Mate Tattoo?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Máte tetovanie?

Áno
90
10%
Nie
275
31%
Nie, ale chcem
390
44%
Nie, ani nechcem
128
14%

Celkom hlasov: 883

Romo
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Mate Tattoo?

Príspevok od používateľa Romo »

cinges napísal:najvacsia traposina na svete je dat si vytetovat kung-pao na chrbat.. druha najtrapnejsia vec su tribaly.. kerka by mala nieco symbolizovat, nie skraslovat... hlupemu cloveku kerka nepomoze..:) neznasam tie trapne reci ohladom toho, ze ako to bude vyzerat po rokoch, ze to bude skarede, a budem sa za to hanbit.. jasne, keby si dam na chrbat cinske kura, a na ruku tribal, tak ani z domu nevyleziem... :D ale kerka, pokial sa clovek o nu dobre postara, a ma dobreho tatera, bude vyzerat skvele stale.. toz, toto je moja prva, aale este sa to dokonci..
btw.. ako mozte vidiet druhej foto.. spevak z Last Resortu, 60 rokov, a kerka vyzera nesmrtelne...;)

myslim si ze je to osobna vec ci si da niekto natetovat cinsku polievku alebo nieco ine je to vec vkusu dakomu sa to paci a dakomu nie mne osobne sa to tiez nepaci ale zato mam nieco napisane svabachom...a som s tym spokojny....kamarat ma cinu a chce este jednu...kazdy si da natetovat co sa mu paci mam kamarata ktory ma netetovany bicykel a je stym spokojny ako v ravim je to osobna vec tak neviem preco to tu odcudujes....
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

Romo napísal:

myslim si ze je to osobna vec ci si da niekto natetovat cinsku polievku alebo nieco ine je to vec vkusu dakomu sa to paci a dakomu nie mne osobne sa to tiez nepaci ale zato mam nieco napisane svabachom...a som s tym spokojny....kamarat ma cinu a chce este jednu...kazdy si da natetovat co sa mu paci mam kamarata ktory ma netetovany bicykel a je stym spokojny ako v ravim je to osobna vec tak neviem preco to tu odcudujes....
tak, urcite je lepsi bycikel, ako cinske kura..nie? pokial niesom cinan, alebo niesom nejak spojeny s ich kulturou, tak nevidim dovod preco by som mal mat na chrbte nieco, comu nik nerozumie... Ked vidim babu, ktora ma na chrbte 5 cinskych znakov, aky to ma vyznam? nik tomu nerozumie.. Ked si da niekto trebars na laket vytetovat pretrzalka svabachom, tak to pochopim.. pac to ukazuje na to, kde ten typek vyrastal.. Ale dat na krk slovo laska po cinsky, comu aj tak nik nebude rozumiet? preco nie na plece srdce prestrelene sipom? odsudzujem to nie preto, ze sa mi to nepaci... ale tak, ako odsudzujem kazde druhe decko, ktore ma polmetrovu ksiltovku na hlave a handry o 5 cisel vacsie, tak budem odsudzovat kazdeho druheho potetovaneho, ktory bude mat na chrbte vifonku.. podla mojho skromneho nazoru su cinske kurata len dalsia frajerina, ako ist s dobou... cim to asi bude, ze najviac odstranovane tetovania su prave tie...
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

a co ze tomu nikto nerozumie? tak ak niekto chce vediet co to je tak sa opyta nie? ale ked vidi ze petrzka a svabachom, tak aspon hned viem ze dotycny je debil... super... nieje to nahodou kazdeho osobna vec co a ci vobec si da tetovat?
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Maki napísal: nieje to nahodou kazdeho osobna vec co a ci vobec si da tetovat?
urcite ano :cookies:
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

:D
Prílohy
krtek.jpg
bambi208jpg.jpeg
visible4evil
Novice
Novice

Príspevok od používateľa visible4evil »

Mam ho a viem ze nebudem nikdy lutovat ze som si ho dala...je na pamiatku mojho otca a ten kto ma pozna chape
V buducnosti planujem este neake tattoo....toto mam z predu nad srdcom
Prílohy
blackwhite1.jpg
Svizer
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Svizer »

Visible4evil to je v ktorej casti tela?
Laster
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Laster »

Svizer napísal:Visible4evil to je v ktorej casti tela?
Precitaj si tie posledne slova jej vety ...
Ale tiez som si nebol isty :D
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

sak na vrchu prsa..pod krkom jak je klucna kost
p0s3r4_69
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa p0s3r4_69 »

