Maturita

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
leso789
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

ja idem

Príspevok od používateľa leso789 »

ja idem SJ M Aj Nj(podla noveho zakona idem z Nj robit len ustnu cast:D:D)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

nj,sj,anj, MATIKA
MAtika najvacsi strasiacik BUBU, som z nej duty, najvacsia chyba zivota, vybraj si tu, modlim sa, ze ma dako osvieti a do marca sa na mna este nieco nalepi... Fakt externej sa bojim viac jak internej, kedze tam vzdy pomozu a tak...

Cize moj ciel 33% z MAT :D
LJ
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa LJ »

SJ, AJ, DEJ, NOS

solina je nuda, nikdy sa mi to nechcelo ucit :P
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Syfon »

no mna caka slovina, anglictina, matika, odbor teoreticka cast, odbor prakticka cast, takze uplne coool :smt117
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Vitam sa v klube, ja idem zo Sj, Aj, G, Inf :) Momentálne sa sústredím na prijímačky na výšku, dnes mi akurát prišli pozvánky na talentovky.
Na maturitu si verím. Zo sloviny nás profka skúša maturitné už teraz, maju byť aj pisomky (zatiaľ ich len presúvame :D ). Ostatné predmety su v pohodke..

Mám spolužiačku, ktorá skúša, čo to dá. Ide maturovať z Nj, M - to sú predmety spolu s fyzikou z ktorých pravidelne prepadáva a je z toho duta. Ak zmaturuje len zdeklaruje, že maturita je len fraška a nie záverečná skúška 4 ročného štúdia :)
moni19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa moni19 »

jasne,ze je to len fraska,prejst nechaju kazdeho..aspon u nas to tak bolo..jedna vyucujuca nechcela nechat prejst jednu babu na biologii,ale riaditelka ju donutila nech jej da 4 :D takze tak...aj ked na inych skolach to mozno beru trocha poctivejsie :D
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa easton »

kukiak napísal:nj,sj,anj, MATIKA
MAtika najvacsi strasiacik BUBU, som z nej duty, najvacsia chyba zivota, vybraj si tu, modlim sa, ze ma dako osvieti a do marca sa na mna este nieco nalepi... Fakt externej sa bojim viac jak internej, kedze tam vzdy pomozu a tak...

Cize moj ciel 33% z MAT :D
ty si moj clovek presne ja to takto prezivam..tiez si hovorim preco som si vybral matiku...som total magor a chcem ist na ekonomiku a tam su primacky z matiky...tak sa uz teraz zehnam
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

moni19 napísal:jasne,ze je to len fraska,prejst nechaju kazdeho..aspon u nas to tak bolo..jedna vyucujuca nechcela nechat prejst jednu babu na biologii,ale riaditelka ju donutila nech jej da 4 :D takze tak...aj ked na inych skolach to mozno beru trocha poctivejsie :D
pochybujem, i u nas minuly rok vraj dal riaditel rozkaz, aby nechali kazdeho prejst.
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

easton napísal:ty si moj clovek presne ja to takto prezivam..tiez si hovorim preco som si vybral matiku...som total magor a chcem ist na ekonomiku a tam su primacky z matiky...tak sa uz teraz zehnam
no ja som na tom presne tak isto... ak sa podarí tak sa tam možno stretneme... ale nejdem predbiehať :D
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

stanulik napísal:Pochybujem, i u nas minuly rok vraj dal riaditel rozkaz, aby nechali kazdeho prejst.
Brat nieco take stupidne vazne sa fakt neda...

No ale k veci, jasne ze nedaju kazdemu, nedavaju tupim a tupi nie su ti co nevedia ale to su ti co sa napriklad zatnu, vid. moja spoluziacka ona by aj vedela, len sa zatala a bolo, zvacsa je to tak ze profaci aj nieco pomozu, malokde sa stava ze nic. Ale to uz zavysi aj od urovne skoly.
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

swollo napísal:no ja som na tom presne tak isto... ak sa podarí tak sa tam možno stretneme... ale nejdem predbiehať :D
kde chces ist do skoly??ak dobre vidim si z LM a ja zo SNV to nieje az tak daleko...
Shwollo
Darca
Darca

easton napísal:kde chces ist do skoly??ak dobre vidim si z LM a ja zo SNV to nieje az tak daleko...
ekonomika do BA ak spravím prijímačky :? ... a ak nie tak dade kde ma vezmu bez :D
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

swollo napísal:ekonomika do BA ak spravím prijímačky :? ... a ak nie tak dade kde ma vezmu bez :D
hmmm ja chcem ist do BB
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

tak si len tak z nudy pozeram Matematika 2008 test uroven A.. no a ako je mi do placu, toto nie je ani na 33% :roll:
Shwollo
Darca
Darca

učili ste sa niekto cez prázdniny? Ja som akurát na doučko zbehol
pepan90
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pepan90 »

ja som dostal na prazdniny samostudium 4 tem z SPS, 5 tem z AJ .. po prazdninach mam hned z toho pisomky... a este mam vypocitat 2 monitory z M :shock:
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

ja som sa vôbec neučil ale hodlám sa, jediné čo som robil som robil z maturity bola maturitná práca, najprv tú mať hotovú a potom sa učiť.
markx
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa markx »

nj..maturita fraska..napr. z M znizuju pozadovane mnozstvo uciva..wauwauwau..
a prijimacky co potom na VS? ktore nasleduju skor alebo po maturite? clovek co spravi prijimacky na VS by nemal mat problem s maturitou ale ked uz niekto ma problem s maturitou, tak to je blbe.

(maturujem taktiez tento rok)
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BoBor89 »

tu mate za cele štyri roky literaturu čo by sa mala prebrať... snad to helfne niekomu :)
Prílohy
LITERATÚRA.rar
(292.13 KiB) 204 stiahnutí
d4nt3
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa d4nt3 »

maturita-formalita, ja sa bojím prijmačiek, keby ste videli čo to požadujú na masarykovej v brne na skušku zo všeobecného prehľadu zaplačete ...najviac ma aj tak sere matematická logika a doplnanie postupnosti ..a len na to bola 1/3 uloh :roll: :(
Napísať odpoveď