Najlepšie je, že dnes mať dieťa, to je luxus. A cigáni ich majú aj sedem, osem, a kľudne aj viac. Bohatí to ľudia...k6 napísal:Viac ma trapi to, ze cigani sfetovani je*u medzi sebou ako im pride a plodia este viac zdegenerovanych degesov. Ze po svete beha viac a viac mulatov mi az tak zily netrha. Chcel by som mat Tvoje problemy a prezidentov plat.
Medzirasové kríženie
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
no hej ale castokrat (az moc casto) sa stava ze biela rodina ktora ma 7-8 deti sa uz od ciganov velmi ani nelisi...erytrocyt napísal:Najlepšie je, že dnes mať dieťa, to je luxus. A cigáni ich majú aj sedem, osem, a kľudne aj viac. Bohatí to ľudia...
-
Sagittarius
Guru
Je každého osobná vec, či bude dieťa s belochom, černochom alebo aziatom (ak berieme do úvahy základné členenie rás na 3 rasy). Ak sú to ľudia, čo si rozumejú, majú sa radi, atď. tak nie je problém. Pravdaže môže nastať aj opačný prípad, ale to sa stáva aj pri pároch rovnakej rasy. Skôr by mohol byť problém s miešaním sa kultúr ako to vidíme napr. s deťmi Sloveniek, ktoré majú s mužmi z arabských krajín. Ďalším problémom by mohlo byť to, že sa farba pleti môže prejaviť aj ďalších generácia, ale neprejaví sa v prvej. Napr. Bude mať černoch s beloškou dieťa to sa narodí ako biele a bude mať dieťa s bielym a im sa narodí čierne dieťa. No a to by boli pohľady ostatných, keby sa jej narodilo čierne dieťa a obaja sú belosi. Pravdaže im môže byť jedno, čo si ostatní myslia, ale aj tak je to problém. Dôkazom, že sa niečo také môže stať sú dvojičky jedno biele a jedno čierne.
Ale keď to zhrniem v krížení rás nevidím žiadny problém, aj keď sa môžu vyskytnúť nejaké nežiadúce okolnosti, ale nie sú až tak závažné, aby z toho bol problém. Veď všetci sme ľudia, nie nejaký iný druh. A veľmi často sa stáva, že miešanci sú veľmi pekní a pohľadní ľudia...
Ale keď to zhrniem v krížení rás nevidím žiadny problém, aj keď sa môžu vyskytnúť nejaké nežiadúce okolnosti, ale nie sú až tak závažné, aby z toho bol problém. Veď všetci sme ľudia, nie nejaký iný druh. A veľmi často sa stáva, že miešanci sú veľmi pekní a pohľadní ľudia...
Väčšina párov skôr, než dospejú do štádia plodenia detí, spolu nejaký čas žijú a keby ani po tom čase o sebe veľa nevedeli, tak to môže znamenať len dve veci: alebo boli spolu krátko (a v takom prípade nemajú mať dieťa) alebo sú sprostí (a v takom prípade dupľom nemajú mať dieťa).Muffi napísal:Škót si predsa nevyberie za matku svojich detí černošku z kmeňa kdesi zo Zairu, keď vie, že o jej zvykoch nemá ani páru
-
dair
Guru wannabe
nedavno som videl zaujimavy dokument na tuto temu kde sa spomenulo aj ze do roku 2050 pri sucasnom zvysovani pristahovalcov arabskeho africkeho povodu (moslimovia), biela rasa a takpovediac krestania (nic osobne bez radistickych narazok) vymiera a vzhladom na historiu inych narodov sa to uz nebude dat zvratit....
Otázne je, prečo biela rasa vymiera ?dair napísal:nedavno som videl zaujimavy dokument na tuto temu kde sa spomenulo aj ze do roku 2050 pri sucasnom zvysovani pristahovalcov arabskeho africkeho povodu (moslimovia), biela rasa a takpovediac krestania (nic osobne bez radistickych narazok) vymiera a vzhladom na historiu inych narodov sa to uz nebude dat zvratit....
Aj keď ďaľšia otázka je, či vôbec naozaj vymiera, v týchto dokumentoch sa často používajú rôzne "znalecké" expertízy pseudodemografov.
Napríklad Slováci nevymierajú.
-
Old Dirty Bastard
Guru
myslim, že je to celkom jasne, nie? zober si len populaciu ciganov na Slovensku.. biela rodina ma v priemere možno 2 deti.. lenže cigani 10.. po druhej svetovej vojne bolo na Slovensku asi 5000 ciganov, teraz o cca 65 rokov neskôr sa ich počet zvyšil 100-nasobnehughito napísal:Otázne je, prečo biela rasa vymiera ?
