Tieto multivany a transportery, hlavne ak maju na streche taku koninu sleduju vyberanie myta. Osobaky ich nezaujimaju.melonSVK napísal:Ja mám podobnú skúsenosť, vracal som sa vo štvrtok večer z Česka domov, na to že bolo pred sviatkami boli prázdne cesty a na Slovensku v prvej dedine som šiel asi 64-65km/h (tachometrových 70 , zrovna na hranici 30 a 60 eur) a stáli tam na pomerne dlhej rovinke policajti na tom ich VW Multivane či čo za krabicu to majú... Najprv som si ich nevšimol, až keď som sa priblížil na cca 100 metrov tak som zbadal reflexné veci na aute, tak som skočil na brzdy. Ani jeden nebol z nich vonku a nič ma neblesklo, ale zaujímalo by ma, či ma aj tak nemohli odfotiť z auta, lebo pokuta by mi celkom dosť uškodila v mojom biednom študentskom živote. Bolo už dosť neskoro večer tak myslím že bez blesku by bolo chu*a vidno, ale aj tak. Dik
SchYzo: v BA na obchvate pomaly nemas dna, kedy by sa tam po tme nepretriasali s policajnou audinkou pripadne passatom. Kamaratka nedavno inkasovala v noci na dvaapolprudovke BA-TT. Oni na noc zaliezaju len s trojnozkami.