Maturity

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Podla Vas boli maturity lahsie za komunistov alebo v terajsej dobe...

Maturity su teraz ovela tazsie ako za komunistov
116
55%
Je to uplne jedno maturity ako maturity
73
35%
Urcite boli maturity tazsie za komunistov.
22
10%

Celkom hlasov: 211

drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

atrey napísal: Kamarat maturoval z elektroniky ustne a dosta 4. Dostal anteny a disky. Elektrika je riadna picmuhovina
anteny ??? Vsak halsiu otazku nemohol dostat. To som vedel aj o 00:00 Si to precitam (ak najdem zosit) a budem to vediat zas a disky? To je tiez v pohode. Ved to su magneticke pamate a tam zadres cokolvek. Kludne mozes celkovo o pamatach a nic ti nik nemoze, pretoze to je k teme.

BTW.
Moj predseda ne elektro bude tusim Levak, ktory uci v Trnave na energetickom. Poznate ho niekto?
jjhacker
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjhacker »

Tak ale zalezi to z uhla pohladu... mozno z matematiky, biologie, zemepis a takych vied co sa moc nemenili, tak je to asi rovnako, ale take ako su informatika a pod. je stale tazsie a tazsie lebo je to viac a viac...
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Akoze Atrey ty co davas?Sa uvedom chlape jak mozes napisat nieco take ze prve tri roky prevazuju gymplaci a potom je to naopak???ako to moze byt naopak? :arrow: ked sa tam dostane len minimum ludi zo strednych?a nemysli si ze technicka univerzita je len FEI :!:
dam ti priklad z mojej skoly (FCHPT):zacalo nas asi cez 500 ludi mozno z toho tak 100 gymplakov-ostatni vacsinou zo strednej chemickej,po prvom semestri je nas cca 180 :!: a hadaj odkial je vacsina...tak som fakt zvedavy ako nad nami budu prevazovat vo stvrtom piatom rocniku priemylsaci ked tam takmer ziadni nebudu...
A ked si to myslel tak, ze prevazuju svojimi praktickymi skusenostami tak sa hlboko mylis pretoze co oni mali navrch v labaku ja som uz takmer dobehol...na FEI mam kamosa co sa tiez trapil iba s programovanim lebo sme to nemali ale za rok sa stihol vyrovnat elektrotechnikom tak neviem co davas...a povedat o gymplakoch ze nemaju logicke myslenie,rad si to moje porovnam :wink:
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Zajtra je matura a duty som jak rura. Zacinam elektrikou. Viem sice oba zosity, ale ked som si pozeral otazky co mam, velmi malo som z toho vedel :( Bud boli blbo napisane alebo som blby ja :roll: Drzte mi plz palce. Staci mi aj 4 :oops:
ado
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ado »

Tak pre tych, co maturuju:

Maturita SJ:
Téma: Vojna a mier.
Máme 2 možnosti, buď je vojna, alebo mier.Keď je mier to je dobré, keď je vojna máme 2 možnosti:Buď prežijeme, alebo padneme. Keď prežijeme, to je dobré, ale keď padneme máme 2 možnosti:Buď padneme na poli, alebo v lese. Keď na poli to je dobré, ale keď v lese máme 2 možnosti:Buď z nás bude ihličnatý, alebo listnatý. Keď ihličnatý to je dobré, ale keď listnatý máme 2 možnosti:Buď z nás bude kancelarský, alebo toaletný papier. Keď kancelarský to je dobré, ale keď toaletný máme 2 možnosti:Buď sa dostaneme do ženského, alebo do mužského záchodu. Keď do ženského máme tam 2 možnosti, ale keď do mužského máme len 1 možnosť.

PS (pre admina/moderatora): Dal som to tu z dovodu, ze tu si to pozre ovela viac ludi (hlavne maturantov), aspon nech sa pobavia...
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa atrey »

drakeman napísal:Zajtra je matura a duty som jak rura. Zacinam elektrikou. Viem sice oba zosity, ale ked som si pozeral otazky co mam, velmi malo som z toho vedel :( Bud boli blbo napisane alebo som blby ja :roll: Drzte mi plz palce. Staci mi aj 4 :oops:
Tak co drake???Ako si dopadol??? Pochval sa nam co si dostal...
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

atrey napísal: Tak co drake???Ako si dopadol??? Pochval sa nam co si dostal...
Ako vzdy nemal som stastie. Vytiahol som si princip CB TV, obrazovka in-line, trinitron, vega, LCD, plazma. som sa potil jak hovado a tolko som i ponadaval... :( no na koniec sa zlutovali a za dobry prospech mi dali za 3. Som happy ze som spravil, ale sere ma, ze som nic nevedel. A dnes som mal slovinu. Zas stastie na otazku, ktoru som ani nevidel. (Ako ja tie obrazovky) Etapy narodneho obrodenia, popis, Kollar, Holly... Tam mi poradila nasa slovencinarka a celkovo mam za 2 :)
Este vo stvrtok neminu a ...
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa atrey »

