Mate nejaky zlozvyk?
-
zvonenie33
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mate nejaky zlozvyk?
pukanie prstov, obhryzanie nechtov, fajčenie. Jednoznačne najviac ma trápi obhryzanie nechtov kedže mam dosť zničene nechty, fakt neviem ako s tymto prestať 
Re:
to sú ale 4canopus napísal:no neviem ja mam 3
fajcenie
hryzenie si vnutornej pery
mykanie stehnami ked sedim
ked mi vyrasta strnisko furt si ho sucham
čo sa týka mňa tak tiež mykám nohami pri sedení (vodorovne alebo zvislo, to je jedno
našťastie také veci ako obhrýzanie nechtov ma vôbec nechytá
stale si obhryzam nechty, pukam prsty a poskakuje mi noha 
-
pryja
Darca
Re:
ked vidim niekoho, kto toto robi, tak mam sto chuti ho dokopat.zvonenie33 napísal:hryzenie nechtov a koze na bruskach prstov
Samozejme že mám, veď sme ľudia, nie ? 
1. Občasnú neprekonateľnú lenivosť - vtedy so mnou nikto a nič nepohne . V takýchto dňoch ma nerozčúli doslova ani h..o priamo predo mnou na dlážke - prekročím a leniviem ďalej.
2. Rozčuľujem ľudí - prevažne členov rodiny kontrolou správne umytých rúk aj s mydlom po použití toalety. Dokonca keď boli deti malé, som im tie parčky ovoniavala, či naozaj použili mydlo a neklamú.
U návštev v mojej domácnosti si to až takto nedovolím ale vždy keď sa vyberú na toaletu počúvam, či pustili vodu a umývajú si ruky a či tá voda tečie dostatočne dlho..
1. Občasnú neprekonateľnú lenivosť - vtedy so mnou nikto a nič nepohne . V takýchto dňoch ma nerozčúli doslova ani h..o priamo predo mnou na dlážke - prekročím a leniviem ďalej.
2. Rozčuľujem ľudí - prevažne členov rodiny kontrolou správne umytých rúk aj s mydlom po použití toalety. Dokonca keď boli deti malé, som im tie parčky ovoniavala, či naozaj použili mydlo a neklamú.
U návštev v mojej domácnosti si to až takto nedovolím ale vždy keď sa vyberú na toaletu počúvam, či pustili vodu a umývajú si ruky a či tá voda tečie dostatočne dlho..
-
Chesterka
Light Star
Tak jednoznačne môj najväčší zlozvyk na ktorý ma všetci upozorňujú je klepkanie si nohou, hocikedy a hocikde či už vedome alebo nevedome, proste to len tak začne a ani to spočiatku neregistrujem v niektorých prípadoch a keď si to uvedomím tak aj tak veselo pokračujem ďalej
Dobu strávenú v škole si takmer celú preklepkám a doma ani nehovorím pri kompe, pri telke, za stolom a aj na posteli keď idem spať
ale pritom nie som nervózna, len mám tu potrebu proste 
Ja klepkám aj nohami, ale hlavne prstami - stále, do rytmu.Chesterka napísal:Tak jednoznačne môj najväčší zlozvyk na ktorý ma všetci upozorňujú je klepkanie si nohou, hocikedy a hocikde či už vedome alebo nevedome, proste to len tak začne a ani to spočiatku neregistrujem v niektorých prípadoch a keď si to uvedomím tak aj tak veselo pokračujem ďalejDobu strávenú v škole si takmer celú preklepkám a doma ani nehovorím pri kompe, pri telke, za stolom a aj na posteli keď idem spať
ale pritom nie som nervózna, len mám tu potrebu proste
-
master23
Light Professional
o(b)hryzanie nechtov a pukanie krku. to pukanie krku by som sa fakt chcel oducit, lebo aspon podla toho co sa hovori, tak moze mat s tym clovek problemy, ked bude starsi.
-
Georgeo88
Light Star
- trasenie nohami
- lenivosť-bohužiaľ v poslednom čase som hrozne spohodlnel a zlenivel, musím s tým niečo robiť
- lenivosť-bohužiaľ v poslednom čase som hrozne spohodlnel a zlenivel, musím s tým niečo robiť