Markíza vs JOJ a iné TV stanice
Re: Markíza vs JOJ
Telku moc nesledujem ale na jojke aféry a panelák a na markíze farmu inak nič.Včera (vlastne aj dneska ráno) som pozeral čo dávali tie staré relácie kedže mali 15te výročie celkom sranda ,ale tak ma nasrali s tými reklamami aspoň včera si to mohli odpustiť...o druhej som to vzdal nechcelo sa mi čakať kým skončí reklama 
Taktiež som to pozeral.. celkom sranda
babky vs, prostitútky vo vilomeninách nemali chybu 
Hawaii 5-0 v HD schopny tah od JOJky dobre sa na to pozera
-
master23
Light Professional
markiza, ked si zoberem dnesny vecerny program, tak je nepozeratelna od 20h do 23h.
na JOJ tam este celkom ujde panelak, niekedy pozrem. ale po 9h tam chodia celkom dobre serialy.
a navyse JOJ ma aj JOJ+, a tam su niektore veci celkom zaujimave, a urcite tam budem pozeravat xfactor, dalej su tam aj simpsonovci, futurama, a zacne chodit HIMYM (i ked zrejme SK dabing).
na markize doma chodi sami hnoj.
na JOJ tam este celkom ujde panelak, niekedy pozrem. ale po 9h tam chodia celkom dobre serialy.
a navyse JOJ ma aj JOJ+, a tam su niektore veci celkom zaujimave, a urcite tam budem pozeravat xfactor, dalej su tam aj simpsonovci, futurama, a zacne chodit HIMYM (i ked zrejme SK dabing).
na markize doma chodi sami hnoj.
dnes (+-15.00) som omylom prepol na Doma, bola tam telenovela, ktoru daboval jeden chlap, v jednej scene naraz 3 zenske s rovnakym muzskym hlasom, wtf?!?
Tieto posraté komerčné televízie z duše nenávidím. Človek si ani nejaký film nemôže dopozerať (aj tak tie filmy čo vysielajú stoja za prd), pretože každých 20 minút dávajú 10 minútové reklamy. Najviac zabijú keď dajú reklamu minútu pred koncom filmu. Už sa pár krát stalo že dali reklamu a po reklame išli už iba titulky. To je choré. Otrasné televízie. Či už Markíza alebo JOJ.
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Čo je to už za robotu zabíjať tie vynikajúce reklamy dákym hnusným filmom.
PS: Telku som videl naposledy zapnutú pred 1,5 rokom, čo si chcem pozrieť, buď kuknem v kine, požičiam alebo pozriem online. Reklamy kukať nepotrebujem.
PS: Telku som videl naposledy zapnutú pred 1,5 rokom, čo si chcem pozrieť, buď kuknem v kine, požičiam alebo pozriem online. Reklamy kukať nepotrebujem.
Všimol som si že keď ide reklama na markíze prepnem na JOJ a tam tiež.. proste.. 
Čo sa týka markízy, tak zase raz prekvapuje s premiérami...
2012, Harry Potter 6, Sherlock Holmes, Súboj Titanov, Iron Man 2, Shrek 4, Hangover, Anjeli a Démoni,...
Samozrejme dabing zrejme sklame, ale aj tak...
Taktiež prekvapuje so seriálmi, napríklad druhá séria Spartacus, zrejme koncom roka, potom osmička Dva a Pol chlapa, tam je SK dabing dosť dobrý, a tiež piata séria Big Bang Theory, čiže sa už vyrovnali CZ dabingu, a možno ich aj predbehnú. (Tak ten dabing potom ale vyzerá, heh).
2012, Harry Potter 6, Sherlock Holmes, Súboj Titanov, Iron Man 2, Shrek 4, Hangover, Anjeli a Démoni,...
Samozrejme dabing zrejme sklame, ale aj tak...
Taktiež prekvapuje so seriálmi, napríklad druhá séria Spartacus, zrejme koncom roka, potom osmička Dva a Pol chlapa, tam je SK dabing dosť dobrý, a tiež piata séria Big Bang Theory, čiže sa už vyrovnali CZ dabingu, a možno ich aj predbehnú. (Tak ten dabing potom ale vyzerá, heh).