drakeman napísal: Ako vzdy nemal som stastie. Vytiahol som si princip CB TV, obrazovka in-line, trinitron, vega, LCD, plazma. som sa potil jak hovado a tolko som i ponadaval... :( no na koniec sa zlutovali a za dobry prospech mi dali za 3. Som happy ze som spravil, ale sere ma, ze som nic nevedel. A dnes som mal slovinu. Zas stastie na otazku, ktoru som ani nevidel. (Ako ja tie obrazovky) Etapy narodneho obrodenia, popis, Kollar, Holly... Tam mi poradila nasa slovencinarka a celkovo mam za 2 :)
Este vo stvrtok neminu a ...
Tak gratulujem drake. Nerob si z toho nic ze si nic nevedel, hlavne je to ze si zmaturoval a ze to uz mas skoro za sebou.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

ty koky sak obrazovky to je tazka pohoda to som si fest chcel vytiahnut - inak jedine z informy mi nesadla otazka - vraj "Neinteraktivna komunikacia" - tam sa neda rozpravat 20minut ani keby som sa pototo...
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:ty koky sak obrazovky to je tazka pohoda to som si fest chcel vytiahnut - inak jedine z informy mi nesadla otazka - vraj "Neinteraktivna komunikacia" - tam sa neda rozpravat 20minut ani keby som sa pototo...
obrazovky su mozno v pohode, ale ako som si napisal poznamky v 3 rocniku som to nevidel a stalo sa mi to osudnym. Este ze tam boli aj napajacie obvody obrazovky a mohol som spomenut obrazovy zosilnovac. 20 min nemusis hovori. Povies co vies a ides prec :wink:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

no sak hej ked chces za 4 tak povies co vies a ides prec. Ja som mal za jedna a k tomu uceniu - neviem co sa tam chces ucit - informa nie je o bifleni sa ale o pochopeni principov - ked raz viem ako to funguje tak ti to poviem aj o 10 rokov o polnoci ked ma zobudis :oops:
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:no sak hej ked chces za 4 tak povies co vies a ides prec. Ja som mal za jedna a k tomu uceniu - neviem co sa tam chces ucit - informa nie je o bifleni sa ale o pochopeni principov - ked raz viem ako to funguje tak ti to poviem aj o 10 rokov o polnoci ked ma zobudis :oops:
lenze to nie je informatika, ale el. merania, elektronika, radio elektronika. Informu sa nepotrebujem tak pilne ucit, ale elektriku? No ale uz kaslat na to. Mam to za sebou a zajtra este neminu. Viem asi 3 ortazky z 30, slovicka s ami pletu s EN a musim mat 3 inac az o rok. :cry: to bude masaker
krtek
Expert
Expert

Príspevok od používateľa krtek »

myslel som si ze tieto matury budu tazke. mylil som sa. mam za sebou 3 predmety z 5 a bolo to uplne lahke. zo sj som mal dve otazky:lit+gramatika. z lit. som nic nepovedal, ani som nemal sajnu o com to bolo a gramatiku som mal lahku, ale v tom strese som to aj tak kus pokaslal. myslel som , ze prinajlepsom to bude za 4 a naraz mi triedny povedal, ze mam za 3. takze je to super. matika a informa su uplne lahke, z toho som mal za 1. uz len Aj a geo. takze teraz sa nebojim uz vobec. viem, ze ak nieco aspon kus poviem k veci tak mam za 3. z Aj to bude super, lebo tam len tak kecas ako normalne, takze to dufam zvladnem. 8)

podla mna je to aj o komisiach. napriklad na nasej skole zatial nikto nevyletel, pokial ja viem. ale na podobnom gymnaziu v KE uz v utorok mali 12 iste ze si to zopakuju. je to aj o tom, ze ci skola chce mat dobru prestiz a ak ano, tak si to vybavia s predsedami komisii z inych skol. podla mna to je tak. ale ak ma komisia blbu naladu, tak moze byt dohodnuty aj papez s riaditelom, aj tak to studentovi nepomoze, takze je to vselijak. :roll:
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

na aku skolu chodis ? postova, gta,.... ?
a este mi povedz ze kde to akoze vyhodili 12 ???
este mi povedz odkial mate komisiu z akej skoly :)
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

co GTA? to je moja byvala skola. a maturity minuly rok tam boli jedna basen :lol:
a ehm sorry za OT, ale Ob3l1x spomeul moju skolu tak som si to nemohol odpustit :)
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

teraz si pisem s jednym profakom od nas a ze dnes bili 5 z neminy a ze 3 nespravili. zajtra ide asi 20 ludi. to bude masaker
michaelkiller
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa michaelkiller »

YOYOYOYO!!!
Uz to mam konecne za sebou!
Ked sa nic nepokazi, tak by mali byt same 1 8)
Super pocit, mat to uz za sebou....
krtek
Expert
Expert

Príspevok od používateľa krtek »

ob3l1x napísal:na aku skolu chodis ? postova, gta,.... ?
a este mi povedz ze kde to akoze vyhodili 12 ???
este mi povedz odkial mate komisiu z akej skoly :)
chodim na postovu 8)
12 ludi vyhodili zo srobarky aspon co ja viem, mozno aj viac
komisie mame zo srobarky, trebisovskej, na inf sme mali z roznavy a na mat z micholoviec :lol:
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Moje celkove hodnotenie:
Elektrika (El. merania, elektronika, radioelektronika) = 3
Slovina = 2
Nemina = 1
Parakticka skuska = 1
ob3l1x
Moderátor