Maturita

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Vesper
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Keď som od spolužiakov počul aká bola téma na slohovú prácu z NJ tak som myslel že ma drbne :x Moje školské časy.. Doprdele téma ako pre prvý stupeň základnej školy, neporovnateľná s tou volovinou čo sme mali na ANJ.. No nič dúfam že na FRj bude niečo tak isto urážlivo ľahké.. Ináč na zajtrajšiu matiku idem s tým že buď sadne alebo nie. Ale ak spravia o toľko ťažšiu ako ANJ tak niektorí slušne vyschneme :?
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Maturita

Príspevok od používateľa DonLuca »

Janko Hraško napísal:hehe, Janko Hraško už má maturu za sebou. Teda aspoň 1/3. ešte ma čaká účto a samozrejme ústne.
...skôr by som povedal, že to boli 2/6 :wink:
heelie
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa heelie »

dufam, ze ides zajtra maturovat z matiky.. taky matematicky talent nemoze zostat nevyuzity :)
ReACTiVe
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ReACTiVe »

boze.....zajtra matika....nemate dakto tipy na A uroven??? ja som uplne na sracky z toho...help!!!
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

Takže už mám aj ja maturitu za sebou... teda zatial písomnú časť.. Tá dnešná nemčina sa mi zdala oveľa lahšia ako slovenčina v utorok... Horverstehen bolo zrozumitelné až som sa čudovala... len tie posledné úlohy... ten tenista a o tých au-pairkach.....tak to naozaj tipos bingo... nič mi tam nesedelo... sloh tiež v pohode... takže mám dobrý pocit :)
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

ReACTiVe napísal:boze.....zajtra matika....nemate dakto tipy na A uroven??? ja som uplne na sracky z toho...help!!!
Chces tip, ja si tipnem, podla mna tam bude nejaky dokaz, napriklad matematicka indukcia.. Ked som maturoval ja, tak jeden priklad bol taky... :)
Exxon
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Exxon »

*ebem.. indukcia suxx hard. dufam ze budu rozumni a nedaju tam dake zverstva....
ReACTiVe
Medium Expert
Medium Expert

aku mas uroven???? ja mam A....a stale to lutujem...aj ked mi vsetci vravia ze na to mam, ale ja to vazne nechcem zistovat teraz...boha uz mi z toho fest prasi..
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ja osobne mam zajtra Bcko... mam na haku celu maturu uz po fiasku poslednych 2 dni... ale pre matiku som spravil najviac ako sa dalo.. posledny mesiac chodil na doucko, dobiehla cely rok seminarov co som pondelkove rana odspaval, preratal testov viac ako za cely pobyt na strednej dokopy takze ak nedam 33% tak si hodim slucku asi... a ideal? nad 56 - ale to som tu uz pisal... tak drzte palce ludia :)
ReACTiVe
Medium Expert
Medium Expert

heh...tak to mas dobre....ja mam minimum tych 60 a ideal nad 80...tak som si to stanovil a nerad by som polavil zo svojich poziadaviek...idem si radsej este pokukat dake priklady... stavim sa o pivo ze zajtra bude mat A binomicku vetu
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Exxon napísal:*ebem.. indukcia suxx hard. dufam ze budu rozumni a nedaju tam dake zverstva....
Chlape indukcia je uplne najprimitivnejsi postup pri dokazoch. Tam nemas co pokazit. Nechcem vidiet co budes robit na vyske ked mas takyto pristup... :roll:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

kua sak to su testy, cast otazok ze napises cislo ako vysledok (cislo, takze nic ako odmocniny a zlomky sa neberie) a cast je s vyberom odpovede, ta co tuna trepete o dokazoch?!?

vela veci bude s vektormi, vela veci bude s uhlami v mnohouholnkoch, 1-2 ulohy postupnosti, pravdepodobnosti... a ostatne veci uz su primitivne
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

mirak2 napísal:kua sak to su testy, cast otazok ze napises cislo ako vysledok (cislo, takze nic ako odmocniny a zlomky sa neberie) a cast je s vyberom odpovede, ta co tuna trepete o dokazoch?!?

vela veci bude s vektormi, vela veci bude s uhlami v mnohouholnkoch, 1-2 ulohy postupnosti, pravdepodobnosti... a ostatne veci uz su primitivne
Ja som maturoval pred dvoma rokmi na A leveli a my sme mali tzv. internu a externu cast.. externa cast boli testy ako spominas ty a interna (ktora sa opravovala v skole nasimi ucitelmi) pozostavala zo zadani kde bolo nutne napisat cely postup a medzi inymi tam boli prave dokazy..
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

tomexx napísal:Chces tip, ja si tipnem, podla mna tam bude nejaky dokaz, napriklad matematicka indukcia.. Ked som maturoval ja, tak jeden priklad bol taky... :)
Chcel by som vedieť, ako dajú matematickú indukciu do testových úloh? Lebo už ani minulý rok nemali Áčkari tých 5 príkladov na vypracovanie...
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

no dufam, ze nas dnes neodfajcia s tou matikou...ja pevne verim, ze to bude v poho ;)
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Ty ja som taky vyklepany :cry:
Maki
Darca
Darca

ja pevne verim ze to bude kurna tazke a zakerne ale mam na haku :D ... dnes poobede zacinam intenzivne zhanat brigadu na leto :D
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Už ma konečne chytá maturitná nervozita.. Tiež si našťastie neviem predstaviť ako by tam mohli byť dôkazy ale okrem nich ma trochu straší ešte aj pravdepodobnosť.. Ale hádam všetko dobre dopadne
pilco
Novice
Novice

Príspevok od používateľa pilco »

no dneska to bolo tak na 85% z acka
Maki
Darca
Darca

TO BOLO KURNA CO? ja to j*ebem ty kokos.... akoze som si na matiku aj celkom veril ze tych 56% dam, ale ked som zbadal priklady tak ma entuziazmus presiel dako velmi rychlo... ale kaslat... daco sa hadam zmaklo...niektore veci ma fakt dojali proste
Napísať odpoveď