Fuu no co uz.. Je mi to uz fakt jedno ako sa maturovalo vtedy.. aspon teraz vtedy ma to zaujimalo.. heh no neviem ako vy, ale ja sa este nejak nic neucim a to maturity za dva tyzdne.. Pisomne.. nechapem sam seba.. jak blby.. preco dali aj tie pisomne?? dufam ze nemcinu dam aspon na 40 percent..Lebo ak nie, tak sa budem muset mooc snazit.
Bola tu otazka sa mi zda ze ako sa vlastne tento rok maturuje a nebola zodpovedana.Taaakze:
Najprv nas cakaju pisomne maturity. Tam je cudzi jazyk, slovensky jazyk(zatial iba sloh a tento rok je skuska testov ci co to). Kto chce moze si dat aj matiku. Vsetko to ma varianty A alebo B.
Potom prakticke maturity(neviem ako inde ale na odbornych skolach je to tak ze prakticke maturity.. Pascal, assembler a ine voloviny.) Kto chce moze si spravit SOC(stredoskolska odborna cinnost) a tym ma prakticke maturity vo vrecku.
No a nakoniec to najkrajsie. Ustne. Slovensky jazyk, Cudzi jazyk, Odborne..(aspon u mna je to tak.) Mozte si zvolit aj volitelny predmet, avsak ak by ste ho dali na 5 nevadi, zmaturujete. Ale zapise sa.
Dalej je taka sranda, ze ak nedate cudzi jazyk na 33 percent musite odpovedat na ustnych aspon na 3. Ak chcete mat aspon 4.

je to trhnute podla mna
Zoberte si priklad. Napisete testy na 100 percent, ale pri ustnych maturitach sa vam to nepocita a neakceptuje..
Ak som nieco zle povedal pls. ospravedlnte a opravte ma..