>> MATURITA 2007 <<
no bohuzial tak to vyslo..ale tak hadam nejak to zvladneme..ja sa upokojujem tym ze zmaturovali uz aj sprostejsimi-chau napísal:5-ula ide maturovat? som netusil... inak to nebude nic tazke, dolezite je vymyslat vety uz v angline, lebo ak budete rozmyslat v slovine, nie vsetko budete moct prelozit a ked budete davat nahrady bude to kostrbate. Inak verim ze sa mi ujde uvaha, tie ja milujem a uvazujem a uvazujem az mi papier nestaci
-
masteroforion
Light Expert
Dufam ze niekto zisti aspon tych 8 z ktorych budu zrebovat, aj to by pomohlo. BTW, aj test z matiky B-cko by sa hodil, ten by uz mohol byt a ten bude az piatok, tak kopu casu si nacvivit
.
Podla toho co som ja pocul moze byt o:
Hurbanovi (ma vyrocie, tusim 190-te)
Nieco o vojne/terorizmus
Drogy
Moja Buducnost
Boj proti diskriminaci.
http://www.modernaskola.sk/site/index.p ... Itemid=862
Podla toho co som ja pocul moze byt o:
Hurbanovi (ma vyrocie, tusim 190-te)
Nieco o vojne/terorizmus
Drogy
Moja Buducnost
Boj proti diskriminaci.
http://www.modernaskola.sk/site/index.p ... Itemid=862
ma slahne ak tam nebude rozpravanie alebo uvaha... normalne tam umrempHysIQ napísal:4 z tychto ( 8 ) slohovych utvarov budu v pondelok. Tak dufam ze ak niekto nieco najde, ze nebude sebec a podeli sa snami.![]()
Rozpravanie
Uvaha
Vyklad
Diskusny prispevok
Charakteristika osoby
Beletrizovany zivotopis
Slavnostny prejav
Umelecky opis
ano tie body su napisane na vrchu papiera. tie sa musia dodrzat inak budu body dole. a potom uz ide len o fantaziupinco napísal:len ak by náhodou niekto nevedel, tak v angline musíte obsiahnuť určité body, takže žiadne bezduché rozprávanie a vymýšľanie príbehov sa konať nebude, ale všetko pekne k téme. Nie je ani dôležité, aby to dávalo extra zmysel, stačí obsiahnuť spomínané body a gramaticky správne.
!!! MATURITA Z MATEMATIKY 2007 !!! --->>> VELMI DOL
Ludia vy co idete tento rok maturovat z matiky A alebo B uroven tak ak sa nejak dostanete k zadaniam tak vas prosim zby ste ich niekam uploadli a dali sem link ..... ja sa budem tiez snazit brazdit web a pozerat ci ich nejaka dobra dusa nahodou sa ku nim nedostala...
...
-
tereza
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
inac ten list co budeme pisat, tak to uz bude asi v case, ked bude vsetko zverejnene na internete, ci nie? takze ak bude ta 45 minutova prestavka medzi monitorom a listom, tak by sme sa teoreticky mozno aj mohli dozvediet od niekoho kto bude mat pristup na internet a najde uz oficialne tie temy, ze aky typ listu prip. story sa bude pisat...
len mala dedukcia. mozno mi to viaceri z vas vyvratia... ale znie to dobre, nie?
sice keby to vyslo, tak je malo casu si nieco aj skusobne napisat na nejaky bocny papier niekde na chodbe, ale aj to je nieco... bolo by to uuuzasneee...