Medzirasové kríženie

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
erytrocyt
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

k6 napísal:Viac ma trapi to, ze cigani sfetovani je*u medzi sebou ako im pride a plodia este viac zdegenerovanych degesov. Ze po svete beha viac a viac mulatov mi az tak zily netrha. Chcel by som mat Tvoje problemy a prezidentov plat.
Najlepšie je, že dnes mať dieťa, to je luxus. A cigáni ich majú aj sedem, osem, a kľudne aj viac. Bohatí to ľudia...
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Rasa mi problem nerobi, skor problem moze narobit, cirkev, narod a zvyky, fakt jedine s niekym z EU, mozno USA/CAnada.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

erytrocyt napísal:Najlepšie je, že dnes mať dieťa, to je luxus. A cigáni ich majú aj sedem, osem, a kľudne aj viac. Bohatí to ľudia...
no hej ale castokrat (az moc casto) sa stava ze biela rodina ktora ma 7-8 deti sa uz od ciganov velmi ani nelisi...
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Je každého osobná vec, či bude dieťa s belochom, černochom alebo aziatom (ak berieme do úvahy základné členenie rás na 3 rasy). Ak sú to ľudia, čo si rozumejú, majú sa radi, atď. tak nie je problém. Pravdaže môže nastať aj opačný prípad, ale to sa stáva aj pri pároch rovnakej rasy. Skôr by mohol byť problém s miešaním sa kultúr ako to vidíme napr. s deťmi Sloveniek, ktoré majú s mužmi z arabských krajín. Ďalším problémom by mohlo byť to, že sa farba pleti môže prejaviť aj ďalších generácia, ale neprejaví sa v prvej. Napr. Bude mať černoch s beloškou dieťa to sa narodí ako biele a bude mať dieťa s bielym a im sa narodí čierne dieťa. No a to by boli pohľady ostatných, keby sa jej narodilo čierne dieťa a obaja sú belosi. Pravdaže im môže byť jedno, čo si ostatní myslia, ale aj tak je to problém. Dôkazom, že sa niečo také môže stať sú dvojičky jedno biele a jedno čierne.

Ale keď to zhrniem v krížení rás nevidím žiadny problém, aj keď sa môžu vyskytnúť nejaké nežiadúce okolnosti, ale nie sú až tak závažné, aby z toho bol problém. Veď všetci sme ľudia, nie nejaký iný druh. A veľmi často sa stáva, že miešanci sú veľmi pekní a pohľadní ľudia...
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Muffi napísal:Škót si predsa nevyberie za matku svojich detí černošku z kmeňa kdesi zo Zairu, keď vie, že o jej zvykoch nemá ani páru
Väčšina párov skôr, než dospejú do štádia plodenia detí, spolu nejaký čas žijú a keby ani po tom čase o sebe veľa nevedeli, tak to môže znamenať len dve veci: alebo boli spolu krátko (a v takom prípade nemajú mať dieťa) alebo sú sprostí (a v takom prípade dupľom nemajú mať dieťa).
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

nedavno som videl zaujimavy dokument na tuto temu kde sa spomenulo aj ze do roku 2050 pri sucasnom zvysovani pristahovalcov arabskeho africkeho povodu (moslimovia), biela rasa a takpovediac krestania (nic osobne bez radistickych narazok) vymiera a vzhladom na historiu inych narodov sa to uz nebude dat zvratit....
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

dair napísal:nedavno som videl zaujimavy dokument na tuto temu kde sa spomenulo aj ze do roku 2050 pri sucasnom zvysovani pristahovalcov arabskeho africkeho povodu (moslimovia), biela rasa a takpovediac krestania (nic osobne bez radistickych narazok) vymiera a vzhladom na historiu inych narodov sa to uz nebude dat zvratit....
Otázne je, prečo biela rasa vymiera ?
Aj keď ďaľšia otázka je, či vôbec naozaj vymiera, v týchto dokumentoch sa často používajú rôzne "znalecké" expertízy pseudodemografov.

Napríklad Slováci nevymierajú.
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

tuto sa hodí starý dobrý chaozzík :)
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

hughito napísal:Otázne je, prečo biela rasa vymiera ?
Aj keď ďaľšia otázka je, či vôbec naozaj vymiera, v týchto dokumentoch sa často používajú rôzne "znalecké" expertízy pseudodemografov.

Napríklad Slováci nevymierajú.
myslim, že je to celkom jasne, nie? zober si len populaciu ciganov na Slovensku.. biela rodina ma v priemere možno 2 deti.. lenže cigani 10.. po druhej svetovej vojne bolo na Slovensku asi 5000 ciganov, teraz o cca 65 rokov neskôr sa ich počet zvyšil 100-nasobne

a teraz si predstav ako to všetko bude pokračovať.. ked cigani tr*kaju "vlastnu krv" su tam same incesty, brat so sestrou, otec s dcerou a podobne.. a každou generaciou su na tom s rozumovymi schopnosťami horšie a horšie.. ochvilu z nich budu dementi v štyle praludi, možno potom sa začne riešiť zodpovedne romska otazka na Slovensku (nenaražam na vyčlenovanie penazi, aby im mohol štat stavať dalšie pribytky, kde by mohli zase len trt*ať a trt*ať ako škrečky a takto dookola)
Klingonka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Klingonka »

Lebo si postavia "sleeper ship" odídu do Sirius sectoru. :) A ostanú tu iba tí "tmaví".