Aj keď ďaľšia otázka je, či vôbec naozaj vymiera, v týchto dokumentoch sa často používajú rôzne "znalecké" expertízy pseudodemografov.
Napríklad Slováci nevymierajú.
a teraz si predstav ako to všetko bude pokračovať.. ked cigani tr*kaju "vlastnu krv" su tam same incesty, brat so sestrou, otec s dcerou a podobne.. a každou generaciou su na tom s rozumovymi schopnosťami horšie a horšie.. ochvilu z nich budu dementi v štyle praludi, možno potom sa začne riešiť zodpovedne romska otazka na Slovensku (nenaražam na vyčlenovanie penazi, aby im mohol štat stavať dalšie pribytky, kde by mohli zase len trt*ať a trt*ať ako škrečky a takto dookola)
Ale zato Romovia, ty nevymru nikdy!
Jedna zena s muzom splodia asi cca. 10 deti, dajme tomu, ze 5 budu dievcata, ktore budu mat zas po cca. 10 deti a tak to ide dookola.
V slovenskych rodinach su teraz vacsinou 1-2 max 3 deti, ale najdu sa aj vynimky.Skuste sa opytat kolko mala vasa babka a dedko surodencov? Vela? Preco?...
V slovenskych rodinach su teraz vacsinou 1-2 max 3 deti, ale najdu sa aj vynimky.Skuste sa opytat kolko mala vasa babka a dedko surodencov? Vela? Preco?...
Teraz (cháp posledných 5 rokov) sme na "sinusoide plodnosti" klesli. Ako vraví Plasmon, babka mala šiestich súrodencov, otec má piatich a ja mám dvoch. Ťažko povedať, ako to pôjde ďalej, myslím však, že nižšie ako 2 deti na dvoch rodičov to nepôjde a tak sa úbytku populácie báť nemusíme. Čo sa vyššie zmieňovaných cigánov týka, je mi jedno, koľko majú deti, keď ich to baví, nech ich narobia aj 40, ALE nech im dajú výchovu a vzdelanie (That's sci-fi)..
-
Old Dirty Bastard
Guru
ved presne o to ideInnocence napísal:ALE nech im dajú výchovu a vzdelanie (That's sci-fi)..
Lenže zober to úvahy, že tvoje uvažovanie je značne prízemné a neodborné.Old Dirty Bastard napísal:myslim, že je to celkom jasne, nie? zober si len populaciu ciganov na Slovensku.. biela rodina ma v priemere možno 2 deti.. lenže cigani 10.. po druhej svetovej vojne bolo na Slovensku asi 5000 ciganov, teraz o cca 65 rokov neskôr sa ich počet zvyšil 100-nasobne
a teraz si predstav ako to všetko bude pokračovať.. ked cigani tr*kaju "vlastnu krv" su tam same incesty, brat so sestrou, otec s dcerou a podobne.. a každou generaciou su na tom s rozumovymi schopnosťami horšie a horšie.. ochvilu z nich budu dementi v štyle praludi, možno potom sa začne riešiť zodpovedne romska otazka na Slovensku (nenaražam na vyčlenovanie penazi, aby im mohol štat stavať dalšie pribytky, kde by mohli zase len trt*ať a trt*ať ako škrečky a takto dookola)
Odporúčam :
http://spravy.pravda.sk/jozef-mladek-sl ... domace_p12
-
pryja
Darca
Decko cudnej farby - vies o tom, ze mulati su povazovani za najkrajsich ludi? A o akej orientacii pises? Sexualnej, alebo nabozenskej?anonym1234 napísal:Podla mna by sa to nemalo miesat. Aspon ja by som tak nechcel dopadnut. Berte si napriklad taku bielu matku a cierneho otca. Budu mat spolu dieta ale jake. Bud nejakej cudnej farby alebo cisto cierne. To decko by nemalo ziadnu orientaciu...a nemyslite si ze som rasista
-
triple
Guru wannabe
a čo tým dostaneš? silnejšieho človeka ktorý má aj v hlave...Sweetko napísal:napr. cernosi maju lepsiu stavbu tela, trochu inu fyziognomiu tela a belosi zas v priemere maju vyssie iq...tych rozdielov je urcite viacej
podľa mna rozmýšľaš nad sprostosťami...