Mam taky problem chcel by som ist na STU chemickej a potravinarskej technologie a bez primacich pohovorov ale neviem ci na to nepotrebujem maturitu z matematiky. Vedel by niekto poradit ci to treba alebo stacia dobre znamky na vysvedceniach. Zatial mam priemer z troch rocnikov 1,2 a skola je farskeho 9 potravinarska takze mam myslim aj iste vyhody /Prednosť majú absolventi gymnázií, SPŠCH a SPŠP, účastníci olympiád a maturanti s dostatočným rozsahom výučby chémie a matematiky na stredných školách./
chemiu som mal 2 roky a matiku 3 roky teraz z neznamych dovodov nemam.
Pytam sa preto ze do zajtra este mozem prepisat prihlasku na maturitu mozem tam dopisat matiku diky.
Maturita z matematiky ano alebo nie
-
TUCERO_SVK
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
Holubar
Darca
Bez problemov by ta mali zobrat. V pripade ze aj nie, prijimacky tam isto nebudu tazke. FCHPT ma problem s poctom uchadzacov, o techniku nie je ani zdaleka taky zaujem ako o ekonomiu alebo pravo, preto je ta situacia asi taka, ze beru skoro kazdeho...otazka je, kolko ludi ostane po prvom semestri. Takze smelo do toho, nemas sa coho bat
-
JohnFrusciante
Star
-
spojka13
Darca
priemer
s takym priemerom by som mal už maturu v ruke,
1riešenie: maturitnej skušky sa nemusiš zučastnit,
2riešenie: možeš ist pisomnu, a na ustnej ked ti nebude pasovat otazka možeš ist preč,
3riešenie: nemusiš ist na pisomnu a na ustnu možeš...
takže na tvojom mieste idem, len si trocha zopakuj, kamarat , na pisomnej nebol prišiel na ustnu a si vytial banalnu otazku, že čo je to kružnica, a ešte si vytiahol kvadraticka rovnica, a zmaturoval na 2, a to v druhom a tretom robil reparat z matematiky
1riešenie: maturitnej skušky sa nemusiš zučastnit,
2riešenie: možeš ist pisomnu, a na ustnej ked ti nebude pasovat otazka možeš ist preč,
3riešenie: nemusiš ist na pisomnu a na ustnu možeš...
takže na tvojom mieste idem, len si trocha zopakuj, kamarat , na pisomnej nebol prišiel na ustnu a si vytial banalnu otazku, že čo je to kružnica, a ešte si vytiahol kvadraticka rovnica, a zmaturoval na 2, a to v druhom a tretom robil reparat z matematiky
-
TUCERO_SVK
Star