Maturita
tak dnes som absoloval SJL, bol som pekne dokakany asi ako kazdy pred slovinou:D, ale stastna ruka bola. Vytiahol som si diela s historicoku tematikou vo sveovej a slovenskej literature a porovnanie hlavneho hrdinu z diela Zivy bic a Domyselny rytier do [Kichot] de la Mancha. Otazka z gramatiky bola Lexikografia. Som uplne spokojny dostal som z literatury 2 a z lexiky za 3, ucitelia brali do uvahy aj prospech z minulych rocnikov tak vysledna za 2, a aj skusajuci bol uplne v poho. Este ma caka fyzika a odborne takze dufam ze to dam a bude to zamnou.
Tak tak, na FEKTe by ta povodne zobrali bez prijmaciek ak si mal z maturity priemer pod 2,00 a zmaturoval z fyz a mat na 2 alebo 1. Sice som vsetko splnil, ale nakoniec ani nebolo treba, v pondelok cez akademicky mi od nich prisiel papier, vraj sa prihlasilo menej uchadzacov ako maximum, takze stacilo dosiahnut pocas strednej priemer do 1,7, co som dal do pohody. V tom momente zo mna vsetky stresy a zarovena aj motivacia opadli. Paradoxom je, ze som sa mi podarilo naucit sa viac:).
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
...tak mam to tiez uz za sebou heh Odborne za 2 (vytiahol som temu ku kturej som sa modlil
), prakticke za 2 , nemcina za 1 a slovina za 3
(otazka ze renesancia a humanizmus , wiliam shakespeare , och joj som si pomyslel, a charakterizovat dielo Hamlet ... Otela by som este jak tak vedel aj Romea a Juliu ale Hamlet ? nem
) Byť , či nebyť
//autoeditácia príspevku ( 27 May 2009, 19:43 )
a vytahol som
//autoeditácia príspevku ( 27 May 2009, 19:43 )
...lol ja som prave toto nechcelMattyMI napísal:takže sa chválim... dnes slovina...úplne pohoda...komisia perfektna...otázka číslo 28-humanizmus a renesancia, celý týždeň som vravel že to vytiahnemtakže za jedna. už len dokopať anglinu bo som z nej vymleti ako teľátko:-D
-
Ing. P@3ot
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
ako som tu pisal teraz to mam skompletizovane
SJ- 2 tema ako lusk revolucne diela sturovcov
anj 3 cakal som 4 takze spokojnost
odbor teoria 2 fm am modulacie som vedel ale nakreslit schcemu d/a a/d prevodniku nebol problem a tvorba hodby v fl studiu uz vobec nie prax uz bola horsia 3 ale ten krepi zdroj nie a nie ist
SJ- 2 tema ako lusk revolucne diela sturovcov
anj 3 cakal som 4 takze spokojnost
odbor teoria 2 fm am modulacie som vedel ale nakreslit schcemu d/a a/d prevodniku nebol problem a tvorba hodby v fl studiu uz vobec nie prax uz bola horsia 3 ale ten krepi zdroj nie a nie ist
-
aughostino
Medium Professional
dopadlo to nad moje ocakavania
Praktické: 2
Nemcina: 3 (tema cislo 23 - Idoly)
Odborné: 2 (trh výrobných faktorov, nezamestanost, mzda, účet 336 – Zúčtovanie s orgánmi sociálneho poistenia a zdravotného poistenia)
Slovencina: 3 ( tema cislo 30)

//edit: odpovedam na easton-ovu otazku: tento rok sa na vysoku nechystam, ale ten dalsi rok by som chcel:)
Praktické: 2
Nemcina: 3 (tema cislo 23 - Idoly)
Odborné: 2 (trh výrobných faktorov, nezamestanost, mzda, účet 336 – Zúčtovanie s orgánmi sociálneho poistenia a zdravotného poistenia)
Slovencina: 3 ( tema cislo 30)
//edit: odpovedam na easton-ovu otazku: tento rok sa na vysoku nechystam, ale ten dalsi rok by som chcel:)
-
nejakymarko
Addict