Zajtra som zvedavy, ked sme vsetci prideme, ci tu budu reakcie typu, "Kua naco som sa ucil jak debil" alebo "Esteze som s tym nestracal cas." alebo este dajek ine pripadne...
Vigor napísal:Zajtra som zvedavy, ked sme vsetci prideme, ci tu budu reakcie typu, "Kua naco som sa ucil jak debil" alebo "Esteze som s tym nestracal cas." alebo este dajek ine pripadne...
Kto streuje ten je fakt vol.
Pred ustnymi to este ako tak chapem, ale tieto pisomky....No boze iba dalsi a nie a nie zas taky narocny test v mojom zivote. Nikde sa to neberie do uvahy tak co? Aj keby som mal zo vsetkeho 33,01% tak mi to absolutne staci. Aj jedna nasa profka nam dnes povedala, ze nas obdivuje ked sme sa na seminaroch neucili, ale ako obvykle si robili prdel zo vsetkeho naookolo.
P.S. Nic som sa neucil nemoze to byt az taka katastrofa.
Vigor napísal:Zajtra som zvedavy, ked sme vsetci prideme, ci tu budu reakcie typu, "Kua naco som sa ucil jak debil" alebo "Esteze som s tym nestracal cas." alebo este dajek ine pripadne...
Alebo do mtk pc, preco som sa neučil viac a ja debil som šiel von na pivo...
Point napísal:lol no tak o tom by som sa teda rozpisal bezohladu na to ake temy budu..vyberam si rozpravanie, uvahu alebo beletrizovany zivotopis
nema sa k takym temam pridat nejaky naucny/poucny text kde budu nejake informacie o danom probleme? lebo to sa neda len tak vycucat z prsta.. a nie je to nejak vseobecne znama tema o ktorej by clovek vedel napisat 1,5 strany..
tomek00 napísal:nema sa k takym temam pridat nejaky naucny/poucny text kde budu nejake informacie o danom probleme? lebo to sa neda len tak vycucat z prsta.. a nie je to nejak vseobecne znama tema o ktorej by clovek vedel napisat 1,5 strany..
Kúpte si Redbull pred maturitou a ten Vám osvieži rozum a myslenie..... ja sa nad tým zatial nestresujem aj ked moja baba sa viac stresuje za mňa.... ale no detail
Zajtra sa uvidí.... mohol by byť beletrizovaný životopis alebo už niečo ľahké