Ahojte. Pred 2 rokmi som si dal urobiť tetovanie u nás v Spišskej Novej Vsi. Chcel som nejakého draka, nič veľké, na lýtko. Dal som na radu kamarátky a skočil som do nového štúdia u Mareka Deptu (Tattoo Depty). Poradil som sa s ním, zrobil mi návrh, s ktorým som bol na papieri spokojný a tak mohol začať so svojou prácou. Prekvapivo to prebehlo rýchlo a za 45 minút som bol hotový. O tetovanie som sa poctivo staral podľa jeho rád, ktoré som dostali na papieri pri odchode (taktiež so špeciálnou mastičkou). No keď mi začali schádzať chrasty, zdalo sa mi, že niečo nie je v poriadku, no spočiatku som si myslel, že je to čerstvé, že je to normálne. No po dvoch rokoch vidím, že to v poriadku naozaj nebolo, hovoria mi to aj kamaráti, že to je nejaké bledé. Keď som bol po roku s tým priamo u neho povedal mi, že to tak má byť, že kamarátov počúvať nemám. Tak ja prikladám aj svoje foto, ako to naozaj vyzerá a že s tetovaním mám dôvod nebyť spokojný. Rozhodol som sa, že toto leto si tetovanie dám opraviť a rozšíriť, predsa len by som chcel niečo väčšie a krajšie. Na internete, aj na tomto fóre som si vyhľadal kvalitné tetovacie štúdiá v Prešove a Košiciach (názov presne neviem) a akonáhle budú financie, neváham a idem svojho nepodareného draka opraviť a celú kerku zväčšiť, rozšíriť.
Mali by ste nejaké nápady, ako by bolo dobré to opraviť a čo by bolo dobré k tomu dorobiť, aby to vyzeralo slušne? Potešia má aj nejaké šikovné práce v Photoshope, ak sa nájde, alebo rada skúsenejších. Taktiež by som sa chcel opýtať, či môže byť chyba v autorovi tetovania, alebo aj v mojom tele, že farbu dobre neprijalo? Lebo starostlivosť bola poctivá... za názory a pomoc vopred ďakujem
http://www.myimg.de/?img=IMG004174f08.jpg
http://www.myimg.de/?img=IMG0044bc9af.jpg
http://www.myimg.de/?img=IMG00456cb15.jpg

a toto je obrázok u neho na stránke hneď po tetovaní
http://www.tattoodepty.wz.cz/galeria/prace/50.jpg
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Tá kerka vyzera otrasne , keby mi niekto toto vytetoval na nohu asi by som mu podpálil barak ...
Jednoznačne si to choď dať opraviť ....
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

zauimave tetovanie..
Prílohy
pics.jpg
Laster
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Laster »

Tetovanie som si najprv ani nevšimol. :D
žeby?
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa žeby? »

Trussardi napísal:zauimave tetovanie..
ak myslis to na chrbte tak hej, paci sa mi, skoda ze ta bitch neni krajsia :)
p0s3r4_69
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa p0s3r4_69 »

a prečo jej vo photoshope "zgumovali" bradavky? :(
visible4evil
Novice
Novice

Príspevok od používateľa visible4evil »

meffisto napísal:sak na vrchu prsa..pod krkom jak je klucna kost
jj presne tam :P
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

A co taketo tattoo? :P
Prílohy
tetovanie.jpg
Pikolik
Star
Star

Príspevok od používateľa Pikolik »

ja si chcem dat nieco podobne, ale asi najskor, ked skoncim skolu. Jedine miesto, kde by som to chcel by bol lava strana krku, len sa bojim, ze napr. pri hladani praci by mi to nemuseli akcepovat.
Prílohy
skull.png
skull.png (38.42 KiB) 1841 zobrazení
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

cinges napísal:jvacsiana traposina na svete je dat si vytetovat kung-pao na chrbat.. druha najtrapnejsia vec su tribaly.. ....
btw.. ako mozte vidiet druhej foto.. spevak z Last Resortu, 60 rokov, a kerka vyzera nesmrtelne...;)
Ten ujo, co je na tej fotke k prispevku vyzera ako maliar, ktory sa prave dokoncil fresku a je zasraty vsetkymi moznymi farbami :lol:
Nepochopim take cmaranice na tele v takom mnozstve. Sice je to vec pohladu, aj teta dopichana pircingami si mysli, ze je neskutocne originalna a krasna, hoci podla povodneho ksichtu ju uz nikto nespozna.
Take daco je uz fetis, ista uchylka a uz nema nic spolocne ani so sebarealizaciou ani s nejakym hlbsim vyznamom cmaranic.

O.i., podla mna by dost ludi odradil fakt, aky bordel je v tych vsetkych farbach, ktore si pchaju pod kozu, ze je tam od zeleza, kobaltu, ortuti, lahkych kovov, ich roznych oxidov a kdecoho dalsieho cela kopa a pomaly polka su jedovate :D

Cmaranice na krk velmi nedoporucujem, pokial vase ambicie nekoncia v pozicii predavaca, pripadne nebudete pracovat ako SZCO, alebo umelec, ci vrcholovy sportovec; najma futbalista; kde v niektorych pripadoch su cmaranice asi vyplodom uderov do hlavy pri hlavickovani :lol:
iWin
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa iWin »

no ja by som si chcel dat na ruku... ale nechcem tam ziadne vymalovavanky typu orol...piest alebo kadejake jasterice alebo nejaku burinu... ale nejaky text co symbolizuje nieco... ale kedze mam 15 aj ked si myslim ze u mamy by to preslo... ma aj tetovanie aj piercing...
a tetovanie by som chcel asi na vnutornu stranu predklaktia lebo ho chcem rozhodne na ruku ale zase raz ked budem pracovat lahsie to zakryjem zvnutra ako zvonka imo.... a aj sa mi to tam viac paci :)
Napísať odpoveď