Maturita

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

ja zajtra sjl a anj tak dufam ze bude pohoda 8)
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

no zajtra NoSka a SJL, momentalne mam ztoho fakt blby pocit, ale poctivo som sa ucil, tak snad sa na mna nieco nalepilo, ak nevytiahnem z nosky filozofiu tak pohoda, litika bude o nahode
Tripmaster
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tripmaster »

Tak vela stastia, ja mam v utorok slovencinu... :(
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Nebojte sa, bude to dobre... všetci to zmáknete... je to ako plot... :) profesori vám pomôžu, nenechajú vás topiť, nemáte sa čoho báť... Viem to, lebo som skončil pred týždňom.. :D takže veľa zdaru, držte sa.. a nebojte sa.. :wink:
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BoBor89 »

hlavne stačí niečo povedať.. a neostať ticho, potom to mate v suchu podla mňa :), aspoň u mňa to tak bolo :lol:
Deafboy
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

o par minut...

Príspevok od používateľa Deafboy »

No... o hodinku a niečo ma čaká slovenčina a potom odborné predmety.
V mojom prípade je to o šťastí. Buď niečo zadelím, alebo niečo nezadelím :D
Tripmaster
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tripmaster »

Začiatok Konca napísal: profesori vám pomôžu, nenechajú vás topiť, nemáte sa čoho báť...
No, ma k nam prist nejaka kontrola. Zenska co ma "specializaciu" na slovecinu. Ak bude na mieste, kde prave budem maturovat, nemyslim, ze bude nejaka sanca radenia zo strany ucitelov :(
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Tak už mám po slovine a poviem vám, lepšiu otázku (aspoň pre mňa)som už ani trafiť nemohol - svetová medzivojnová, a tak som už iba brblal o opise a dopade vojny a o stratenej generácii. A gramatika detto - publicistický štýl a žánre :P

Zajtra infina, musím sa spoliehať, že stihnem program, z teórie sa hádam vymocem nejako...
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

To Tripmaster: Neboj sa... pretože, keď si vytiahneš otázku, tak ti ju musí doniesť a prísť teda zákonite k tebe.. vtedy si s tebou prebehne všetky úlohy, či im rozumieš... a v tom krátkom čase ti môže niečo napovedať a poradiť.. neboj sa, aj keď tam bude kontrola... :wink: zvládneš to :) ako my všetci.. u nás z ročníka nechali všetkých... :) dnes som si bol po vysvedčenie :)
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

tak ja mam zajtra matiku. tu mam nepovinnu, tak idem skusit ci nieco poradia :D V stredu ma caka slovina, ktorej sa najviac bojim a bude dost zalezat na tom, co si vytiahnem a potom ma caka anglina. Tiez ziadna lahoda, ale lepsie ako slovina. Vo stvrtok mam odborne, ale to by nemal byt az taky velky problem. A potom uz dufam sladky oddych... :)
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

dnes bola slovencina a som uplne spokojny kedze som dostal 3 :) vytiahol som si Svetovu Realisticku Literaturu
mariska
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mariska »

Huraaaaa nemcina je za mnou a vytiahla som si asi najlahsie co mohlo byt a to je Slovenko (konecne zurocim tolke roky geografickej olympiady)
Zajtra informatika + matika.....tak snad bude ststna ruka a v programovani sa nekde neseknem :roll:
majo1990
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majo1990 »

HEHEJEHEJEJ... NEMCINU SOM DAL NA 3 ... SLOVENCINU NA 4 (NESADLA MI ABSOLUTNE OTAZKA) VYTIAHOL SOM SI POEZIU PO ROKU 1945 DOTYKY A ZVONY.... NA NEMCINE SOM SI VYTIAHOL SVIATKY (VIANOCE, OSTERN...) A PROFACI VOBEC NEPORADILI ANI NEPOMOHLI JE TO OD NICH SVINSTVO SKLAMALA MA SLOVENCINARKA PRETOZE NA BEZNYCH HODINACH JE V POHODE..... TAK TO SKUTOCNE ZALEZI AJ NA SKOLE A PROFESOROCH A NIE VSADE JE JEDNAKY SYSTEM.. NEVADI HLAVNE ZE TO MAM A ZAJTRA MA CAKAJU ODBORNE KTORE UZ BUDU DUFAM FORMALITOU :) :)
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

stale vravim ze maturita je neobjektivna...
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Zvykaj si, vyska je este menej objektivna.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

nesedla mi otazka... kebyze si to normalne pozries a cez ten akademicky sa ucis, nemas ziadny problem.. ten bude niekde inde a nie pri objektivite.
Gajdy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Gajdy »

kukiak napísal:nesedla mi otazka... kebyze si to normalne pozries a cez ten akademicky sa ucis, nemas ziadny problem.. ten bude niekde inde a nie pri objektivite.
no neviem ja keby ze sa aj tyzden ucim poeziu tak my nepojde do hlavy prozu poviem hociekedy ale poezia je problem
majo1990
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majo1990 »

kukiak napísal:nesedla mi otazka... kebyze si to normalne pozries a cez ten akademicky sa ucis, nemas ziadny problem.. ten bude niekde inde a nie pri objektivite.
Dobre lenze niesom cely tyzden len na knihach jak niektory... ucenie je na poslednom mieste u mna, a:) mne 4 uplne staci....ani ja sa poeziu neviem naucit, je tam plno trapnych faktov ktore mi v zivote nebudu potrebne, je to zbytocne si s tymi blbostami zatazovat hlavu, jedine biflosko(a) sa to nauci ktoremu zalezi na znamkach a ktory je nad tym 24/7
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

no tak dnes ANJ -1 a SJ-3 kua to bola zas otazka ..nebyt posratych obsahov ktore som nevedel cele tak by bola aj 1-2 ... ale tak co uz hlavne ze som to dal :) zajtra este odbor a je to vcajku
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jankyi »

Ked uz niekto povie, ze iba biflosko sa dokaze naucit slovencinu ak nad tym sedi 24/7, to mi je chytrak.
Napísať odpoveď