Maturita
Re: Maturita
Ja mám 27.(pondelok) matiku a angličtinu, potom v utorok vôbec nejdem do školy a v stredu slovenčina a ekonomika.. Inak, na našej škole sa začína až o 7:40 myslím.. A chvalabohu som schytala také fajn časy, v pondelok 8:40, 11:00 a v stredu 9:20, 12:00.
Ja mám tiež 27. a 29. po dva predmety. Vyhovuje mi to.
Ja to mam v pondelok utorok (27.,28.), co je fajn, ale vsetko poobede. V utorok taham matiku o 16:00 
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
To vsetci tak neskoro? Ja 20.,21.,22. 
-
anyway
Light Star
Mna zajtra caka spanina a chemia. Ak dam spaninu, tak mam fajront na 4 mesiace.
Mimochodom, vyzaduje (resp. je to silno konvecne zakorene) sa od "maturitnych divakov" oblek? Alebo sa zvykne chodit v beznom?
Mimochodom, vyzaduje (resp. je to silno konvecne zakorene) sa od "maturitnych divakov" oblek? Alebo sa zvykne chodit v beznom?
Myslim, ze od tych co sa chodia pozerat sa nevyzaduje nic take. Ale samozrejme prist v teplakoch by sa nehodilo :p Ked som sa ja chodila pozerat po ine roky, tak normalne rifle, tricko - normalka.
Ja keď som bol ako divák tak som mal oblek. Aj všetci ostatní, aspoň košelu.
-
nestik
Medium Professional
Ja tiez 20, 22, 23 alebo tak nejak...
-
anyway
Light Star
Zmaturovane!
spanina(C1) - 3
chemia,biologia - 2,2
Skoda, zopakoval by som si, ucitelia boli uzasne mili.
salamka: dakujem
ak nieco vies a mas milych ucitelov plus mileho predsedu, tak sa netreba nicoho bat, naopak, je to blazenost odpovedat 
spanina(C1) - 3
chemia,biologia - 2,2
Skoda, zopakoval by som si, ucitelia boli uzasne mili.
salamka: dakujem
Takže, hodím sem svoj maturitný plán, a.k.a kľúč k úspechu, a.k.a overenie mýtu, či sa dá alebo nedá naučiť 4-ročné učivo za jeden akademický týždeň zo stavu, keď zo strednej školy neviem ani "ň", doslova. 
O ten týždeň sem postnem známky a potvrdím/vyvrátim teóriu.
O ten týždeň sem postnem známky a potvrdím/vyvrátim teóriu.
-
viper1993
Medium Professional
Ja ten mytus budem moct potvrdit uz zajtra/v utorok/v stredu. Aj ked zajtra to nebude az take objektivne pretoze z informy predsa len nieco viem
No potom matika a slovencina bude presne podla mytu "akademicky tyzden".
Tesim sa na ten oblekovy komfort v tej prijemnej horucave 
sprav aj mne taký plán
ja sa neviem vôbec dostať k učeniu
a som si nechala tie dva najťažšie predmety na koniec
ešte že nie som chalan, v obleku by sa mi fakt nechcelo byť 
-
mirak2
Hardcore addict
Hensym co si nenomáááány, sak ja som sa tolko neucil ani na statnice bakalarske, co sa tam chces tolko ucit (nie, nechodim na socialnu pracu)
Hovorím, ja som si dnes absolvoval tých zopár tém zo SJL, a fakt som si z toho ani čiarku nepamätal. Respektíve, nikdy som sa to neučil, a to boli len veľmi zostručnené poznámky. ESV bude to isté, ale tam sú tie bludy ešte 2x väčšie bludy, a tak sa zase budem sám seba pýtať, na akú ko*kotinu som sa to prihlásil. ANJ sa poučím len minimálne, pomimo slovíčka, a INF teóriu viem, ale programovanie si musím prejsť celé - to je tak keď toho vie učiteľ menej ako ty, a tak všetky príklady iba odpíšeš z knihy a neriešiš. Idem teda od nuly, myslím, že tých 10 dní (pričom sa učím tak pätinu dňa) je akurát. 
nestresujte ľudia, mám kamaráta, kt. celú strednú preťahákoval, neučil sa vôbec nič, dokonca aj celý akademický týždeň preflámoval ..hodinu predtým ako mal odpovedať sa začal učit SJ/L, videl dve témy asi, a zmaturoval 
Mňa teraz čakajú bakalárske štátnice, a poviem pravdu, idem sa učiť tak polovicu z toho čo ty Hensym.
