Pershing - a co povies na 32 ku, ked ju vykonava stary Ikarus a splha sa hore na Furcu po Secovskej v spicke ked je najebny a smradlavy jak autobus do Kyjeva? Na toto pozor - len pre labuznikov a sadomaso
Senica, 3 linky MHD. Spojenie železničná stanica - centrum (autobusová stanica) - poliklinika. Kto vie, tak ten vie, že to je otras .. málokrát za deň, slabo pokryté mesto (sídliská a IBV vôbec), cena za jednu jazdu 14 SKK, úroveň autobusov: 2x stará karosa nad 12 rokov, 1x novší typ starý 3 roky. Hnusní, arogantní šoféri, v lete totál teplota, v zime sa nevykúri vôbec.
Lepšie je na tom SAD, kedy sú špeciálne spojenia aj na desiatky vzdialených miest v SR.
erytrocyt napísal:Pershing - a co povies na 32 ku, ked ju vykonava stary Ikarus a splha sa hore na Furcu po Secovskej v spicke ked je najebny a smradlavy jak autobus do Kyjeva? Na toto pozor - len pre labuznikov a sadomaso
hej ale na secovsku sa setky tak seru minule som siel 15 ta som skoro zaspal, jak dobre ze tam nebyvam
erytrocyt napísal:Pershing, ale ako tak rozmýšľam, nič sa nevyrovná starej dobrej 11stke Inak nazvaný...Negerbus Košičania úúúrčite vedia o čom hovorím
kinjeril napísal:Nitrianske osadenstvo fora asi bude so mnou suhlasit ked poviem, ze my mame "Mestsku hromadnu popravu". Preto som naposledy cestoval busom v Nitre asi pred pol rokom.
Súhlasím , hrozné niečo S centra na taku klokočinu si užijete hardcorovu jazdu , male okienka ledva pootvárané , vzduch predýchaný, plno starých kašlajúcich chorobných ludí,miesto neni ani na státie.
no jo 11 to isti, ale spominam si ako v 34-ke povacsinou chodili vzadu tak tiez sme to volali Cierna Vlecka
a vies preco na 11 chodia ikarusy? Pretoze tie jedine z tych pomerne LOW END busov maju oddelenu komplet kabinu vodica od priestoru pre cestujucich
no vy to tam mate teda pestre... u nas sa tiez uz jeden bus co chodi rano da nazvat cierna strela.. ale ti romski spoluobcania idu rano robit takze to je nieco ine
B-us rulezz ...stary ikarus...v lete pec, v zime chladnicka a v dazdi kabriolet...ale pre petrzalcania mozno budu poznat autobusara z 94 na starom ikaruse...snazi sa predbehnut vsetky autobusi pred nim a jazdi jak dabel jedno kolko ludi v buse. raz zle vybral krizovatkuy a zadna cast vybehla na obrubnik...to bol let az sa mi kolena triasli a tyc som oboma rukami zvieral az kym som nevystupil...na sadnutie som pre istotu ani nepomyslel hoci bol takmer prazdny autobus
ZmrD napísal:hroza a najma ked do 34-ky nabehnu negri z L9 ... minule sa tam jeden zosral, ale nevystupil ani bohovi, to bolo smradu
presne. neznasam takych zasmradenych ludi. bezdomovci, romovia,... jednoducho smrdia akokeby vysli zo zumpy, ale aj nejaky prepoteny uradnik alebo starsi spoluobcan ma vie zhodit na zem (naco deodorant )
kinjeril napísal:Nitrianske osadenstvo fora asi bude so mnou suhlasit ked poviem, ze my mame "Mestsku hromadnu popravu". Preto som naposledy cestoval busom v Nitre asi pred pol rokom.
Suhlasim, preto sa snazim, ak sa to da, vsade chodit pesi.
bolek napísal:Suhlasim, preto sa snazim, ak sa to da, vsade chodit pesi.
tak toto sa mi tiez obcas stava. taketo zachvati pesochodenia. casto mam dilemu. ist 10 minut busom, kde sa hrozne spotim alebo ist 30 minut pesi, kde sa budem potit menej, ale dlhsie? dost casto riesim tuto otazku kazdopadne najlepsie je ist bicyklom. fakt super pocit
Ja si vzdy vezmem MP3, takze sa nenudim. Pre mna je to ovela pohodlnejsie, ako ist busom, v ktorom sa neda ani nadychnut . Ale zavisi to aj od toho, ci sa ponahlam alebo nie, resp. ako daleko idem, tak do hodinky zvacsa idem pesi.
u nas v PD sa do busu nastupuje cez predne dvere. uz je to zauzivane niekolko rokov ze si listok kupujem u vodica.
teraz som par dni travil v prahe a tam je jedno kadial nastupis. a tak som to chcel skusit aj u nas v PD a ono to normalne funguje.
autobus prisiel a ja som nastupil zadnymi dverami. v ruke 20 keby nahodou dosiel vodic. no a teraz chodim po PD autobusom zdarma (s tou istou 20 v ruke)