myslel som si ze tieto matury budu tazke. mylil som sa. mam za sebou 3 predmety z 5 a bolo to uplne lahke. zo sj som mal dve otazky:lit+gramatika. z lit. som nic nepovedal, ani som nemal sajnu o com to bolo a gramatiku som mal lahku, ale v tom strese som to aj tak kus pokaslal. myslel som , ze prinajlepsom to bude za 4 a naraz mi triedny povedal, ze mam za 3. takze je to super. matika a informa su uplne lahke, z toho som mal za 1. uz len Aj a geo. takze teraz sa nebojim uz vobec. viem, ze ak nieco aspon kus poviem k veci tak mam za 3. z Aj to bude super, lebo tam len tak kecas ako normalne, takze to dufam zvladnem.
podla mna je to aj o komisiach. napriklad na nasej skole zatial nikto nevyletel, pokial ja viem. ale na podobnom gymnaziu v KE uz v utorok mali 12 iste ze si to zopakuju. je to aj o tom, ze ci skola chce mat dobru prestiz a ak ano, tak si to vybavia s predsedami komisii z inych skol. podla mna to je tak. ale ak ma komisia blbu naladu, tak moze byt dohodnuty aj papez s riaditelom, aj tak to studentovi nepomoze, takze je to vselijak.