-
Thrash/Death
Star
To ako BBT bude chodiť piata sezóna počas riadneho vysielania v USA? Na Dva a pol chlapa sa teším 
Polovica 5-ky je v USA už odvysielaná, druhá by mala byť odvysielaná do Júna ak sa nemýlim. Markíza zrejme prvú polovicu odvysiela do Júna, v lete bude samozrejme pauza a potom s trochou šťastia do konca roka druhú polovicu. Buď, alebo za 5-ku považujú iba tú prvú polovicu, a druhá bude v SK už 6, čo by bolo smutné. Aj keď celý Big Bang v slovenčine je smutný... Baj d vej, "Dneska je predsa "haló" večer" (čítaj ako je napísané) 
odkedy na Markíze dávajú 2 (!) reklamy počas 20 minútovéo seriálu?
Čo im už úplne drbe?
Náhodou som to dnes pri večeri zapol a nechápal som... 
kks, to kto tam vybera tie show. Jedna ma napodobeninu X-factoru s trapnou porotou, naslovensku uz je pomaly viac spevakov ako obyvatelov, kazdy rok 2 sutaze.
A joj, som si kukol co to je zac ten Hotel paradise a presne co som cakal,dalsia sprostost ala farmar hlada kravu. Kto je zvedavi na nejakych ludi co sa tam ondia v hoteli.
To vyberaju podla najhrsieho hodnotenia? Vsak nielenze takych show je tu kazdy rok po 2, este to ma aj zle hodnotenie na imdb.
Preco nespravia napr. taky The Amazing race, s normalnymi ludmi, nie nejakymi skrachovancami, umelinami a podobne. Ale aj to by zle dopadlo, lebo na CZ/SK dokazu pokazit aj dobry format.
A joj, som si kukol co to je zac ten Hotel paradise a presne co som cakal,dalsia sprostost ala farmar hlada kravu. Kto je zvedavi na nejakych ludi co sa tam ondia v hoteli.
To vyberaju podla najhrsieho hodnotenia? Vsak nielenze takych show je tu kazdy rok po 2, este to ma aj zle hodnotenie na imdb.
Preco nespravia napr. taky The Amazing race, s normalnymi ludmi, nie nejakymi skrachovancami, umelinami a podobne. Ale aj to by zle dopadlo, lebo na CZ/SK dokazu pokazit aj dobry format.
-
mirak2
Hardcore addict
bol som zvedavy na Riskni milion na jojke, ale je to taka hlupost, ze mi rozum ostava stat...otazky su takpovediac nezodpovedatelne...
no schvalne, kolki z vas vedia, ktora znama spevacka je vnuckou drzitela nobelovej ceny za fyziku Maxa Borna?
no schvalne, kolki z vas vedia, ktora znama spevacka je vnuckou drzitela nobelovej ceny za fyziku Maxa Borna?
Hádam si nečakal že v súťaži o 1.000.000€ budú otázky ako "Z ktorej krajiny pochádza automobilka Lamborghini". To si ani televízia nemôže dovoliť. 
-
mirak2
Hardcore addict
je rozdiel odpovedat na 7 debilnych otazok, pricom pri niektorych mas 10 moznosti na odpoved a rozdiel je odpovedat na 3 debilne otazky...v tej sutazi nemas sancu prejst ani na 5. otazku bez toho, aby ti ostal zolik
Sak to je to, nikto nema sancu vyhrat ani 500 k. Chodilo to aj na CT, tuto este daju reklamu dotoho, natahuju to jak sopel.
-
Adulko1
Light Professional
Mne sa strasne zhnusili tieto televizie. Ked ide konecne po dlhom case nejaky dobryfilm, tak ho musia kazdych 15-20 min. prerusovat reklamami. Tu uz nejde o prerusivanie filmu reklamami, ale prave naopak. Uz som im nespocetne vela krat pisal, ale ako vzdy neodpisali. Naco potom robia pre ludi, ked ani zo slusnosti nevedia odpovedat? Hlavne jojka, markiza sa tiez tomu uz blizi.
-
audiotrack
VIP
markíza teraz u mňa strašne klesla tým, že sa nedá nič pozreť v archíve. Všetko je cez to platené voyo. JOJ má aspoň stále dostupné live vysielanie a archív
Lenze Jojka ide do Piana, tak aby sa ten archiv nespoplatnil.