Maturita
Re: Maturita
To hej. To zelam aj ja. Ja uz mam prakticky celu literaturu za sebou. Len 29. otazku neviem a budem asi len budem dufat ze si to fakt nevytiahnem. Zajtra uz totiz idem na anglictinu, inak mi to nevychadza. Inak, aky mate plan na dalsi tyzden?
Pondelok - Informatika - 9:00
Utorok - Anglicky jazyk B2 - 9:20
Streda - Matematika - 13:40
Stvrtok - Slovensky jazyk - 8:40
Pondelok - Informatika - 9:00
Utorok - Anglicky jazyk B2 - 9:20
Streda - Matematika - 13:40
Stvrtok - Slovensky jazyk - 8:40
-
Alojz Mustafa
Amateur
to mas celkom v klude rozlosovane
Pondelok
MAT 10:20
AJ-B2 13:20
Utorok
SJ 11:00
FYZ 16:40
btw ako dlho si sa venoval SJ ?
Pondelok
MAT 10:20
AJ-B2 13:20
Utorok
SJ 11:00
FYZ 16:40
btw ako dlho si sa venoval SJ ?
Fuha, to sa neda presne zratat, kedze nas to skusala profesorka este pocas roka na hodinach slovenciny tak prvych asi 20 otazok som vedel este pred odchodom na akademicky. Zvysnych 10 sa doucit.. no toto je 3. den co sa tomu venujem.
praktické som mal ešte v polovičke apríla, chvála bohu za 1.. tento týždeň mám akademický, budúci týždeň streda poobede angličtina a odborné, vo štvrtok už len slovenčina.. dúfam, že už nejako preleziem
všetkým GL
Zatial pisomne testy
AJB1 83,3%, percentil 96,7; sloh 80%
SJL 67,2%, percentil 66,6; sloh 71%
Pred 2 tyzdnami som mal prakticke (uff), tento tyzden uzatvaranie znamok, rozlucka so skolou, buduci tyzden akademicky a ten dalsi ustne. Zatial som sa neucil takmer nic a na ustne sa musim naucit slovencinu a 5 predmetov v ramci odbornej zlozky (strojnictvo, moderne technologie, ekonomika, matematika, fyzika). Anglictina mi ide takze aspon to sa nemusim ucit. Dufam ze to dam, lebo mat pokazene cele leto a potom vlastne cely rok, ktory by som mohol studovat na vyske, to fakt nie...
AJB1 83,3%, percentil 96,7; sloh 80%
SJL 67,2%, percentil 66,6; sloh 71%
Pred 2 tyzdnami som mal prakticke (uff), tento tyzden uzatvaranie znamok, rozlucka so skolou, buduci tyzden akademicky a ten dalsi ustne. Zatial som sa neucil takmer nic a na ustne sa musim naucit slovencinu a 5 predmetov v ramci odbornej zlozky (strojnictvo, moderne technologie, ekonomika, matematika, fyzika). Anglictina mi ide takze aspon to sa nemusim ucit. Dufam ze to dam, lebo mat pokazene cele leto a potom vlastne cely rok, ktory by som mohol studovat na vyske, to fakt nie...
Na budúci týždeň:
Útorok, 7:40 Angličtina
Útorok, 10:00 Slovenčina
Streda, 14:30 Odborné predmety (hardware, software, ekonomika)
Všetkým GL
Útorok, 7:40 Angličtina
Útorok, 10:00 Slovenčina
Streda, 14:30 Odborné predmety (hardware, software, ekonomika)
Všetkým GL
ten Útorok je co? 
vtedy ma slovencinu, nevidis?

Odjakživa tam trepem dlhé u, neviem prečo
(kiež by to bol jediný problém)
cechizmus z 'úterý', ja som si tiez musel slex otvorit, aby som si bol isty, ze netrepnem 
čaká ma od pondelka : Chémia, Biológia, AJ(B2), SJ. A veľa toho neviem.. Snáď to horšie ako 2 nebude 
Pondelok 12:00 TČOZ (teoretická časť odbornej zložky - som odbor elektrotechnika)
pondelok 15:20 Slovina
Utorok 8:20 Matematika
Streda 12:20 Angličtina
Piatok skúška odbornej spôsobilosti (nepatrí k maturitám)
pondelok 15:20 Slovina
Utorok 8:20 Matematika
Streda 12:20 Angličtina
Piatok skúška odbornej spôsobilosti (nepatrí k maturitám)
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
P*ci ja z tej sloviky neviem absolutne nic, maturujem 28., 29., 30. Literatura je moj najnenavidenejsi predmet, este aj danovu sustavu mam radsej 
no, ze dam praktické za 1 som necakal
a tiez som necakal, ze si vytiahnem taku chu**** (meranie valstnosti operacneho zosilnovaca)
-
Alojz Mustafa
Amateur
uz zajtra ...
tak vela stastia, ja som to mal pred rokom, inak tie vase pisomne boli dost lahke ako som videl
Ako je to so známkami z ústnej časti? Povedia nám ich hneď po ústnej, či ich dostaneme až na maturitnom vysvedčení?
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Pojdete po skupinkach cca 3-4. Po tam co vas vsetkych preskusaju si zoberi chvylku pauzu aby sa poradili. Potom vas cele skupinku zavolaju dnu a povedia vam znamky.
-
mirak2
Hardcore addict
nie nutne, nam znamky vyvesovali cez obednu prestavku na nastenku...a potom na konci dna tiez...
Nazdar. Nabehli už niekomu body na FIIT fakultu na STU?
Postupne majú byť nahadzované tu:
aspoň tak to bolo v návratke, body som im poslal 10.05.2012 doporučena a 1. triedou a stale mi tam boli nenabehli. Posielal som percentil testu z anglického jazyka úroveň B1 potvrdené školou.
Do 31. mája tam má byť uverejnené aj rozhodnutie. Je tu ešte niekto kto si dával prihlášku na FIIT?
Ďakujem.
Postupne majú byť nahadzované tu:
Kód: Vybrať všetko
http://is.stuba.sk/prijimacky/verejne_vysledky.plDo 31. mája tam má byť uverejnené aj rozhodnutie. Je tu ešte niekto kto si dával prihlášku na FIIT?
Ďakujem.