Maturita z matematiky ano alebo nie

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
TUCERO_SVK
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Maturita z matematiky ano alebo nie

Príspevok od používateľa TUCERO_SVK »

Mam taky problem chcel by som ist na STU chemickej a potravinarskej technologie a bez primacich pohovorov ale neviem ci na to nepotrebujem maturitu z matematiky. Vedel by niekto poradit ci to treba alebo stacia dobre znamky na vysvedceniach. Zatial mam priemer z troch rocnikov 1,2 a skola je farskeho 9 potravinarska takze mam myslim aj iste vyhody /Prednosť majú absolventi gymnázií, SPŠCH a SPŠP, účastníci olympiád a maturanti s dostatočným rozsahom výučby chémie a matematiky na stredných školách./
chemiu som mal 2 roky a matiku 3 roky teraz z neznamych dovodov nemam.
Pytam sa preto ze do zajtra este mozem prepisat prihlasku na maturitu mozem tam dopisat matiku diky.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Bez problemov by ta mali zobrat. V pripade ze aj nie, prijimacky tam isto nebudu tazke. FCHPT ma problem s poctom uchadzacov, o techniku nie je ani zdaleka taky zaujem ako o ekonomiu alebo pravo, preto je ta situacia asi taka, ze beru skoro kazdeho...otazka je, kolko ludi ostane po prvom semestri. Takze smelo do toho, nemas sa coho bat
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

ak je matika nepovinná tak určite áno... keď to pobabreš nemusíš si to dať zapísať na maturitné vysvedčenie alebo tak nejak sme to mali aj my na škole
spojka13
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

priemer

Príspevok od používateľa spojka13 »

s takym priemerom by som mal už maturu v ruke,
1riešenie: maturitnej skušky sa nemusiš zučastnit,
2riešenie: možeš ist pisomnu, a na ustnej ked ti nebude pasovat otazka možeš ist preč,
3riešenie: nemusiš ist na pisomnu a na ustnu možeš...

takže na tvojom mieste idem, len si trocha zopakuj, kamarat , na pisomnej nebol prišiel na ustnu a si vytial banalnu otazku, že čo je to kružnica, a ešte si vytiahol kvadraticka rovnica, a zmaturoval na 2, a to v druhom a tretom robil reparat z matematiky
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TUCERO_SVK »

Dakujem za odpovede. Pomohli mi rozhodnut sa.
Napísať odpoveď