lepšie ako baba čo v 15tke spala s 20 chalanmi. Mne sa to vôbec nezdá nenormálne... pred 30 rokmi by človek povedal že bežné... a áno, myslel som teba, vďaka tým názorom, neber to zle, možno si niekedy uvedomíš čo za hovädiny melieš.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

vidis, ani ja som si to nevedel predstavit, dokym mi minuly piatok jedna kamoska presne toto iste nepovedala - ziadne bozky, ziadny sex, ziadne chodenie s niekym... pokial neziska jedneho chalana... takze toto nieje taky ojedinely pripad... proste nie kazdy clovek je kralik
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

sunflower napísal:Mám 21 rokov a este som sa nebozkávala nikdy, nestretla som este osobu, ktora by ma natolko zaujala, ze by som do toho sla.
Chápete???
Ona pri nikom ešte nič necítila. To nie je normálne. Sme len živé tvory, kde nie je žiadny animálny "chtíč" tam to nie je úplne v poriadku.
Zamknuté