Maturita
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Tripmaster
Light Star
-
Začiatok Konca
Professional
-
Deafboy
Darca
o par minut...
No... o hodinku a niečo ma čaká slovenčina a potom odborné predmety.
V mojom prípade je to o šťastí. Buď niečo zadelím, alebo niečo nezadelím
V mojom prípade je to o šťastí. Buď niečo zadelím, alebo niečo nezadelím
-
Tripmaster
Light Star
No, ma k nam prist nejaka kontrola. Zenska co ma "specializaciu" na slovecinu. Ak bude na mieste, kde prave budem maturovat, nemyslim, ze bude nejaka sanca radenia zo strany ucitelovZačiatok Konca napísal: profesori vám pomôžu, nenechajú vás topiť, nemáte sa čoho báť...
Tak už mám po slovine a poviem vám, lepšiu otázku (aspoň pre mňa)som už ani trafiť nemohol - svetová medzivojnová, a tak som už iba brblal o opise a dopade vojny a o stratenej generácii. A gramatika detto - publicistický štýl a žánre
Zajtra infina, musím sa spoliehať, že stihnem program, z teórie sa hádam vymocem nejako...
Zajtra infina, musím sa spoliehať, že stihnem program, z teórie sa hádam vymocem nejako...
-
Začiatok Konca
Professional
To Tripmaster: Neboj sa... pretože, keď si vytiahneš otázku, tak ti ju musí doniesť a prísť teda zákonite k tebe.. vtedy si s tebou prebehne všetky úlohy, či im rozumieš... a v tom krátkom čase ti môže niečo napovedať a poradiť.. neboj sa, aj keď tam bude kontrola...
zvládneš to
ako my všetci.. u nás z ročníka nechali všetkých...
dnes som si bol po vysvedčenie 
-
nejakymarko
Addict
tak ja mam zajtra matiku. tu mam nepovinnu, tak idem skusit ci nieco poradia
V stredu ma caka slovina, ktorej sa najviac bojim a bude dost zalezat na tom, co si vytiahnem a potom ma caka anglina. Tiez ziadna lahoda, ale lepsie ako slovina. Vo stvrtok mam odborne, ale to by nemal byt az taky velky problem. A potom uz dufam sladky oddych... 
HEHEJEHEJEJ... NEMCINU SOM DAL NA 3 ... SLOVENCINU NA 4 (NESADLA MI ABSOLUTNE OTAZKA) VYTIAHOL SOM SI POEZIU PO ROKU 1945 DOTYKY A ZVONY.... NA NEMCINE SOM SI VYTIAHOL SVIATKY (VIANOCE, OSTERN...) A PROFACI VOBEC NEPORADILI ANI NEPOMOHLI JE TO OD NICH SVINSTVO SKLAMALA MA SLOVENCINARKA PRETOZE NA BEZNYCH HODINACH JE V POHODE..... TAK TO SKUTOCNE ZALEZI AJ NA SKOLE A PROFESOROCH A NIE VSADE JE JEDNAKY SYSTEM.. NEVADI HLAVNE ZE TO MAM A ZAJTRA MA CAKAJU ODBORNE KTORE UZ BUDU DUFAM FORMALITOU

-
nejakymarko
Addict
no neviem ja keby ze sa aj tyzden ucim poeziu tak my nepojde do hlavy prozu poviem hociekedy ale poezia je problemkukiak napísal:nesedla mi otazka... kebyze si to normalne pozries a cez ten akademicky sa ucis, nemas ziadny problem.. ten bude niekde inde a nie pri objektivite.
Dobre lenze niesom cely tyzden len na knihach jak niektory... ucenie je na poslednom mieste u mna, a:) mne 4 uplne staci....ani ja sa poeziu neviem naucit, je tam plno trapnych faktov ktore mi v zivote nebudu potrebne, je to zbytocne si s tymi blbostami zatazovat hlavu, jedine biflosko(a) sa to nauci ktoremu zalezi na znamkach a ktory je nad tym 24/7kukiak napísal:nesedla mi otazka... kebyze si to normalne pozries a cez ten akademicky sa ucis, nemas ziadny problem.. ten bude niekde inde a nie pri objektivite.