MDZ

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
aruN
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

MDZ

Príspevok od používateľa aruN »

neviem ci je to tu spravne,ak nie tak sry

chcem sa spytat ci ste nejako oslavovali tento den s vasimi priatelkami/kamoskami

ak ano tak napiste :)
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

dal som si na ICQ status srdiecka s textom "Vsetko najlepsie zeny, dievcata a milenky : )))" :D

Priatelka je daleko odomna, no a s kamoskami vecer idem do baru tak sa uvidi :P
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

no tak z roboty som sa ponáhľal do kvetinárstva , kde som sa stihol povadiť s nejakým chlapom , kto je na rade : P

Kúpil som mojim dvom ženám ( mamina a sestra ) 2 ruže s nejakými tými ozdobami ...

No bohužiaľ s mojou žienkou sa uvidím až zajtra , takže zajtra pôjdeme na nejakú večeru , samozrejme kytička , taký romantiq večer

Čo ma dosť prekvapilo , že v práci riaditeľ pobehal celý závod a osobne zagratuloval každej žene a odovzdal ružu ... celkom fajn gesto
k6
VIP
VIP

schw33k napísal:Čo ma dosť prekvapilo , že v práci riaditeľ pobehal celý závod a osobne zagratuloval každej žene a odovzdal ružu ... celkom fajn gesto
No gesto je to rozhodne sympaticke, ba priam nevidane... az sa natiska otazka, v akom komunistickom podniku pracujes :P ale nic v zlom samozrejme :flower:
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Riaditeľ je nemec , takže komunista by nemal byť :P

Reinhard Muller a závod tu
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Kvetinarstvo som uz bohuzial nestihol..cokolada potesi :)
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

S tzv. komunizmom by som tento sviatok nespajal. 8. marec je oznaceny ako Medzinarodny den zien vo vacsine kalendarov na svete, oslavuje sa od roku 1911, Spojene narody (dnesne OSN) oficialne vyhlasili 8. marec za Medzinarodny den zien v roku 1975, oslavuje sa napr. aj pocas plenarneho zasadnutia Europskeho parlamentu atd. atd.
k6
VIP
VIP

Tomasito: Ma nemusis chytat za slovicka hned :roll: Vsetci vieme ze si chytry :P Obaja dobre vieme, ze nieje vo zvyku aby proste riaditel behal po podniku robil to co pise schw33k... naopak, pocas totalitnej ery toto bolo celkom bezne a MDZ vtedy zalo "trosku" vacsie ovacie ako dnes. Tym som nechcel povedat, ze to je komunisticky prezitok, ten sviatok. :oops:
Tomasito
VIP
VIP

k6, ale noo, nemusis brat vsetko osobne hned :roll: Vsetci vieme ako si to myslel :P Ide o to, ze velku cast fora tvoria este detska, ktore niektore infos mozu zobrat vazne. Preco by som teda v ramci temy nepriblizil zopar faktov o tomto sviatku?

Pokial ide o skusenosti schweeka, mnoho benefitov nie je samozrejmostou...
k6 napísal:Tym som nechcel povedat, ze to je komunisticky prezitok, ten sviatok. :oops:
Verim, tym by si sa akurat pekne zhovadil, co mi na teba akosi nesedi ; )
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Nejak specialne som tento sviatok neoslavoval a to aj preto ze len pred chvilou som sa vratil domou z duchovneho cvicenia. Akurat som stihol zablahozelat mamke a sestre ako aj niektorym spoluziackam.
Ale pre mna tento sviatok velky vyznam nema.
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

Isiel som cakat priatelku na autobus tak som sa stavil v kvetinasrstve a ze este mam cas tak si zapalim a zrazu sa z autobusu vyrojilo minimalne 20 banikov a vsetci do kvetinarstva. Som myslel ze ma porazi. No nakoniec som vsetko stihol a priatelka bola milo prekvapena 8)
Tomasito
VIP
VIP

pHysIQ napísal:Nejak specialne som tento sviatok neoslavoval a to aj preto ze len pred chvilou som sa vratil domou z duchovneho cvicenia. Akurat som stihol zablahozelat mamke a sestre ako aj niektorym spoluziackam.
Ale pre mna tento sviatok velky vyznam nema.
Duchovne cvicenia? Studujes teologiu? Ako cirkev- farari- pristupuju k tomuto sviatku? Je to individualna vec kazdeho farara?
k6
VIP
VIP

Tomasito napísal:Duchovne cvicenia? Studujes teologiu? Ako cirkev- farari- pristupuju k tomuto sviatku? Je to individualna vec kazdeho farara?
Jo, mam dojem ze pHysIQ chodi na ECAV Bohoslavecku fakultu ci jak sa to pise... niekde som tusim nieco take zazrel... btw, myslim ze cirkev k tomuto asi nepristupuje nijako. Preco by aj mala? Nieje to cirkevny sviatok ale sviatok ktorysi vymysleli ludia... asi tak ako MDD, den boja proti fasizmu, a dalsie...
Tomasito
VIP
VIP

k6, keby si mi odpovedal, ze je to individualna zalezitost kazdeho farara, pochopim. No "nepristupuje nijako"? To je ako? : )

PS: O tom, ze Medzinarodny den zien nie je cirkevny sviatok viem... podobne ako cirkevnym sviatkom nie je ani Helloween.
k6
VIP
VIP

Tomasito napísal:k6, keby si mi odpovedal, ze je to individualna zalezitost kazdeho farara, pochopim. No "nepristupuje nijako"? To je ako? : )
No nevyjadril som sa najlepsie. Myslel som to tak, ze samotna cirkev takyto sviatok proste neriesi. Netyka sa jej a ziadnym sposobom jeho princip neodporuje jej teoriam a uceniu (a demagogii :P). Takze nema dovod ho ani zatracovat ani vyzdvihovat. Skor to bude individualna zalezitost knazov, ci napr. na omsi (ci ja neviem jak sa to vola, niesom katolik) proste tento sviatok spomenie a povedzme z ucty k zenam si pripravi kazen vyzdvihujucu ich dolezitost (o com zase podla mna katolicky knaz vie urcite trosku pomenej, nakolko sa nemozu zenit na rozdiel od napr. evanjelickych) alebo proste sviatok prejde mlcanim. Urcite vsak nebude v kostole nabadat muzov, aby zenam nic nenosili a nesnazili sa im dat najavo ake su pre nich dolezite... To by asi dlho nemal farnost plnu spokojnych oveciek :D
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

dnes som pocul taku peknu riekanku na tuto temu: mdz mdz, ej ale som nadrz. :D necitajte to emdezet ale mdz.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

Lasica&Satinsky, nie? :)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

miki24686 napísal:Lasica&Satinsky, nie? :)
jati nevim
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Chlapci troska ste sa sekli. Ja nestudujem teologiu a ani ju studovat neplanujem. Chodim na cirkevne gymko. A duchovne absolvujeme kazdy rok. Takze pre nas je to uplne bezne.

A farari maju k tomuto sviatku rovnaky postoj ako bezni ludia. Cize snazia sa nejak potesit svoju polovicku. Aspon ti ktori maju manzelku. A dokonca aj ten reholnik ktory prednasal, zablahozelal vsetkym "zenam" v nasej triede. Urcite tento sviatok neobchadza ani duchovenstvo.
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

no tak tento sviatok ked sa to bere nejak do hlbky extremne neuznavam ale tak preco by sme si aspon v jeden den nemohli pomysliet na zeny? :) ja som dal mame medovnik :)
Napísať odpoveď