Diestro napísal:Ved zas nehovorim ze seci opisovali. Ale su taky co neviedia ani po slovensky a nie este anglicky a budu mat jednotky
Jasne ja ta chapem... Ale to sa zas ukaze na ustnych, aj ked je nam vsetkym jasne, ze sprosti maju stastie. Naucia sa jednu otazku a just si ju vytiahnu, ja sa jednu nenaucim a vytiahnem si presne tu
bolek napísal:S tym by som nesuhlasila, u nas sa nedalo tiez vobec radit ani opisovat. Raz som sa hlasnejsie nadychla a uz sa ma pytala, ci mi zoberie pisomku
Tak to si asi mala stastie na taky dozor... Lebo naozaj sa vacsinou dalo opiovat... Necudujem sa preco to vysky neuznavaju
na slovine by sa aj dalo,ale tam nebolo co a na angline som to mal podobne ako Bolek,ale ked dotycna opusitla triedu a na chvilu prisiel iny profak na 5 minut zavladol taky hluk a chaos ze nas mal problem ustisit aby sme mu nenarobili problemy
spanoo napísal:ach jaj...zo Slovenciny mam tu najhorsiu komisiu aku si si mohol zelat...uz mi pomoze len stastie Tak mi ho mozete zazelat
vela stastia
u nas je tiez najzabitejsia slovencina a vsetci vedia ze sme sa nikdy neucili slovencinu ze znamky zo sjl budu najhorsie co sa tyka maturity. ak nas nepodrzia ucitelia tak to bude fiasko. uz sa vidim ako sjl bude krasna 3ka svietit... niet sance sa to naucit
spanoo napísal:ach jaj...zo Slovenciny mam tu najhorsiu komisiu aku si si mohol zelat...uz mi pomoze len stastie Tak mi ho mozete zazelat
Vela stastia zelam...
ZHNiLa_KaCHNa napísal:vela stastia
u nas je tiez najzabitejsia slovencina a vsetci vedia ze sme sa nikdy neucili slovencinu ze znamky zo sjl budu najhorsie co sa tyka maturity. ak nas nepodrzia ucitelia tak to bude fiasko. uz sa vidim ako sjl bude krasna 3ka svietit... niet sance sa to naucit
U nas tak isto Ja sa slovinu ani nemienim ucit, take bludy, ani mi na vysklu netreba dobru znamku.
EDIT: Este som zqabudol, ze ja som v uplne prvej triede, ktora zacinala na nasom 8-roc. gymnaziu, cize by nam mali dat dobre znamky aby mali reklamu
Tej SLJ je straaasneee velaaaa ( viac ako 100 stran a moje poznatky z Lit. su velmi slabe ( ucitelka nemala respekt a tak to dopadlo ze neviem nic )
napr otazka Cislo 1 - anticka lit. no neviem neviem ci si zapametam vsetky tie mena a diela a storocia a este aj 10 min o tom kecat ....
Ucim sa uz 3 hod mam za sebou 2 kavy, jeden caj (kingo na pamet )A otazok mam prejdenych 8 ( aj to tak ze mam medzeri )
R1k1nko napísal:Tej SLJ je straaasneee velaaaa ( viac ako 100 stran a moje poznatky z Lit. su velmi slabe ( ucitelka nemala respekt a tak to dopadlo ze neviem nic )
napr otazka Cislo 1 - anticka lit. no neviem neviem ci si zapametam vsetky tie mena a diela a storocia a este aj 10 min o tom kecat ....
Ucim sa uz 3 hod mam za sebou 2 kavy, jeden caj (kingo na pamet )A otazok mam prejdenych 8 ( aj to tak ze mam medzeri )
na ucenie pouzivaj speed8..das si jednu ampulku a si v strehu 10 hodin a tvoj mozog pracuje naplno..potom si pospis 8 hodin a ides znocu..ale na maturitu nepouzivat!!!
slovinu sa budem zacnem ucit az neskor... v tej problem nevidim... skor v dejepise... ked budem mat 3 pojdem sa spit,lebo tie otazky su fakt na nic...
dufam ze mi z angliny komisiu nezmenia,lebo to by bolo dost a nic... teraz to mam celkom fajn...
geo si planujem prejst len informacne, anj tiez len tak... ucit sa ale budem musiet slovinu a dejepis...
R1k1nko napísal:napr otazka Cislo 1 - anticka lit. no neviem neviem ci si zapametam vsetky tie mena a diela a storocia a este aj 10 min o tom kecat ....
ved to sa neuc tak, staci ked sa naucis charakteristiku obdobia, tym zacnes a potom povies najvyznamnejsich autorov, ktori v tom obdobi posobili a naucis sa tak 5 diel ku obdobie o ktorych budes hovorit... a pravdepodobne budes mat aj nejake diela na ukazku pri otazke...
spanoo napísal:na ucenie pouzivaj speed8..das si jednu ampulku a si v strehu 10 hodin a tvoj mozog pracuje naplno..potom si pospis 8 hodin a ides znocu..ale na maturitu nepouzivat!!!
speed8 sux.. som to mal minuly rok a vobec to nepomohlo, akurat som mal potom hnusnu chut v hube z toho...