Mne sa zdá, že černosi moc idú po beloškách. Ja som ich musela od seba odháňať.

Problém nie je rasa, ale iné názory, zvyky, iný spôsob života, zasahovanie rodiny a pod.
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Ale zato Romovia, ty nevymru nikdy! :D Jedna zena s muzom splodia asi cca. 10 deti, dajme tomu, ze 5 budu dievcata, ktore budu mat zas po cca. 10 deti a tak to ide dookola.
V slovenskych rodinach su teraz vacsinou 1-2 max 3 deti, ale najdu sa aj vynimky.Skuste sa opytat kolko mala vasa babka a dedko surodencov? Vela? Preco?... :wink:
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Teraz (cháp posledných 5 rokov) sme na "sinusoide plodnosti" klesli. Ako vraví Plasmon, babka mala šiestich súrodencov, otec má piatich a ja mám dvoch. Ťažko povedať, ako to pôjde ďalej, myslím však, že nižšie ako 2 deti na dvoch rodičov to nepôjde a tak sa úbytku populácie báť nemusíme. Čo sa vyššie zmieňovaných cigánov týka, je mi jedno, koľko majú deti, keď ich to baví, nech ich narobia aj 40, ALE nech im dajú výchovu a vzdelanie (That's sci-fi)..
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Innocence napísal:ALE nech im dajú výchovu a vzdelanie (That's sci-fi)..
ved presne o to ide :roll: sci-fi.. čiže mi nie je jedno kolko tych degenov splodia.. čim dalej, tym viac to ide do väčšich sr*čiek :scratch: čim viac ich bude, tym rychlejšie to pôjde (nehovorim, že by sme ich teraz mali vyhnať na opusteny ostrov alebo späť do Indie, odkial sa sem dotrepali)
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

Len, doplním, že téme o cigáňoch tu je ;)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Old Dirty Bastard napísal:myslim, že je to celkom jasne, nie? zober si len populaciu ciganov na Slovensku.. biela rodina ma v priemere možno 2 deti.. lenže cigani 10.. po druhej svetovej vojne bolo na Slovensku asi 5000 ciganov, teraz o cca 65 rokov neskôr sa ich počet zvyšil 100-nasobne

a teraz si predstav ako to všetko bude pokračovať.. ked cigani tr*kaju "vlastnu krv" su tam same incesty, brat so sestrou, otec s dcerou a podobne.. a každou generaciou su na tom s rozumovymi schopnosťami horšie a horšie.. ochvilu z nich budu dementi v štyle praludi, možno potom sa začne riešiť zodpovedne romska otazka na Slovensku (nenaražam na vyčlenovanie penazi, aby im mohol štat stavať dalšie pribytky, kde by mohli zase len trt*ať a trt*ať ako škrečky a takto dookola)
Lenže zober to úvahy, že tvoje uvažovanie je značne prízemné a neodborné.

Odporúčam :

http://spravy.pravda.sk/jozef-mladek-sl ... domace_p12
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

narody a rasy sa vzajomne miesaju odjakziva, nie je na tom nic neprirodzene, naopak, je to evolucne spravny smer. Priroda to tak zariadila kvoli co najvecsej rozmanitosti genov.
paimai
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paimai »

Myslim si, ze je to prirodzene. Dochadza tak k zmiesavaniu kultur a navykov. Ked sa raz zalubis do zeny inej rasy nebudes taketo otazky vobec riesit. Len rataj s tym, ze su ludia, ktorym to vadi.
male pivo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa male pivo »

Z ostatnimi mozem len suhlasit :smt033
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

anonym1234 napísal:Podla mna by sa to nemalo miesat. Aspon ja by som tak nechcel dopadnut. Berte si napriklad taku bielu matku a cierneho otca. Budu mat spolu dieta ale jake. Bud nejakej cudnej farby alebo cisto cierne. To decko by nemalo ziadnu orientaciu...a nemyslite si ze som rasista
Decko cudnej farby - vies o tom, ze mulati su povazovani za najkrajsich ludi? A o akej orientacii pises? Sexualnej, alebo nabozenskej?
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Sweetko napísal:napr. cernosi maju lepsiu stavbu tela, trochu inu fyziognomiu tela a belosi zas v priemere maju vyssie iq...tych rozdielov je urcite viacej
a čo tým dostaneš? silnejšieho človeka ktorý má aj v hlave...
podľa mna rozmýšľaš nad sprostosťami...
Napísať odpoveď