cinges napísal:najvacsia traposina na svete je dat si vytetovat kung-pao na chrbat.. druha najtrapnejsia vec su tribaly.. kerka by mala nieco symbolizovat, nie skraslovat... hlupemu cloveku kerka nepomoze..neznasam tie trapne reci ohladom toho, ze ako to bude vyzerat po rokoch, ze to bude skarede, a budem sa za to hanbit.. jasne, keby si dam na chrbat cinske kura, a na ruku tribal, tak ani z domu nevyleziem...
ale kerka, pokial sa clovek o nu dobre postara, a ma dobreho tatera, bude vyzerat skvele stale.. toz, toto je moja prva, aale este sa to dokonci..
btw.. ako mozte vidiet druhej foto.. spevak z Last Resortu, 60 rokov, a kerka vyzera nesmrtelne...
myslim si ze je to osobna vec ci si da niekto natetovat cinsku polievku alebo nieco ine je to vec vkusu dakomu sa to paci a dakomu nie mne osobne sa to tiez nepaci ale zato mam nieco napisane svabachom...a som s tym spokojny....kamarat ma cinu a chce este jednu...kazdy si da natetovat co sa mu paci mam kamarata ktory ma netetovany bicykel a je stym spokojny ako v ravim je to osobna vec tak neviem preco to tu odcudujes....