Mňa teraz čakajú bakalárske štátnice, a poviem pravdu, idem sa učiť tak polovicu z toho čo ty Hensym.
Zase takto. Ja tvrdím, že zmaturovať sa dá vždy, aj bez toho, aby som sa do toho pozrel, ale známky by som chcel čo možno najlepšie.
Síce sa mi do toho prakticky nikto nepozrie, ale keď budem starý chumaj, a deti sa ma budú pýtať, lepšie sa mi bude vravieť o dvojkách, ako o štvorkách. Veď čo, možno vychytám otázky, ktoré neuvidím, a tie štvorky padnú. Je to vo hviezdach.
Smutné je, že v okruhu kamarátov, ktorí sú na tom s učením asi tak ako ja, som najviac pozadu.

Síce sa mi do toho prakticky nikto nepozrie, ale keď budem starý chumaj, a deti sa ma budú pýtať, lepšie sa mi bude vravieť o dvojkách, ako o štvorkách. Veď čo, možno vychytám otázky, ktoré neuvidím, a tie štvorky padnú. Je to vo hviezdach.
Smutné je, že v okruhu kamarátov, ktorí sú na tom s učením asi tak ako ja, som najviac pozadu.
-
Andi_Cibula
Addict
GL maturanti, aby boli samé 1. 
Ja si spomínam na moju perlu z literatúry, dostal som otázku čo znamená verš "k tomu tam se uchyl mocnému dubisku" od Jána Kollára.
Moja odpoveď: "Noooo, ja si myslím že to má znamenať uchýlenie sa k južnému Slovensku, lebo tam kvôli menej priaznivým povetrnostným podmienkam rastú silnejšie dreviny...."
Učiteľky smiech ale nakoniec som dostal čiastkové za 1.
Po obdržaní maturitného vysvečka som pozval ešte jednu mladú učiteľku angliny na kafe a odmietla.
Ja si spomínam na moju perlu z literatúry, dostal som otázku čo znamená verš "k tomu tam se uchyl mocnému dubisku" od Jána Kollára.
Moja odpoveď: "Noooo, ja si myslím že to má znamenať uchýlenie sa k južnému Slovensku, lebo tam kvôli menej priaznivým povetrnostným podmienkam rastú silnejšie dreviny...."
Učiteľky smiech ale nakoniec som dostal čiastkové za 1.
Po obdržaní maturitného vysvečka som pozval ešte jednu mladú učiteľku angliny na kafe a odmietla.
-
TommyHot
Addict
Maturanti, viem ze to pocuvate z kazdej strany, ale hlavne klidek, je to fraska
ja som na elektroniku prisiel tupy jak drevo, povedal som 2 nesuvisle vety a dostal som 4. Z literatury som si vytiahol Velku Moravu o ktorej som vedel len povrchne - profak mi zvysok poradil, tusim 2, alebo 3. Anglina, tam to bolo bez problemov, este aj otazka mi sadla - the beginning of computers.
-
Ing. Gandalf
Expert
Tak, INF a AJB2 su uz za mnou - obe za 1. Dostal som Lagrangeov polynom a periferne zariadenia, z AJ zas cestovanie/spolocnost/knihy. Komisie boli mile a priatelske. 
Zajtra este MAT a SJL (
) a je koniec. 
Zajtra este MAT a SJL (
Gratulujem, drz sa este zajtra
Ale trosku ma desi to, ze tiez maturujem z INF a ani len netusim co to je Lagrangeov polynom. To by som mal vediet? Este nikdy som o tom nepocul
Ale trosku ma desi to, ze tiez maturujem z INF a ani len netusim co to je Lagrangeov polynom. To by som mal vediet? Este nikdy som o tom nepocul