Mate nejaky zlozvyk?
-
aruN
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Mate nejaky zlozvyk?
mate nejaky?ja som si donedavna hryzol nechty a pukal prsty na rukach ale s tym obhryzanim som to uz vyriesil no tie prsty :?piste iba vy co mate.
-
Kibo
Hardcore addict
ano, tiez tie nestastne nechty. uz odmalicka. ked som sa toho zbavil, par mesiacov bol klud a potom sa nieco dovrzalo a bol som v tom zas. a takto dokola. este si obhryzam vnutorne pery a pukam prstami na rukach, nohach, krkom, chrbtom,... a este by sa ich mozno zopar naslo

edit: a este aj to trasenie nohami, to je pozeram dost popularne
edit: a este aj to trasenie nohami, to je pozeram dost popularne
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
tie nechty su aj moj problemKibo napísal:ano, tiez tie nestastne nechty. uz odmalicka. ked som sa toho zbavil, par mesiacov bol klud a potom sa nieco dovrzalo a bol som v tom zas. a takto dokola. este si obhryzam vnutorne pery a pukam prstami na rukach, nohach, krkom, chrbtom,... a este by sa ich mozno zopar naslo![]()
-
Dead_Warrior
Professional
a ajk si sa toho zbavil?nordkapp_pb napísal:...sakra preco maju setci zatial rovnaky zlozvyk ako ja ??? ... myslim tie prsty a nehty... nechtov som sa uz pomaly zbavil .. ale pukanie setkych klbov ... hmmm ....
btw moj zlozvyk ej tuiez obhryzanie nechtov a musim si furt poklepkavat prstami o daky povrch....a tak striedavo ze zapajam do toho vsetky prsty...