daniel.daniel napísal: som to myslel tak, ze ci zistim na internete ako som dopadol.
Jaj, sorry, aj som si myslela, ze sa nepytas na takuto banalitu . Ale clovek nikdy nevie . Tak to asi nie, ale ved to vam musia profaci povedat do urciteho terminu. Nam napr. do 11. maja.
poznamka: dnes som robil tu prakticku, cestou do skoly som si rozbil hlavu (resp. vrazil celom do kovovej blbosti a spravil si dve hlbsie rany), tak som siel na chirurgiu, zasili mi to a pol hodinu nato som uz siel prezentovat
bolek napísal:Jaj, sorry, aj som si myslela, ze sa nepytas na takuto banalitu . Ale clovek nikdy nevie . Tak to asi nie, ale ved to vam musia profaci povedat do urciteho terminu. Nam napr. do 11. maja.
hej ved mali nam to povedat ale ja som nebol v skole a ani zajtra neplanujem ist takze preto sa pytam.
ako tak pozeram vase skore zo slohov AJ tak zacinamn asich amikov neznasat este viac. Vsetci piataci mame okolo 13-17/20. DPC, cely rok dreme jak kone, davaju nam za jedna a teraz na takejto pisomke toto...magors... ja som mal 17/20 takze este ten lepsi pripad. Zaujimave, ze nam este vysledky testov nedali...
Asi ne... No ja som mal zo sliviny slohy interna: 78,6% a externa 85,7% celkom spokojnost Nic ine nevieme, ani kedy maturujeme, povedia nam az v piatok
EDIT: Anglina B: monitor: 95%
Matika B: 76,7%
Az dnes sme sa dozvedeli vysledky zo sluhu (SJL). Mam 24 bodov z 28. 3 body som stratil za chyby, ktorych som tam mal 12. A este niekde mi utiekol jeden bodik. (85.71%)
Ale co ma velmi tesi je to ze moja praca patri medzi 3 najlepsie uvahy na skole. Ostal som nehorazne prekvapeny kedze vsetky slohy doteraz mi pisala sestra. Za normalnych podmienok som nenapisal ani A4 slohu. Ale teraz mi sadla tema a bol som nuteny tam nieco rozumne napisat.
Sloh SJ (B): 89,3%, tak isto aj generalna skuska ten sloh teda
ANJ (B): 85% test, 75% sloh
MAT (A): 60% chvalabohu,
Dufam ze budem mat o dva tyzdne o takomto casu tu cest si povedat ze to mam za sebou. Ale moc to nevidim, vela toho neviem, predpokladam ze z fyziky asi vyletim, mozno aj z matiky, tak ale co uz, dan za lenivost.