Maturita
Vitam sa v klube, ja idem zo Sj, Aj, G, Inf
Momentálne sa sústredím na prijímačky na výšku, dnes mi akurát prišli pozvánky na talentovky.
Na maturitu si verím. Zo sloviny nás profka skúša maturitné už teraz, maju byť aj pisomky (zatiaľ ich len presúvame
). Ostatné predmety su v pohodke..
Mám spolužiačku, ktorá skúša, čo to dá. Ide maturovať z Nj, M - to sú predmety spolu s fyzikou z ktorých pravidelne prepadáva a je z toho duta. Ak zmaturuje len zdeklaruje, že maturita je len fraška a nie záverečná skúška 4 ročného štúdia
Na maturitu si verím. Zo sloviny nás profka skúša maturitné už teraz, maju byť aj pisomky (zatiaľ ich len presúvame
Mám spolužiačku, ktorá skúša, čo to dá. Ide maturovať z Nj, M - to sú predmety spolu s fyzikou z ktorých pravidelne prepadáva a je z toho duta. Ak zmaturuje len zdeklaruje, že maturita je len fraška a nie záverečná skúška 4 ročného štúdia
-
easton
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ty si moj clovek presne ja to takto prezivam..tiez si hovorim preco som si vybral matiku...som total magor a chcem ist na ekonomiku a tam su primacky z matiky...tak sa uz teraz zehnamkukiak napísal:nj,sj,anj, MATIKA
MAtika najvacsi strasiacik BUBU, som z nej duty, najvacsia chyba zivota, vybraj si tu, modlim sa, ze ma dako osvieti a do marca sa na mna este nieco nalepi... Fakt externej sa bojim viac jak internej, kedze tam vzdy pomozu a tak...
Cize moj ciel 33% z MAT
pochybujem, i u nas minuly rok vraj dal riaditel rozkaz, aby nechali kazdeho prejst.moni19 napísal:jasne,ze je to len fraska,prejst nechaju kazdeho..aspon u nas to tak bolo..jedna vyucujuca nechcela nechat prejst jednu babu na biologii,ale riaditelka ju donutila nech jej da 4takze tak...aj ked na inych skolach to mozno beru trocha poctivejsie
Brat nieco take stupidne vazne sa fakt neda...stanulik napísal:Pochybujem, i u nas minuly rok vraj dal riaditel rozkaz, aby nechali kazdeho prejst.
No ale k veci, jasne ze nedaju kazdemu, nedavaju tupim a tupi nie su ti co nevedia ale to su ti co sa napriklad zatnu, vid. moja spoluziacka ona by aj vedela, len sa zatala a bolo, zvacsa je to tak ze profaci aj nieco pomozu, malokde sa stava ze nic. Ale to uz zavysi aj od urovne skoly.
-
markx
Novice
- Kontaktovať používateľa:
nj..maturita fraska..napr. z M znizuju pozadovane mnozstvo uciva..wauwauwau..
a prijimacky co potom na VS? ktore nasleduju skor alebo po maturite? clovek co spravi prijimacky na VS by nemal mat problem s maturitou ale ked uz niekto ma problem s maturitou, tak to je blbe.
(maturujem taktiez tento rok)
a prijimacky co potom na VS? ktore nasleduju skor alebo po maturite? clovek co spravi prijimacky na VS by nemal mat problem s maturitou ale ked uz niekto ma problem s maturitou, tak to je blbe.
(maturujem taktiez tento rok)
tu mate za cele štyri roky literaturu čo by sa mala prebrať... snad to helfne niekomu 
- Prílohy
-
- LITERATÚRA.rar
- (292.13 KiB) 204 stiahnutí