>> MATURITA 2007 <<

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Model
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Model »

No ja osobne mam plne zuby celej maturity.Cely tento skolsky system je chory same utajovanie a blbosti.............dufam ak stastne zmaturujem o par rokov budu uz temy maturitne nosit v obrnenych transporteroch aby sa to nahodou nikto nedozvedel. :roll:
Sparrow
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Sparrow »

Dnes sme dostali informaciu od ucitelky slovenciny, ze je tak 5% sanca, ze nebude uvaha alebo rozpravanie. Uz len dufat ze tych 95% je dobra zaruka :?
Model
Light Professional
Light Professional

Sparrow napísal:Dnes sme dostali informaciu od ucitelky slovenciny, ze je tak 5% sanca, ze sa nevyskytne uvaha alebo rozpravanie na mature. Uz len dufat ze tych 95% je dobra zaruka. :?
teda uvaha a rozparavnie by malo byt?
Sparrow
Light Star
Light Star

Model napísal:teda uvaha a rozparavnie by malo byt?
Na 95% ano. Cize jedno takmer s istotou bude.
Ricardo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Ricardo »

no ja len dufam ze to nejako zvladneme.....a tiez dufam ze z angliny sa nieco objaví...ked uz z tej sloviny nie...tak aspon ta anglina by bolo super :?
Model
Light Professional
Light Professional

Sparrow napísal:Na 95% ano. Cize jedno takmer s istotou bude.
a tema by mohla byt aka podla teba skor spolocnenska problematika alebo skola alebo......co si myslis?
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

mi-chau napísal:5-ula ide maturovat? som netusil... inak to nebude nic tazke, dolezite je vymyslat vety uz v angline, lebo ak budete rozmyslat v slovine, nie vsetko budete moct prelozit a ked budete davat nahrady bude to kostrbate. Inak verim ze sa mi ujde uvaha, tie ja milujem a uvazujem a uvazujem az mi papier nestaci :)
no bohuzial tak to vyslo..ale tak hadam nejak to zvladneme..ja sa upokojujem tym ze zmaturovali uz aj sprostejsi
Sparrow
Light Star
Light Star

Model napísal:a tema by mohla byt aka podla teba skor spolocnenska problematika alebo skola alebo......co si myslis?
Ja ti o teme neviem nic povedat, ja som len povedal ze s velkou pravdepodobnostou sa vyskytnu tieto 2 zanre.
masteroforion
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa masteroforion »

Dufam ze niekto zisti aspon tych 8 z ktorych budu zrebovat, aj to by pomohlo. BTW, aj test z matiky B-cko by sa hodil, ten by uz mohol byt a ten bude az piatok, tak kopu casu si nacvivit :D .

Podla toho co som ja pocul moze byt o:
Hurbanovi (ma vyrocie, tusim 190-te)
Nieco o vojne/terorizmus
Drogy
Moja Buducnost
Boj proti diskriminaci.

http://www.modernaskola.sk/site/index.p ... Itemid=862
Model
Light Professional
Light Professional

nooo moje zdroje nezavisle potvrdili ze z ANJ moze byt rozpravanie o uciteloch/najlepsi ucitel........................a formalny a neformalny list nebdue na milion percent.......... :wink:
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

4 z tychto ( 8 ) slohovych utvarov budu v pondelok. Tak dufam ze ak niekto nieco najde, ze nebude sebec a podeli sa snami. :)
Rozpravanie
Uvaha
Vyklad
Diskusny prispevok
Charakteristika osoby
Beletrizovany zivotopis
Slavnostny prejav
Umelecky opis
masino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa masino »

pHysIQ napísal:4 z tychto ( 8 ) slohovych utvarov budu v pondelok. Tak dufam ze ak niekto nieco najde, ze nebude sebec a podeli sa snami. :)
Rozpravanie
Uvaha
Vyklad
Diskusny prispevok
Charakteristika osoby
Beletrizovany zivotopis
Slavnostny prejav
Umelecky opis
ma slahne ak tam nebude rozpravanie alebo uvaha... normalne tam umrem :D
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

Model napísal:nooo moje zdroje nezavisle potvrdili ze z ANJ moze byt rozpravanie o uciteloch/najlepsi ucitel........................a formalny a neformalny list nebdue na milion percent.......... :wink:
ale ak bude formal, neformal list tak si odomna zasluzis dozivotny pridel - karmy a naopak :wink:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

len ak by náhodou niekto nevedel, tak v angline musíte obsiahnuť určité body, takže žiadne bezduché rozprávanie a vymýšľanie príbehov sa konať nebude, ale všetko pekne k téme. Nie je ani dôležité, aby to dávalo extra zmysel, stačí obsiahnuť spomínané body a gramaticky správne.
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

pinco napísal:len ak by náhodou niekto nevedel, tak v angline musíte obsiahnuť určité body, takže žiadne bezduché rozprávanie a vymýšľanie príbehov sa konať nebude, ale všetko pekne k téme. Nie je ani dôležité, aby to dávalo extra zmysel, stačí obsiahnuť spomínané body a gramaticky správne.
ano tie body su napisane na vrchu papiera. tie sa musia dodrzat inak budu body dole. a potom uz ide len o fantaziu
iNSID3R
Novice
Novice

!!! MATURITA Z MATEMATIKY 2007 !!! --->>> VELMI DOL

Príspevok od používateľa iNSID3R »

Ludia vy co idete tento rok maturovat z matiky A alebo B uroven tak ak sa nejak dostanete k zadaniam tak vas prosim zby ste ich niekam uploadli a dali sem link ..... ja sa budem tiez snazit brazdit web a pozerat ci ich nejaka dobra dusa nahodou sa ku nim nedostala... :wink: ...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Urcite sa vsetci k tomu dostanu. Den pred maturitou bude mat tolko ludi tie "sprave" otazky, ze ked ich vsetky zhrnies, tak dostanes ucivo co si sa nenaucil za cely cas strednej skoly. Situacia bude rovnaka ako minuly alebo predimuly rok, no a to iste bude aj tento alebo buduci.
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tereza »

inac ten list co budeme pisat, tak to uz bude asi v case, ked bude vsetko zverejnene na internete, ci nie? takze ak bude ta 45 minutova prestavka medzi monitorom a listom, tak by sme sa teoreticky mozno aj mohli dozvediet od niekoho kto bude mat pristup na internet a najde uz oficialne tie temy, ze aky typ listu prip. story sa bude pisat... :smt042 len mala dedukcia. mozno mi to viaceri z vas vyvratia... ale znie to dobre, nie? 8) sice keby to vyslo, tak je malo casu si nieco aj skusobne napisat na nejaky bocny papier niekde na chodbe, ale aj to je nieco... bolo by to uuuzasneee... :smt009
Ricardo
Medium Expert
Medium Expert

nooo clovece...vobec to neznie zle..... :D len ci to tak moze byt aj v praxi...to uz je otazne :?
Ricardo
Medium Expert
Medium Expert

nooo veru aj ked neraaad musím suhlasit.....aj ja idem maturovat z mat. ale moc neverím ze sa nieco objaví.....ale bolo by to skvele :?
Napísať odpoveď