Kazdy by sa mal dozvediet vysledky - NAjneskor 10 dni do zacatia ustnej maturity. A profky nemozu (resp. nemali by) vraviet ako ste natom dopadli so slohom napr. Ale nie vsade to je tak u nas uz napr. vieme ze jedna sloh nespravila.
jaaaj ludia, písomné som spravil..... ešte čakám na vyhodnotenie.... a 15.04. ma čaká praktická maturita z Obhajoby podnikateľského plánu, čiže láááčes , úplne sa teším a už to budem mať za sebou, horšie budú za mesiac ústne
Chlapci prosim vas, ak niekdo z vas pisal o Jozovi Makovi.. Co ste tam akoze pisali? Ja nemam sajnu.. Aspon dake zakladne body.. Knihu som necital..Slahla nam to len tak, svina jedna
kukiak napísal:Chlapci prosim vas, ak niekdo z vas pisal o Jozovi Makovi.. Co ste tam akoze pisali? Ja nemam sajnu.. Aspon dake zakladne body.. Knihu som necital..Slahla nam to len tak, svina jedna
No, tak sa chcem pochváliť.... no neviem, či chváliť, ale dnes už mám za sebou aj praktickú maturu.... Už len ústna a všetko je z krku... Musím povedať, že 5 hodín účtovania nebolo nič príjemné, chrbát si to odniesol... Ale zmáknuť sa to dalo... všetko som stihla, začiatok by mal byť dobrý, ale s koncom nie som spokojná... To už som sa veľmi ponáhľala, lebo som sa bála , že nestihnem list za 15 bodov:( No neviem.... nemám z toho dobrý pocit, ale dozvieme sa na ústnej, či je oprávnený...
Maturoval tu ešte niekto z účta?? v Omege???
V piatok som bol z UCT v omege aj ja a mam z toho vcelku dobre pocity, bola to viacmenej timova praca a navyse som mal cely cas zolika - priatel na tel.. ehm.. icq list tiez ok, profky pomahali tak by to mohlo dopadnut dobre, uvidime
kukiak napísal:Chlapci prosim vas, ak niekdo z vas pisal o Jozovi Makovi.. Co ste tam akoze pisali? Ja nemam sajnu.. Aspon dake zakladne body.. Knihu som necital..Slahla nam to len tak, svina jedna
no ja som tiez pisal o makovi viem, ze bol na svete nechceny.. otec ho bil atd.. nikto ho nemla rad.. potom si nasel holku .. zacal stavat dom a odisel na vojnu .. kym sa vratil tak dom bol postavany ale jeho laska v nom byvala so svojim bratom.. on si nasiel dalsiu zenu ..bola postihnuta ale lubila ho cistou laskou.. potom sa k nemu chcela vratit byvala ale tu uz nechcel.. asi tak v skratke viac si nepamatam
Ja som maturoval včera čo sa účtovníctva týka. Priklad sme fasli ako trieda pomerne slušný nie naročny ako kolegovia z iných tried. Ja som vcelku spokojný s tým ako som to zvládol a najťažší pre mna bol jednoznačne Obchodný list, tak zamotaný, že som nevedel čo je predmetom teda vecou a tak som tam hodinu rozmýšľal. Omega bola v pohodke, len človek tam 4 hodiny účtoval do toho programu a potom príšla učiteľka a šmahom ruky to vymazala až ma pri srdiečku pichlo , že ja sa tam tak trápim a ona to vymaže akoby nič
mal som to vediet do 15. aprila..malo to bytr na nete...a oni to este nemaju ani odskusane....ale predbezne mam informu pondelok rano o osmej, sloviny v utorok na obed, anglinu v stredu rano o osmej a matiku netusim
Skusanie rano nie je az tak naskodu, vtedy by mal clovek najviac mysliet, cize by mi to osobne nevadilo ak by som siel o 7 30, aj ked je uz iste ze mam najskor skusanie niekedy o deviatej...
mirak2 napísal:pondelok 8.30 INF
utorok 7.45 MAT 12.00 SJL
streda 8.05 ANJ
ani jeden den sa nevyspim kua
ale to mas v poho celkom podla mňa, by som si s tebou vymenil, lepsie ako sa stresovat do poobedia.. takto rano zmaturujes ani sa poriadne neprebudis a budes mat po tom